km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
Több mint 1 millió forint értékben lopott drónokat, számítógépes játékokat Sárváron és Győrben

Több mint 1 millió forint értékben lopott drónokat, számítógépes játékokat Sárváron és Győrben

A Sárvári Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a felfüggesztett szabadságvesztése próbaideje alatt álló férfival szemben, aki a vád szerint 2021 februárjától április végéig terjedő időben három különböző áruházlánc sárvári, illetve győri üzletéből lopott drónokat, számítógépes játékokat, szeszes italokat, édességeket, műszaki és ruházati cikkeket összesen több mint 1.100.000 Ft értékben, közölte a Vas Megyei Főügyészség.

 

Mint írják, a vádlottat a pénztártól való távozás után a bolt dolgozói, illetve a biztonsági őrök több esetben visszatartották, az eltulajdonított terméket visszavették, így a bűncselekménnyel okozott kárból több mint 800.000 Ft megtérült.


A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyek gyakorlásától eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta.

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint