km/óra
  2021.05.16., vasárnap  •  Mózes, Botond napja
Tánccal ünnepelnek a szombathelyi bölcsődei dolgozók

Tánccal ünnepelnek a szombathelyi bölcsődei dolgozók

Április 21-e a bölcsődék napja. Ez alkalomból a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény 150 dolgozója is eljárta a Jerusalema táncot, melyet közösségi oldalukon is megosztottak.

 

Mint írják, az elmúlt években szakmai konferenciákat, csapatépítő tréningeket tartottak ezen a napon, de a járvány miatt az idei ünnep is más. A bölcsődék nyitva vannak, és látszólag ugyanúgy dolgoznak, mint bármely hétköznapon. 


„A szakmai napunkat elhalasztottuk, a nyár folyamán reméljük lesz lehetőségünk ennek pótlására. Mi mégis ünnepelni szerettünk volna! Az ünnepléshez az inspirációt a #JerusalemaDanceChallange# adta. Intézményünk minden tagbölcsődéje lelkesen vett részt a kihívásban és egy igazán vidám, önfeledt, egymást is erősítő, csapatunkat pozitív gondolatokkal feltöltő 150 munkatársunk táncát bemutató eseményt sikerült valóra váltani. Mi, akik táncoltunk, nagyon jól éreztük magunkat! Ezt az örömöt, boldogságot kívánjuk Mindenkinek” – fűzték hozzá.

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 18. szám - 2021.05.14.
Savaria Fórum 30. évfolyam 18. szám - 2021.05.14.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Ausztriában szombat éjféltől feloldják az éjszakai kijárási korlátozást
Szombat éjféltől Ausztria-szerte feloldják a koronavírus-járvány megfékezését célzó, november óta érvényben lévő éjszakai kijárási korlátozást - jelentette be Wolfgang Mückstein szociális és egészségügyi miniszter.
Ötszáz alatt a fertőzésszám növekedése
Vas megyében mindössze nyolc új koronavírusos beteget regisztráltak keddre.
Jön a digitális védettségi igazolvány
Sajtóhírek szerint napokon belül letölthető lesz az app.
Ezer alatt az új fertőzöttek száma
Vas megyében 23 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak hétfőre.
Müller Cecília: a tanórák alatt igazoltan lehet oltakozni
Egyik vakcina sem nyújt 100 százalékos védettséget a koronavírus ellen, illetve vannak olyanok is, akiknek az immunrendszere nem válaszol kellőképpen az oltóanyagra. Őket a nyájimmunitás fogja megvédeni – jelentette ki Müller Cecília az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján.
legfrissebbek
Nőtt a fiatalok megtakarítási hajlandósága
A K&H szerint a 19-29 évesek 60 százalékának van félretett pénze.
Zidane távozhat a Real Madridtól
Sajtóhírek szerint a a játékosaival már közölte, hogy a következő szezonban nem ő irányítja a gárdát.
99 kontra 1: Karácsony Gergely új politikai mozgalom indítását jelentette be
Szombaton Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester-jelöltje bejelentette, hogy miniszterelnök-jelöltként elindul az ellenzéki előválasztáson, majd bejelentette, hogy elindítja a 99 Mozgalmat.  A kezdeményezés alapítói között van dr. Nemény András, Szombathely polgármestere is. 
Nagyot drágul a belföldi turizmus
Már az idei nyári szezon legelején kiderült, hogy a tavalyi szobaárak nem tarthatóak, írja a portfolio.hu: a lap számításai szerint idén a belföldi turizmus főszezonjában 15-20 százalékos áremelkedés jöhet. 
Vasárnapra ezer alatt a fertőzésszám növekedése
Vas megyében 27 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak.