km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Rajz-, fotó- és filmes pályázatot hirdet az Agora

Rajz-, fotó- és filmes pályázatot hirdet az Agora

Idén is meghirdeti Óperenciás meseillusztrációs rajzpályázatát az Agora. Olyan alkotásokat várnak, amelyek magyar népmesék fantázia alkotta lényeit, mesebeli helyszíneit, illetve ma is élő népszokásokat, hagyományokat, jeles napokat ábrázolnak. Óvodások, kisiskolások nevezhetnek 10 éves korig szabadon választott technikával.

 


Várják a jelentkezőket a PLÁNtáló ifjúsági filmművészeti és videó pályázatra is. 12-25 év közötti fiatalok küldhetik be 15 percnél nem hosszabb kisfilmjeiket május elsejéig. Suli-képek címmel fotópályázatot is hirdet az Agora általános- és középiskolások számára. A diákok bemutathatják, miben más az idei tanév, mint az eddigiek. A beküldési határidő május 7. A legjobban sikerült képekből kiállítás nyílik a sportházban.

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.