km/óra
  2021.06.25., péntek  •  Vilmos napja
Szerződést hosszabbított vezetőedzőjével az SZKKA

Szerződést hosszabbított vezetőedzőjével az SZKKA

Liliia Gorilska után Marosán György is marad a szombathelyieknél.

 

Újabb örömteli hírről számolt be a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia hivatalos honlapja. A csapat vezetőedzője, Marosán György meghosszabbította kontraktusát, és további két évre aláírt a klubhoz. A 31 éves szakember 2018-ban érkezett Szombathelyre, és első idényében veretlenül jutott fel a csapattal a másodosztályból az NB I-be. Az irányításával az előző, csonka szezonban az élvonal meglepetéscsapataként maradtak bent a vasiak a K&H Ligában, és természetesen most is ez az együttes célja.

 

- Jelenleg a harmadik szezonomat töltöm Szombathelyen, amely alatt szép sikereket értünk el, nagyon sok pozitívum ért ebben a három évben. Döntésemet nagyban befolyásolta a szurkolók szeretete, a klubnál lévő rendezett feltételek, valamint a játékosaim iránt érzett elkötelezettségem. Szombathely városát nagyon megkedveltem, érzelmi kötődésem megkérdőjelezhetetlen, így könnyen sikerült a folytatás mellett döntenem. Megtiszteltetés egy ilyen történelmű város sportcsapatát az első osztályban irányítani. Köszönöm a bizalmat mindenkinek, ahogy eddig, úgy ez után is minden nap azon fogok dolgozni, hogy méltó maradjak erre a bizalomra, és hogy sok büszke és örömteljes pillanatot okozzunk támogatóinknak. Örömteli, hogy az itt töltött időm alatt mennyi fiatal játékos mutatkozhatott be a felnőttek között akár az NB I-ben is. Szeretnénk a jövőben is lehetőséget biztosítani a tehetségeinknek – nyilatkozta a klubhonlapnak Marosán György.

 

Fotó: szombathelyikezilabda.hu

Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
16 éves lányt követett a szombathelyi vasútállomástól azért, hogy megerőszakolja
A Szombathelyi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az erőszakos többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki azért követte a kiskorú sértettet Szombathelyen, 2020 szeptemberének egyik estéjén, hogy erőszakkal szexuális cselekményt végezzen vele, közölte a Vas Megyei Főügyészség.
Nem kell maszk a belső terekben
A kormányinfón újabb járványszabályok lazítását jelentették be.
Időjárás: két zivatarcella is mozog a nyugati határszélen, Ausztriában többféle leszakadt az ég
Steiermark és Alsó-Ausztria keleti részén alakultak zivatarok hétfő délután, írják osztrák meteorológiai híroldalak. A felhők Magyarország felé tartanak, az még kérdéses, hoznak-e csapadékot.
Futsal: esélyt sem adott a Berettyóújfalunak, bajnok a Haladás
A szombathelyi alakulat története első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.
11. alkalommal düböröghet az AlteRába
Idén – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az ország legnagyobb kerti partiját, az AlteRába Fesztivált július 13-tól 17-ig Körmenden, a Rába Szabadidőközpontban. Hegedüs Lászlóval, Hegével a szervezés nehézségeiről, az érvényes jogszabályokról és a bizakodásról beszélgettünk.
legfrissebbek
OKF: figyeljék a meteorológiai szolgálat riasztásait!
A katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy figyelje a meteorológiai szolgálat riasztásait, viharjelzéseit. Többfelé 100 kilométer/órás szél is lehet.
Maradandó fogyatékossággal járó balesetet okozott Szentgotthárdon, felfüggesztett fogházat kapott
A Körmendi Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozásának vétsége miatt 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett- fogházra, 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 1 hónap közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélte a büntetlen előéletű vádlottat, közölte az ügyészség.
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál
Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.
Már Horvátországban is jelen van a fertőzőbb delta variáns
Szlovénia után Horvátország is bejelentette, hogy az országban jelen van az először Indiában azonosított, a korábbiaknál fertőzőbb delta variáns.
Oklevéllel köszönték meg a civil szervezetek munkáját
Oklevéllel köszönte meg a város azoknak a civil szervezeteknek a munkáját, akik elsőként csatlakoztak a „Fogadj örökbe egy parkot” programhoz. A Vigyázzunk együtt Szombathelyre! Akció keretében ez a szemléletformáló kezdeményezés egyre népszerűbb, hiszen már több mint 30 közösség jelezte részvételi szándékát. A város Civil Fórumának negyedévente esedékes ülését az online tér után most újra személyesen tarthatták.