km/óra
  2023.01.28., szombat  •  Károly, Karola napja
Sorsoltak a Kosárlabda Bajnokok Ligájában, ellenfeleket kapott a Falco

Sorsoltak a Kosárlabda Bajnokok Ligájában, ellenfeleket kapott a Falco

Ezúttal is erős csapatok érkeznek az Aréna Savariába.

 

Ma délelőtt Svájcban került sor a Kosárlabda Bajnokok Ligája 2021/2022-es szezonja csoportkörének sorsolására. A tavalyi évhez hasonlóan ezúttal is automatikusan a főtáblára került a Falco, Milos Konakov együttese így várhatta ellenfeleit. A szombathelyi alakulat a "D" jelű kvartettbe került, ahol az görög AEK Athénnal, a lett VEF Rigával találkozik, negyedikként pedig az olasz De'Longhi Treviso, az angol bajnok London Lions, a dán győztes Bakken Bears, a holland ZZ Leiden, a fehérorosz Tmoski Minszk, illetve a belga Belfius Mons-Hainaut alkotta hatosból kikerülő selejtezős győztes csatlakozik majd a csoporthoz.

 

Az előző szezonban mind a görögök, mind a lettek kvalifikálták magukat a második körbe, így igazán izgalmas és kiélezett mérkőzésekre van kilátás. A csoportkör szeptember 13-án veszi kezdetét, a menetrend a későbbiekben alakul ki.

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 1.szám - 2023.01.21.
Savaria Fórum 32. évfolyam 1.szám - 2023.01.21.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Mi vagyunk a lámpafény: díjátadó gála és ünnepi műsor a magyar kultúra napján
Január 21-én hagyományosan az Agorában került sor a kultúra napi díjátadó gálára, ahol a városunk kulturális életében kiemelkedő munkát végző szakembereket ismerték el. Köszöntőt mondott Horváth Soma, Szombathely MJV alpolgármestere. A díjátadót ünnepi műsor követte.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Fák közé hajtott egy autó Sitke térségében, a Sárvár felé vezető szakaszon
Talányos értekezletre hívott szombathelyi pedagógusokat is a Belügyminisztérium
Az oktatás ügyét érintő kérdések megtárgyalására konzultációt hív össze a Belügyminisztérium - áll azokban a Fodor István tankerületi igazgató által aláírt levelekben, melyeket több szombathelyi, az oktatás ügyéért nyilvánosan is kiálló szombathelyi pedagógus is megkapott.
legfrissebbek
Megszakadt a Falco veretlenségi sorozata, megálljt parancsolt a címvédőnek a DEAC
A debreceniek a Szolnok után a címvédő orra alá is borsot törtek és 75-81-re nyertek az Aréna Savariában.
Komáromba utazik az SZKKA
Vasárnap este 6 órától a Komáromban lép pályára a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia (SZKKA) NB/I B-s női kézicsapata. Mindkét gárda 21 ponttal várja az összecsapást.
Wagner András Sétány avatóünnepség lesz február 6-án
Az AGORA Savaria Kulturális és Médiaközpont Nonprofit Kft. tette közzé a Wagner András Sétány avatóünnepség részletes programját.
Egis Körmend: Bravúros győzelem Fehérváron
A férfi kosárbajnokság 18. fordulójában a vasi együttes meglepetésre 73-82-re nyert az Aronic-Alba Fehérvár vendégeként.
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.