km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Több százan korcsolyáztak a szombathelyi jégcsarnokban a Jégpályák éjszakáján

Több százan korcsolyáztak a szombathelyi jégcsarnokban a Jégpályák éjszakáján

A Magyar Jégkorong Szövetség az elmúlt hétvégére hirdette a Jégpályák éjszakája eseménysorozatot, ehhez csatlakozott a Szombathelyi Jégcsarnok is. A nagyszabású rendezvényen mindenki korcsolyát húzhatott.

Göncz Szabolcs, a Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub elnöke elmondta,  szombaton este 8-tól éjfélig lehetett korcsolyázni, kipróbálni a jégkorong kapura lövést, a curlinget és a szivacsból készült labirintuson is végig lehetett korcsolyázni. A kapura lövésnél az ügyesebbek a főszponzor jóvoltából ajándékcsomagot vehettek át. 

- A rendezvényen összesen közel 800 korcsolyázni vágyó vendég vett részt, kihasználva a szokatlan időben nyitva tartó létesítmény nyújtotta lehetőségeket. Nagy örömünkre szolgál, hogy a téli sportok közül a korcsolyázás lehetőségét biztosítani tudjuk a Szombathelyen és vonzáskörzetében élők számára. A jövőben is célunk, hogy megadjuk a lehetőséget a korcsolyázni szeretők részére ezen nagyszerű téli sport gyakorlására.

A szervező Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub edzői és utánpótlás korú jégkorongozói is részt vettek a programok lebonyolításában. Az egyesület vezetése rendkívül sikeresnek értékelte a rendezvényt, amelyhez a következő alkalommal is csatlakoznak majd.

Fotók: Szombathelyi Pingvinek

kapcsolódó galéria
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Szombathelyen és a megyében is küzdenek az árral
Az éjszakai esőzések után ismét áradnak, kilépnek medrükből a folyók és a patakok a megyében, Szombathelyen is védekezni kell a víz ellen. A Rábán és a Pinkán is harmadfokú készültség van, más megyékből vezényeltek át szakembereket, a Rába-völgyben további áradásokra kell számítani.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.