km/óra
  2024.04.25., csütörtök  •  Márk napja
Minden, ami a nőknek kedves - színes programok (hétvégi ajánló)

Minden, ami a nőknek kedves - színes programok (hétvégi ajánló)

Ezen a hétvégén sem kell otthon ülve unatkoznunk, számtalan programmal kedveskednek a szervezők: lesz családi expo és babaruha-börze, kézműveskedés, borkorcsolya-verseny. Természetesen hétvégén a nőknek is kedveskednek retro fesztivállal, csokoládé különlegességekkel, valamint számos program várja a hölgyeket az arborétum látogatóközpontjában is.

 

Március 7., szombat

Szombathely 


Brenner János Nevelési Központ, 9 óra: Tavaszi Család-Expo és Babaruha-börze. 


Agora Művelődési és Sportház, 9 óra: Kézműves kuckó. Téma: Virág nőnapra.


Haladás Sportkomplexum, 9.30: Savaria Kupa, IX. Tóth Géza Emlékverseny. 


Sugár úti Atlétikai Centrum dobópálya: Magyarország Serdülő és Újonc Téli Dobóbajnoksága, egyben Serdülő Magyar Liga (kivéve gerelyhajítás). 


Végállomás Klub, 16.45: Rock On! TOUR-A 2020. 


Arena Savaria, 17 óra: Nőnapi retro fesztivál. Hatalmas hangulat, rengeteg fellépő: Charlie, Dj Dominique, Zoltán Erika, Korda György és Balázs Klári, Desperado, Dj Szatmári feat Jucus, TNT, Kozmix. Érkezik a külföldi világsztár: Ottawan.


Bartók Terem, 19 óra: Beethoven öröksége. Maurizio Moretti zongoraestje. 


Sárvár
Nádasdy Ferenc Múzeum, 15 óra: ajándék tárlatvezetés, a térképek világa.


Celldömölk
Kemenesaljai Művelődési Központ, 15 óra: Csókos asszony - Operett két felvonásban a Pesti Művész Színház előadásában. 


Soltis Lajos Színház, 18 óra: 3 nővér – premier. 


Kőszeg
Jurisics vár, KÖSZHÁZ, 15 óra: Borkorcsolya verseny. A Kőszegi Borbarát Hölgyek Egyesülete szeretettel invitálja azokat az érdeklődőket is, akik csak kóstolni szeretnék a finom falatokat. A borosgazdák felajánlásának köszönhetően, a helyi borokkal együtt lehet tesztelni a borkorcsolyákat. Nevezni Egy tálca (kb. ½ kg) sós süteménnyel, és a recepttel 14.30-15 óráig a helyszínen. 


Torony
Művelődési Ház és Könyvtár, 9.30: Találkozó az ősi egészség megőrző hagyományok jegyében. A kétnapos rendezvényen alternatív gyógymódokkal, egészségmegőrző technikákkal, és önismereti módszerekkel találkozhatnak az érdeklődők. Különleges Nőnapi ünneplés a Nőnapi Nőkörön való részvétel. 


Őriszentpéter
Harmatfű Erdei Iskola és Szálláshely, 10 óra: Dalol már a pacsirta! Kora tavaszi madarász túra az Őrség gyepein. Bejárják az éledező, pacsirta énektől hangos réteket, szántóföldeket. Spektívvel és távcsővel kerülhetünk közel a tavasz közeledtére felpezsdülő őrségi madárvilághoz. A madármegfigyelés eszközeit a szervezők biztosítják , de ha van távcsöved, ne hagyd otthon! 
A túrát vezeti: Faragó Ádám madarász, az Őrségi Nemzeti Park zoológusa. A túra távja: 6-7 km. 


Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság, 15 óra: Az év természetfotósa 2019 – kiállításmegnyitó. Előadással egybekötve megnyitja: Koncz-Bisztricz Tamás, "Az Év Ifjú Madárfotósa". 


Körmend
Sportcsarnok, 18 óra: Egis Körmend—KTE-Duna Aszfalt. 

 

Március 8., vasárnap

Szombathely


Ökoturisztikai Látogatóközpont Kámoni Arborétum, 10 óra: A nő többször. Előadások, könyvbemutató, kézműves vásár, fotókiállítás, kozmetikai és sminkelési tanácsadás állapotfelméréssel, energetikai masszázs, lélekringatás, kineziológia, léleksimogatás, fittség és egészség, meglepetések, élmények. A gyerkőcöket sem kell otthon hagyni, hiszen a Bóbita játékbolt játékai, interaktív meseóra, tánc, csillámtetkó és kézműveskedés várja a kicsiknek és a nagyoknak.


Horvát Óvoda és Általános Iskola, 15 óra: Nőnap a Joskar-Ola lakótelepen. Az ünnepségen fellép Kelemen Zoltán színművész, a Weöres Sándor Színház társulatának tagja és a Horvát Nemzetiségi Önkormányzat tamburásai. Az ünnepség után egy kis uzsonnával, üdítővel kedveskednek a jelenlévőknek. 


Agora MSH, 19 óra: Csányi Sándor színházi estje: Hogyan értsük félre a nőket?. Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, nyolcvan  percben. Csányi Sándor előadásában. Egy részben, szünet nélkül.


Sárvár
Nádasdy-vár, 10 óra: Édes Nőnap. Nőnap alkalmából a Nádasdy-vár szeretettel vár mindenkit Édes Nőnap rendezvényén, ahol a dizájn és az ízlelés öröme feledhetetlenné válhat. Egy nap, ahol nemcsak a süti szélébe csíphetünk bele. Csokoládékészítés, tortadíszítés nemcsak hölgyeknek. Fenyő Iván estje a múzeumban 18 órától. Sétáló látványosságok, karikatúra készítők, virágok, finom kávé és egy profi koktélpult is várja a vendégeket. A legkisebbek számára képességfejlesztő, csokoládéval kapcsolatos játékok a várudvaron.


Nádasdy-vár, 11 óra: Végh Éva kiállításának megnyitója. A vár kortárs kiállítótermében a festő- és zománcművész munkáit ismerhetjük meg.


Jánosháza
Művelődési Otthon és Könyvtár, 15 óra: Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor nőnapi operett műsora. 
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak