km/óra
  2022.10.06., csütörtök  •  Brúnó, Renáta napja
Tánccal ünnepelnek a szombathelyi bölcsődei dolgozók

Tánccal ünnepelnek a szombathelyi bölcsődei dolgozók

Április 21-e a bölcsődék napja. Ez alkalomból a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény 150 dolgozója is eljárta a Jerusalema táncot, melyet közösségi oldalukon is megosztottak.

 

Mint írják, az elmúlt években szakmai konferenciákat, csapatépítő tréningeket tartottak ezen a napon, de a járvány miatt az idei ünnep is más. A bölcsődék nyitva vannak, és látszólag ugyanúgy dolgoznak, mint bármely hétköznapon. 


„A szakmai napunkat elhalasztottuk, a nyár folyamán reméljük lesz lehetőségünk ennek pótlására. Mi mégis ünnepelni szerettünk volna! Az ünnepléshez az inspirációt a #JerusalemaDanceChallange# adta. Intézményünk minden tagbölcsődéje lelkesen vett részt a kihívásban és egy igazán vidám, önfeledt, egymást is erősítő, csapatunkat pozitív gondolatokkal feltöltő 150 munkatársunk táncát bemutató eseményt sikerült valóra váltani. Mi, akik táncoltunk, nagyon jól éreztük magunkat! Ezt az örömöt, boldogságot kívánjuk Mindenkinek” – fűzték hozzá.

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Nem nézhette meg elhunyt édesapja holttestét a járvány alatt, bántalmazta az orvost
A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy német nővel szemben, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Megújult a vezetékrendszer és a járda egy szakasza a Váci utcában
Befejeződött a vezetékrendszer felújítás és a járda egy szakasza is megújult a Váci Mihály utcában, osztotta meg a hírt közösségi oldalán Horváth Soma alpolgármester.
Vadbaleset, ittas vezetés, elütött kerékpáros – az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 5-én 5 óra és 2022. október 6-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek, olvasható a police.hu-n.
Elfogtak egy Top 50-es magyar bűnözőt, egy 52 éves körmendi férfit Németországban
Elfogtak egy körözött, a rendőrségi Top 50-es listán is szereplő körmendi férfit Németországban - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.
Aradi vértanúk: felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt
Katonai tiszteletadás mellett, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka jelenlétében ünnepélyesen felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az aradi vértanúk emléknapján, csütörtök reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.