km/óra
  2022.09.30., péntek  •  Jeromos napja
Stabil munkahelyet hirdet a rendőrség

Stabil munkahelyet hirdet a rendőrség

Tovább folytatódik a határvadászok toborzása Vas megyében is.

A police.hu arról ír, hogy a Rendőrség „Legyél Te is szerződéses határvadász!” toborzó kampánya tovább folytatódik. Munkatársaink több helyszínen várják azokat a jelentkezőket, akik magyar állampolgárok, betöltötték 18. életévüket, de még nem töltötték be az 55. életévet; büntetlen előéletűek; cselekvőképesek; legalább alapfokú iskolai végzettségükről rendelkeznek bizonyítvánnyal; valamint az egészségügyi, fizikai és pszichikai alkalmassági vizsgálatokon megfelelő minősítést szereznek.  

A jelentkezés feltételeiről munkatársaink személyesen az alábbi kitelepülési helyszíneken adnak felvilágosítást:
- 2022. augusztus 13-án Jánosháza területén a Városnap nevű rendezvényen.
- 2022. augusztus 16-20. Sárvár városában a Nemzetközi Folklórnapok rendezvény területén felállított információs ponton.

Lehetőség van jelentkezni elektronikus úton a hatarvadasz@kr.police.hu elektronikus levelezési címre, postai úton a Készenléti Rendőrség elérhetőségeinek egyikére (Jelentkezési lap 1. oldal) szükséges megküldeni, továbbá személyesen is leadható a rendőri szervek bármelyikénél.

Az elektronikus levél tárgyában vagy a borítékon szükséges feltüntetni: „Szerződéses határvadász képzés”.

(Fotó: police.hu)

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
Savaria Fórum 31. évfolyam 34.szám - 2022.09.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Futsal: gálázva vette el a HVSE a rangadón az Aramis veretlenségét
A szombathelyiek 9-2-es győzelmet arattak a budaörsiek felett a bajnokság 6. fordulójában.
Vasi néptáncpanoráma és verbunk napja a Berzsenyi téren
Idén a "Vasi néptánc-népzenei együttesek műsora" programjai mellett kerül megrendezésre - a Hagyományok Háza kezdeményezése alapján - "Verbunk napja" című programsorozat, amelyen hagyományos táncaink és a kiváló táncosok 5 helyszínen várják az érdeklődőket: Budapest, Nyíregyháza, Székelyudvarhely és Zselíz mellett Szombathelyen a Berzsenyi tér ad helyet a programnak október 1-én, 14 órától - adja hírül a Vaskarika.
Az Európai Diáksport Napja: programok a Zrínyiben is
A magyar hagyományokból a #BEACTIVE Európai Sporthét legnagyobb létszámú eseményévé fejlődő diáksport napon ma ismét megmozdulnak a kontinens iskolái. Hazánkban közel 1.400, Európa-szerte pedig közel 10 ezer iskolában szerveztek élménysport programokat a gyerekeknek. Az idei fókusztéma: a zöld környezetünk védelme mentén pedig számos környezetvédelemmel kapcsolatos aktivitásban is részt vehetnek a gyerekek.Szombathelyen a Zrínyi iskolában tartották a rendezvényt.
Szerződést kötöttek a duális gépészmérnöki képzés hallgatói a partnervállalatokkal
A korábbi évekhez hasonlóan idén is ünnepélyes keretek között kötöttek szerződést a duális gépészmérnöki alapképzésen tanuló elsőéves hallgatók a partnervállalatokkal. A Savaria Egyetemi Központban (SEK) szeptember 30-án megtartott rendezvényen megyei, városi, illetve egyetemi vezetők is részt vettek - olvasható az ELTE SEK oldalán.
A közgyűlést értékelték a frakciók
Elfogadta a közgyűlés a 74 pontos takarékossági csomagot, a fideszes képviselők tartózkodtak a szavazásnál. Erről esett a legtöbb szó az ülést követő sajtótájékoztatókon pénteken.