km/óra
  2021.10.20., szerda  •  Vendel napja
Szombathelyre érkezik három napra a magyar dartsélet színe-java

Szombathelyre érkezik három napra a magyar dartsélet színe-java

Hétvégén a Haladás Sportkomplexum látja vendégül az ország dartsosait. A háromnapos rendezvény keretein belül lesz amatőr verseny, de a Steel Magyar Bajnokság, valamint a Magyar Kupa küzdelmeire is sor kerül.

 

Szombathely lesz a darts fővárosa szeptember utolsó hétvégéjén. A péntektől vasárnapig tartó rendezvényen amatőr és profi dartsosok egyaránt versenybe szállnak, és összermérik tudásukat. A város első alkalommal rendezhet ehhez hasonló rangos eseményt, ami a Szombathelyi Darts Club kiváló munkáját is mutatja.

 

A verseny pénteken egy nyílt bajnoksággal veszi kezdetét, ahol bárki megmérettetheti magát. A szervezők 128 nevezést tudnak elfogadni, regisztrálni pedig csütörtökön 18 óráig lehet a Szombathelyi Darts Club SE honlapján. Ezt követően szombaton 10 órától a Steel Országos Bajnokság pontgyűjtő versenyére kerül sor, amely a kilenc állomásból a harmadik lesz. A záró napon, vasárnap szintén 10 órás kezdettel az egyéni Magyar Kupa küzdelmeire kerül sor.

 

Az esemény sajtótájékoztatóján Csóka András, a Szombathelyi Darts Club elnöke úgy fogalmazott, nagyon készülnek a hétvégi versenyekre, és nagy megtiszteltetés, hogy Szombathelyre tudták hozni ezt a megmérettetést, valamint bíznak a szombathelyiek szép szereplésében a viadalon.

címkék
Savaria Fórum 30. évfolyam 37. szám - 2021.10.15.
Savaria Fórum 30. évfolyam 37. szám - 2021.10.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: A Vép nyerte forduló rangadóját, helycsere történt az élen
Tovább menetel a Haladás VSE-Zanati SE, az újoncot csupán három pont választja el a dobogós helyektől. A Kőszeg tíz emberrel dolgozta le kétgólos hátrányát, a Jánosháza pedig az utolsó percekben csikarta ki a győzelmet Szentgotthárdon. A Sárvár és a Király is magabiztosan nyert, amivel utóbbi a tabella élére ugrott. A Bük és az Egyházasrádóc összecsapása gól nélküli döntetlent hozott.
Vonattal ütközött egy autó Csákánydoroszlónál, hárman meghaltak (frissítve)
Vonattal ütközött össze egy gépkocsi Gasztony és Csákánydoroszló között, egy vasúti átjáróban. Az autóban utazók közül mindenki életét vesztette.
Márki-Zay Péter: „Még Dobrev Klárának is rám kell szavaznia, hogyha kormányzati pozíciót szeretne jövőre”
A miniszterelnök-jelölt sajtótájékoztatót tartott Szombathelyen.
Szeptemberi közgyűlés: ingatlanügyek és orvosi ügyelet
Módosítják az idei költségvetést, döntenek az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok aktuális ügyeiről, és több rendeletet módosítanak a képviselők a ma 9 órakor kezdődő közgyűlésen. 15 napirendi pontot nyilvánosan, kettőt zárt ülésen tárgyalnak.
Dübörög az előválasztás második fordulója
Hétfőn majdnem 85 ezren, kedden 97 ezren tették le a voksukat Dobrev Klárára vagy Márki-Zay Péterre.
legfrissebbek
Rajzpályázat virágos vasútállomásokról
22 új fertőzött Vasban, 1668 Magyarországon, 30 beteg meghalt
1668 az új fertőzött, elhunyt 30 beteg - közölte a koronavirus.gov.hu. A koronavírusosok száma a megyében 24.129-ről 24.151-re nőtt.
Halott menekülteket találtak egy kisbuszban Ausztriában
Egy embercsempész kedden 28 menekültet szállított furgonjával Magyarországról Ausztriába. A Cinfalvai/Siegendorf Puszta területén járőröző katonák tartóztatták fel a kisbuszt, melynek rakterében két halottat is találtak. A sofőr elmenekült a helyszínről, a keresésben a magyar rendőrség is részt vesz, olvasható az orf.at-n.
Halálos karambol a 84-es főúton Nemeskeresztúrnál: aszfaltot szállító kamion és egy személyautó ütközött (frissítve)
Összeütközött egy aszfaltot szállító kamion és egy személyautó a 84-es főúton, Nemeskeresztúr térségében. A személyautó vezetője a helyszínen meghalt.
Először látható Magyarországon Wayne McGregor Chroma című koreográfiája
Wayne McGregor Chroma című darabja az alkotó szándékai szerint az emberi test drámáját vizsgálja, valamint azt, ahogy a test a legszélsőségesebb gondolatokat és érzelmeket is képes kifejezni.