km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Pozitív koronavírus-tesztek a Haladásnál és a Győrnél is a mai mérkőzés előtt

Pozitív koronavírus-tesztek a Haladásnál és a Győrnél is a mai mérkőzés előtt

A 20 órakor kezdődő zöld-fehér nyugati rangadót ettől függetlenül megrendezik a Haladás Sportkomplexumban.

 

 A Szombathelyi Haladást is utolérte a koronavírus. A Magyar Labdarúgó Szövetség által előírt kötelező tesztelésen néhány szombathelyi játékos pozitív eredményt produkált - olvasható a klub hivatalos honlapján. Az érintettek természetesen karanténba kerültek, de a negatív teszttel rendelkező játékosok szereplése nincs veszélyben.

 

Az ellenfél Győri ETO is arról számolt be, hogy több pozitív eredmény született a csapatnál, illetve több stábtag is beteg, és a vírus tüneteit produkálja, az ő eredményükre azonban még várni kell. 

 

A találkozót ennek ellenére nem kell elhalasztani, a csapatok pályára lépnek ma este 20 órakor a Rohonci úton.

 

 

Fotó: Nagy Jácint

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.