km/óra
  2022.10.03., hétfő  •  Helga napja
Súlyos balesetet szenvedett az autópályán Pődör Zoltán és családja

Súlyos balesetet szenvedett az autópályán Pődör Zoltán és családja

Az SZKKA elnökének autója Győrnél lezuhant az M1-es autópályáról. A rendőrség szerint mindhárom utas megsérült a baleset során.

 

Lezuhant egy személyautó az M1-es autópályáról Győrben, és a tetejére borulva a Királyszéki úton állt meg. A győri hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, és a balesethez a mentők is kiérkeztek – írta meg a police.hu.

 

A rendőrségi portál megemlíti azt is, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint egy 44 éves szombathelyi férfi közlekedett Mosonmagyaróvár felől, Tatabánya irányába személygépkocsival. Haladása során járművével a nedves útfelületen megcsúszott, majd a szalagkorlátot ledöntve, az autópálya-felüljáró alatt átvezető út melletti területre zuhant. Az autóban utazó három ember megsérült, őket a mentők kórházba vitték. 

 

Pődör Zoltán és családja

Fotó: Nagy Jácint / Savaria Fórum

 

Több forrásból úgy értesült az ugytudjuk.hu, hogy az autó sofőrje a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ügyvezetője, Pődör Zoltán volt. Az autóban pedig felesége és kisebbik lánya utazott vele. A lap próbálta elérni a sportvezetőt, de cikkünk megjelenéésig még nem kapott választ a sérültek hogylétéről. Az Országos Mentőszolgálattól viszont megtudták, hogy három mentőegységet riasztottak a baleset helyszínére. A baleset következtében egy fő könnyebb és két fő súlyos sérülést szenvedett, ellátást követően stabil állapotban kórházba szállították őket.

 

Címlapkép: police.hu

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Fokozatosan csökken parlagfű pollenkoncentrációja
Továbbra is az alacsony-közepes tartományban van az allergén növény virágpor-koncentrációja.
Szombathelyen és Sárváron is többször tankolt, de egyszer sem fizetett
Az ősemberek genetikájának kutatása kapta az orvosi Nobelt
Pääbo munkásságával átalakította az ember eredetének kutatását, mivel az általa kifejlesztett megközelítések lehetővé tették a DNS-ben lévő bázisok sorrendjének a vizsgálatát. 
Burgonyát kapnak a rászorulók: egyre kevesebb az adomány, pedig egyre többre lenne szükség
Burgonyát oszt a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász a rászorulóknak 3,2 millió forint értékben. Elsősorban olyan nagycsaládosok részesülnek az adományból, akik az élelmiszermentő akcióban nem vesznek részt. A tízkilós zsákokat a plébániák osztják szét Vas és Zala megyei településeken.
Maradandó fogyatékosságot szenvedett el a motoros, vádat emeltek a sofőr ellen