km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
Tornászok az Arena Savariában: Challenge Világkupát rendeznek Szombathelyen

Tornászok az Arena Savariában: Challenge Világkupát rendeznek Szombathelyen

Berki Krisztiánt, Dévai Boglárkát és Böcögő Dorinát sem láthatja a szombathelyi közönség a hétvégi Torna Challenge Világkupán, ahol 30 ország közel 150 versenyzője lép szőnyegre az Aréna Savariában.


A magyar színeket 4 férfi és 4 női versenyzőnk képviseli majd. A férfiak közül a torna egyik legnagyobb esélyesének a minszki Európa Játékokon nyújton bronzérmet szerző Vecsernyés Dávid számít.


Vecsernyés mellett Ryan Sheppard, Tomcsányi Benedek és Mészáros Krisztofer lép szőnyegre, míg a nőknél Sherman Bianka, Székely Zója, Bácskai Csenge és Makra Noémi méretteti meg magát.


A Torna Világkupa selejtezőit pénteken tartották, a szerenkénti döntőket pedig szombaton és vasárnap rendezik a szombathelyi Aréna Savariában. (SZTV)

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint