km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Szalagkorlátnak csapódott egy Peugeot az M86-oson – három kisgyerek ült az autóban

Szalagkorlátnak csapódott egy Peugeot az M86-oson – három kisgyerek ült az autóban

Répcelak irányába tartott egy Peugeot személyautó pénteken délelőtt, amikor Beled közelében az autó eddig tisztázatlan körülmények között a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott.

 

A járművet vezető asszony egy hirtelen mozdulattal balra kormányozta az autót, hogy elkerülje az ütközést a szalagkorláttal. A Peugeot átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra és ütközött a szalagkorláttal, majd a roncs a belső sávban állt meg. A balesetben az autót vezető nő és a hátsó ülésen utazó két gyermek sérült meg. Az első ülésen a 112press információ szerint egy csecsemő utazott, a menetiránynak háttal, szabályosan rögzített babaülésben, ő nem sérült meg. Úgy tudják, hogy egy kisfiúnak a mellkasát a biztonsági öv "húzta meg", a másik gyermek lába pedig akkor sérült meg, amikor ijedten megpróbálta elhagyni a roncsot. A kinyíló légzsákok miatt az utastérben füst volt.


A Peugeot-t csornai tűzoltók vontatták le az úttestről.  A mentési munkálatok ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az M86-os autóút érintett szakaszán, a Szombathely felé vezető oldalon. Több kilométeres torlódás alakult ki. A járművezetők a jobb és bal oldalra húzódva mentősávot alakítottak ki.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.
Folytatódik a meleg, napsütéses idő
Folytatódik jövő héten a meleg, napsütéses, jellemzően száraz idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Anno: ezrek vonultak fel a Karneválon
A karneváli forgatagot, amit nagy színjátéknak és eleven történelemkönyvnek egyaránt neveztek, 1961 szeptemberének végén láthatták először a város lakosai. A Savaria Karnevált –1963 kivételével – 1969-ig minden év augusztus utolsó vasárnapján rendezték meg. A felvonulást 1965-ben, 1966-ban a televízió is sugározta.