km/óra
  2022.08.10., szerda  •  Lőrinc napja
Tom Hanks összebarátkozott Coronával

Tom Hanks összebarátkozott Coronával

Az ausztrál kisfiút a neve miatt kiközösítették az iskolatársai. A színészlegendához fordult, aki rögtön a segítségére sietett.

 

A 8 éves Corona De Vries azonnal tollat ragadott, amikor megtudta, hogy  Tom Hanks-t és feleségét Ritát pozitív koronavírus-teszttel diagnosztizálták szülőhazájában, Ausztráliában. 

 

"Hallottam, hogy megbetegedtetek. Jól vagytok?" - kérdezte a fiú a kedvenc filmjében, a Toy Storyban Woody-t alakító színésztől. Üzenetében őszintén megírta, hogy egészen az elmúlt hetekig nagyon szerette, hogy ilyen különleges keresztnevekneve van, azonban a járvány kirobbanása után elkezdték piszkálni miatta. 

 

Hanks-t megérintette a postán feladott, klasszikus rajongói levél. "Kedves Corona! Köszönöm, hogy ilyen jó barátom vagy, hiszen nagyon fontos, hogy a barátok a nehéz helyzetekben is összetartsanak" - írta a válaszában. Hozzátette: "Te vagy az egyetlen ismerősöm, akit így hívnak. Nekem a Nap "koronája" jut eszembe rólad."

 

Nagy meglepetés érte a De Vries családot, amikor a válaszlevél mellett egy ajándékcsomagot is kaptak. Az Oscar-díjas színész egy Corona-típusú írógépet is küldött a fiúnak, amit a karantén ideje alatt használt. 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték
A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
Forgalomkorlátozás Szombathelyen 2022. augusztus 20-án
Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából tartandó rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi időpontban és helyen forgalomkorlátozás lesz.
A lakók már felkészültek, elindult a „zsákos hulladékgyűjtés”
Folytatódik a szombathelyi hulladékgazdálkodás zöldítése és környezetbarátabbá tétele, jelent meg a hír a SZOVA hivatalos Facebook-oldalán.
Suzuki oldalába tekert egy idős kerékpáros a temetőnél
Kedden délelőtt a Jáki úti temető felől kerékpározó asszony jobbra nézett, de az autó balról érkezett. A biciklisnek nagy szerencséje volt, hogy a személyautót vezető asszony balra húzta a kormányt, de így is ütköztek, írja a 112press.hu.
Folytatódnak az útfelújítások
A Derkovits-lakótelepen és Oladon kezdődtek meg a munkálatok.