km/óra
  2021.05.08., szombat  •  Mihály napja
Star Wars: Skywalker kora - ilyen karácsonyi ajándékokat válasszon, ha sorozatfüggő

Star Wars: Skywalker kora - ilyen karácsonyi ajándékokat válasszon, ha sorozatfüggő

December 19-én bemutatják a Csillagok háborúja sorozat legújabb darabját, a Skywalker kora című darabot - a fanatikusok nyilván pontosan tudják, hogy az epizód hogyan illeszkedik az évtizedek óta futó sagába. Körülnéztünk az online piacon, hogy mi mindent kínálnak eladásra Star Wars fedőnév alatt.

Hogy Legó-készletből számos csillagháborús van már a piacon, az szinte természetes, az egyik amerikai portál azonban alaposabb kutatást végzett, hogy mivel is lephetjük meg azokat, akik kívülről fújják az összes Star Wars részt.
Szétszedhető R2D2 robot konyhai változat, különböző mérőpoharakkal.  Nem pittyeg, viszont roppant hasznos, ha unciában mérünk.

 Gofrisütő Ezeréves Sólyom mintázattal. Lekvárral és tejszínhabbal ajánlott, a hardcore rajongók fogyaszthatják Nutella feltétre locsolt Baileys krémlikőrrel, vagy egyéb nyalánkságokkal.

 

Boba Fett hátizsák, elfér benne a laptop,. illetve a sikeres elfogásokért kapott fejpénz.

 


Felfújható birodalmi lépegető a kertbe, csinos karácsonyi világítással. Akkor van gáz, ha a szomszéd Luke Skywalkernek hiszi magát és egy ködös hajnalon feldarabolja egy teszkós fénykarddal.

 

Egy darabig gondolkodnunk kellett, hogy mi ez (ezmiez), de aztán átjött az üzenet: a hibernált Han Solót formázó jégkockatartó. Kizárólag bourbon viszkibe ajánljuk, a skótok ezt nem értik. 

 

15 darabos zoknikészlet, Star Wars motívumokkal. Jó, ha van ilyen a sublótban.

 


Teljesen egyedi kulcstartó, céges ajándéknak tökéletes, romantikázhatunk is vele, hátha társunknak is megvan a szóban forgó jelenet. 

 

 


Égőkészlet albínó Halálcsillagokkal: boldog és békés karácsonyt minden birodalminak és lázadónak

 


Bevásárlószatyor, leánykori nevén cekker, Leila hercegnő mintázattal

 


Drón X-szárnyú vadászgéppel kombinálva: ha a kertben röptetjük, a sólymokra ügyeljünk, nehogy zsákmányállatnak nézzék

 


A medve a galaxisban már játék: szerintünk a sorozat elhallgatta, hogy mit művelt Csubakka az ewokok bolygóján az Endoron, de a végeredményből sejtjük

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kapcsolódó cikkek
Csillagok háborúja kiállítás Budapesten
Csillagok háborúja kiállítás Budapesten
A magyarországi bemutató 40. évfordulója alkalmából The Fans Strike Back - Csillagok háborúja címmel kiállítás nyílik a Bálna Budapestben a legendás filmsorozatról. A tárlat szeptember 15-től december 31-ig látható.
kapcsolódó cikkek
Csillagok háborúja kiállítás Budapesten
Csillagok háborúja kiállítás Budapesten
A magyarországi bemutató 40. évfordulója alkalmából The Fans Strike Back - Csillagok háborúja címmel kiállítás nyílik a Bálna Budapestben a legendás filmsorozatról. A tárlat szeptember 15-től december 31-ig látható.
Savaria Fórum 30. évfolyam 16. szám - 2021.04.30.
Savaria Fórum 30. évfolyam 16. szám - 2021.04.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Több halálos áldozata van a Celldömölk és Mersevát közötti buszbalesetnek (frissítve)
Az elsődleges információk alapján személyautó és utasokat szállító autóbusz ütközött a 834-es úton Celldömölk és Mersevát között.
Maruzsa: minden készen áll az érettségi vizsgák megkezdésére
Minden készen áll ahhoz, hogy hétfőn elkezdődjenek az érettségi vizsgák, a kormány döntése értelmében néhány kivétellel csak írásbeli vizsgák lesznek az egészségügyi óvintézkedések betartásával - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára csütörtökön, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján.
26 új fertőzött Vasban, 1219 Magyarországon, 106-an meghaltak
1219 az új fertőzött, elhunyt 106 beteg - közölte a koronavirus.gov.hu. A koronavírusosok száma a megyében 22.772-ről 22.798-ra nőtt.
Koronavírus: május 19-én nyit Ausztria, újra lehet étterembe, szállodába menni
Az újranyitás időpontjáról és módjáról tanácskozott tartományi vezetőkkel és szociális partnerekkel pénteken a kormány. Ezt követően Sebastian Kurz kancellár bejelentette, hogy május 19-én nyithatnak újra a vendéglátóegységek és a turisztikai szolgáltatók. Az iskolákban május 17-től folytatódhat a jelenléti oktatás, olvasható az orf.at-n.
Covid19-igazolvány: oltással vagy ingyenesen végzett tesztekkel lehet majd utazni az EU-n belül?
Az Európai Parlament csütörtökön elfogadta kiinduló álláspontját a járvány ideje alatt Európában szabad mozgást biztosító igazolványról szóló tárgyalásokra. A képviselők egyetértettek, hogy a bizottsági javaslatban szereplő „digitális zöldigazolvány" helyett „Covid19-igazolványnak" nevezett okmány legfeljebb egy évig maradhat érvényben.
legfrissebbek
Szlovéniában hétfőtől kinyithatnak a vendéglátóhelyek belső helyiségei
Szlovéniában hétfőtől az egész ország területén kinyithatnak a vendéglátóhelyek belső helyiségei - közölte a helyi sajtó szombaton, a kormány legújabb rendeletére hivatkozva.
György István: hétfőn, kedden és szerdán foglalhatnak időpontot oltásra a 16-18 év közöttiek
A 16-18 éves regisztráltak számára hétfőn, kedden és szerdán nyílik meg az időpontfoglalás lehetősége a koronavírus elleni oltásra, és csütörtöktől kezdik a korosztály oltását Pfizer-vakcinával - nyilatkozta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szombaton a közmédiának.
Megnyílt a szombathelyi Plazma Pont
Nyújtsd a kezed, és ments életet! Ezzel a mottóval várja a donorokat a most megnyílt szombathelyi Plazma Pont. A vérplazmából számos, szintetikus úton nem előállítható életmentő koncentrátum készül. Az országos hálózatú plazmaszolgálat tavaly az elsők között csatlakozott a Covid-fertőzésből felgyógyultak plazmájának gyűjtéséhez, a Vérellátóval együttműködve pedig véradókat is fogadnának.
Elmarad az idei Joskar-Ola Napok
Aszfaltszállító Tatra hajtott fának Őrimagyarósd közelében
Súlyosan megsérült annak a teherautónak a vezetője, amely Nádasd irányába tartott és aszfaltot szállított.