km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
SZKKA: sikeres utánpótlás szereplés Makarskán

SZKKA: sikeres utánpótlás szereplés Makarskán

Idén U15-ös, U14-es és U13-as csapatunk vett részt a nagy hagyományokkal rendelkező nemzetközi utánpótlástornán a horvát tengerparton, Makarskában, írja honlapján a klub,

Mint olvasható: "U15-ös és U13-as együttesünk a csoportból való továbbjutás után egészen a fináléig menetelt az ötnapos tornán.

U15-ös lányaink a negyeddöntőben a lengyel Pogon Zabrze, az elődöntőben a horvát Izola csapatát verte, a döntőben aztán hetesekkel maradt alul a lengyel Bukowia ellen. U13-asaink a sima csoportgyőzelmek után magabiztosan győzte le a horvát Split és a lengyel Pantery Dopievo csapatát is, a fináléban pedig csupán egyetlen góllal kaptak ki az osztrák Hypo-tól.

Az elveszített döntők ellenére sincs okunk szégyenkezni, hiszen az ezüstérem is nagyon szépen csillog a makarskai nemzetközi utánpótlástornán. Gratulálunk a második helyhez és természetesen U14-es csapatunknak is, akik az idősebb korosztályban végül a 14. helyen végeztek.

2011/12-es korosztály, Döntő:

Szombathelyi KKA U13 - Hypo NÖ 20-21

- Hosszú út végére értünk. Hihetetlen nagyot küzdöttek a lányok, minden dicséretet megérdemelnek. A csapatunk jelesre vizsgázott, úgy érzem, ezt a győzelmet elvették a lányoktól. Köszönjük, hogy itt lehettünk, hajrá SZKKA - üzente a döntő után Debreczeni György edző.

2009/10-es korosztály, Döntő:

Szombathelyi KKA U15 - UKS Bukowia 21-23

- A rendes játékidő 20-20-as eredménnyel zárult, végül hetesekkel veszítettük el a finálét - tudtuk meg Bujárszki Ádám edzőtől."

(Fotó: szombathelyikezilabda.hu)

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
legfrissebbek
Közadakozást vár a mérnöki kamara Hollán Ernő első szombathelyi köztéri szobrára
Kétszáz éve Szombathelyen született a nagyszerű mérnök, Hollán Ernő. A jeles évforduló alkalmából a Vas Vármegyei Mérnöki Kamara alapítójának tiszteletére a testület kezdeményezi, hogy a reformkor kiemelkedő mérnök egyéniségének legyen köztéri szobra szülővárosában.
Újabb szombathelyi akadémista szerződött Szegedre
Takács-Földes Olivér után az Illés Akadémia tavalyi megyei I-es bajnokcsapatának házi gólkirálya, Pruska Dániel is az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadéminál folytatja.
Gyalogjárda épülhet a Jászai Mari utca 1/D kaputól a Krúdy utcai járdáig
Ez a Mira Garden lakóit érintő gyalogos közlekedés problémáit oldhatja meg, derül ki Németh Ákos önkormányzati képviselő (KISZ/SZázhold városrész) posztjából.
Szuverenitásvédelem: hatalmas kínai devizahitelt vett fel a magyar állam, nem verte nagy dobra
Egymilliárd eurónyi (392 milliárd forintnyi) hitelt vett fel kínai bankoktól a kormány idén tavasszal, és ezt egy összegben le is hívta április 19-én, írja a Portfolio az Államadósság-kezelő Központ ÁKK statisztikái alapján. A kötvénytartozásokat nem számolva ez az összeg a legmagasabb a magyar állam fennálló hiteltartozásai közül.
Párizs 2024: legfeljebb kétperces tartalmakat tölthetnek fel a sportolók az oldalaikra
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elkészítette a közösségi médiában megjeleníthető posztokra vonatkozó előírásait az idei párizsi játékokon szereplő sportolók számára.