km/óra
  2022.08.17., szerda  •  Jácint napja
SZKKA: Pődör Zoltán és családja elhagyhatta a kórházat

SZKKA: Pődör Zoltán és családja elhagyhatta a kórházat

A szombathelyi kézilabdacsapat ügyvezető-elnöke hétőn a reggeli órákban szenvedett autóbalesetet feleségével, valamint kisebbik lányukkal.

 

Örömteli hírről számolt be pénteken délután a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia. A csapat hivatalos oldalán tette közzé, hogy Pődör Zoltán és családja a mai naptól otthonukban lábadozhatnak tovább a hét elején történt autóbalesetük után. Mint arról beszámoltunk, a klub ügyvezető-elnöke hétfőn szenvedett közlekedési balesetet az M1-es autópályán Győrnél, miután a nedves útfelületen megcsúszott, majd a szalagkorlátot ledöntve az autópálya-felüljáró alatt átvezető út melletti területre zuhant. 

 

A mentősök, a tűzoltók, valamint a győri Petz Aladár Kórház sürgősségi, idegsebészeti és gyermek intenzív osztályán dolgozók munkájának köszönhetően egyiküknek sem lett maradandó sérülése. A szombathelyiek tehetsége, Pődör Blanka is folytatni tudja a sportolást, a következő szezonban már újra a csapatot erősítheti - írja közleményében a klub.

 

Fotó: szombathelyikezilabda.hu

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Elszenvedte első vereségét a szezonban a Haladás, hajrában szerzett góllal nyert a Szeged Szombathelyen
A mérkőzést a korábban a zöld-fehéreknél is megforduló Gajdos Zsolt döntötte el a 84. percben.
Megyei II. osztály, északi csoport: több csapatnál is kiszakadt a gólzsák az első fordulóban
A Bozsok kilenc, az Uraiújfalu fél tucat találatig jutott, a Lukácsháza és a Sé is ötször vette be ellenfele kapuját. Idegenben nyert az Alsóújlak, valamint az Újperint, a Spari pedig 1-1-es döntetlent játszott a Gércével.
Megújul a 11-es Huszár úti streetball pálya
Több mint húszmillió forintból újul meg a streetball pálya a 11-es Huszár úti tömbbelsőben. A beruházás uniós pályázatból és a szombathelyi önkormányzat támogatásával jöhet létre. Erről tartott sajtótájékoztatót Bokányi Adrienn tanácsnok, a körzet önkormányzati képviselője.
A generátor szíjának elszakadása vezetett egy felsőjánosfai gépjárműtűzhöz
A tűzesethez a körmendi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik elvégezték a jármű áramtalanítását, írja a vasi katasztrófavédelem honlapja.
Kiszáradnak a fák, miért nem locsolják többet?
A Szompark hivatalos Facebook-oldalán jelentette meg az alábbi közleményt.