km/óra
  2022.10.06., csütörtök  •  Brúnó, Renáta napja
Suzuki oldalába tekert egy idős kerékpáros a temetőnél

Suzuki oldalába tekert egy idős kerékpáros a temetőnél

Kedden délelőtt a Jáki úti temető felől kerékpározó asszony jobbra nézett, de az autó balról érkezett. A biciklisnek nagy szerencséje volt, hogy a személyautót vezető asszony balra húzta a kormányt, de így is ütköztek, írja a 112press.hu.

A 112press.hu értesülései szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedden délelőtt a Ferenczy István utcában, a Jáki úti temető főbejáratának közelében.

Egy Suzuki személyautó haladt a Ferenczy István utcában a belváros irányába. A menetirány szerinti jobb oldalról, a temető felől egy idős asszony kerékpározott. Rá elsőbbségadás kötelező tábla vonatkozott.

 A biciklist valószínűleg megzavarhatták az építési munkálatok. Az autót vezető asszony elmondta, hogy látta az érkező biciklist, de meg sem fordult a fejében, hogy kihajt az útra. Azt is látta, hogy az idős asszony csak jobbra néz és nem lassít.

A Suzuki vezetője balra húzta a kormányt, de a kerékpáros így is belehajtott az előtte elhaladó személyautó oldalába és az aszfaltra esett.

A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom az érintett útszakaszon.

(Fotó: Tánczos Mihály)

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Nem nézhette meg elhunyt édesapja holttestét a járvány alatt, bántalmazta az orvost
A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy német nővel szemben, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Megújult a vezetékrendszer és a járda egy szakasza a Váci utcában
Befejeződött a vezetékrendszer felújítás és a járda egy szakasza is megújult a Váci Mihály utcában, osztotta meg a hírt közösségi oldalán Horváth Soma alpolgármester.
Vadbaleset, ittas vezetés, elütött kerékpáros – az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 5-én 5 óra és 2022. október 6-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek, olvasható a police.hu-n.
Elfogtak egy Top 50-es magyar bűnözőt, egy 52 éves körmendi férfit Németországban
Elfogtak egy körözött, a rendőrségi Top 50-es listán is szereplő körmendi férfit Németországban - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.
Aradi vértanúk: felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt
Katonai tiszteletadás mellett, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka jelenlétében ünnepélyesen felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az aradi vértanúk emléknapján, csütörtök reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.