km/óra
  2020.10.28., szerda  •  Simon, Szimonetta napja
Sorban állás közben eltörték az SZKKA edzőjének, Marosán Györgynek az orrát a piacon

Sorban állás közben eltörték az SZKKA edzőjének, Marosán Györgynek az orrát a piacon

Az SZKKA vezetőedzője csupán az ok nélkül feldühödött fiatalokat szerette volna jobb belátásra bírni, amikor az egyikük arcon ütötte, és eltörte az orrát.

 

A szombathelyi kézilabdacsapat vezetőedzője ma reggel lángosért állt sorban a piacon másodmagával, amikor a döbbenetes eset történt - olvasható az úgytudjuk.hu-n. Marosán Györgyék két ott tébláboló fiataltól megkérdezték, hogy ők is sorban állnak-e, mivel nem szeretnének eléjük állni, amennyiben ők is lángosra várnak. 

 

A két fiatal erre nem éppen megfelelő módon reagált, idegesek lettek, és elkezdtek kiabálni. A tréner erre mindössze annyit mondott, hogy nyugodjanak le, ilyen apróságon ne húzzák fel magukat, nem kell veszekedni. Ezután az egyikük fogta magát, és úgy megütötte a trénert, hogy eltörött az orrcsontja. 

 

A biztonsági őrök az eset után a helyszínre siettek, az elkövetők ellen pedig rendőrségi feljelentést tettek.

 

 

Fotó: Mészáros D. Zsolt

Savaria Fórum 29. évfolyam 39. szám - 2020.10.23.
Savaria Fórum 29. évfolyam 39. szám - 2020.10.23.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Új korlátozások érvényesek Ausztriában
A koronavírus-járvány megfékezésére vonatkozó új rendelet számos szigorítást tartalmaz Ausztriában. Kibővül többek között a maszk viselésének kötelezettsége, jelentősen csökken az események maximális létszáma, és ismét kötelező lesz a távolságtartás szabálya, olvasható az orf.at-n.
Közel 2500 fertőzött egy nap alatt Ausztriában
Az Egészségügyi Minisztérium és a Belügyminisztérium ma 2435 újonnan regisztrált koronavírus-esetet jelentett be. Ez az eddigi legmagasabb érték, olvasható az orf.at-n.
Egy halott a gyöngyösfalui kalandparkban, kidőlt fa rántotta el a drótkötélpályát
A 112press információi szerint egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor kidőlt egy fa a Vas megyei Gyöngyösfalu kalandparkjában.
Ausztria szigorít: legfeljebb hatan tartózkodhatnak egy légtérben a magánjellegű ünnepségeken
Szigorúbb intézkedéseket vezet be az osztrák kormány a koronavírus terjedése miatt – jelentette be Sebastian Kurz kancellár hétfőn. Péntektől legfeljebb hat ember tartózkodhat egy légtérben a magánjellegű ünnepségeken is, de ezt a hatóságok nem fogják ellenőrizni, hisz jogszabályt sértenének, olvasható az orf.at-n.
Operatív törzs: korlátozás nélkül lehet menni vásárolni Ausztriába, hazatérés után azonban karantén jár
Az egy hónapja életbe lépett járványügyi készültségi időszak során 1542 rendőri intézkedésre volt szükség a védelmi intézkedések megszegése miatt - mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese szerdán online sajtótájékoztatón.
legfrissebbek
Újra kiírták a pályázatot a víztorony kávézójának a bérbeadására
A közönség kedvence lett a Rózsabors Műhely
Újabb játék kap netflixes adaptációt
Az Assassin's Creed széria élőszereplős és animált feldolgozása is tervben van.
Férfi kézilabda-vb: szigorú óvintézkedések mellett rendezik a tornát
A koronavírus-járvány miatt szigorú óvintézkedések mellett rendezik meg januárban a férfi kézilabda-világbajnokságot Egyiptomban.
Többgenerációs otthonokat ösztönöz a CSOK
Tetőtér-beépítésekre is elérhető lesz jövőre az új lakásokra szóló támogatási és hitelösszeg.