km/óra
  2024.07.25., csütörtök  •  Kristóf, Jakab napja
Pontelőnnyel élen az SZKKA

Pontelőnnyel élen az SZKKA

Az 5. fordulóban sem hibázott a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia együttese - nem úgy a nagy rivális Érd, amely Komáromban szenvedett vereséget. Vida Gergő együttese pontelőnnyel vezeti az NB/I B-s tabellát. A lányok október 25-én Komáromba utaznak kupameccsre.

A Tempo ellen a 40. percig izgalmasan alakult a találkozó, de utána sebességet váltott a vasi együttes, amely végül 9 góllal győzött a gyáliak otthonában. Pődör Blankáék 10 ponttal vezetik a tabellát, szombaton este hattól a DVSC U19-es gárdája érkezik a Rohonci úti sportkomplexumba.

A kupában is megkezdi a menetelését az SZKKA: az első fordulóban Komáromba látogatnak Szmolekék október 25-én.

(Fotó: szombathelyikezilabda.hu)

Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam különszám - 2024.07.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Embert gázolt a celldömölki vonat
Gázolás miatt szünetel a vonatforgalom Zalaegerszeg és Zalaszentiván között, a Celldömölk-Ukk-Zalaegerszeg vonalon késésekre kell számítani – közölte a Mávinform kedd reggel Facebook-oldalán.
Hámori Luca: Akárhogy is alakul az olimpia, az már mindig ott lesz nekem, hogy én vagyok az első magyar női bokszoló
A fiatal kőszegi bokszoló valóra váltotta gyerekkori álmát és ezzel sporttörténelmet is írt. Ennek apropóján készített interjút a Telex a 23 éves kőszegi ökölvívóval, aki 10 éves korában kezdett bokszolni bátyja és édesapja hatására, akik már akkor látták, hogy van hozzá érzéke.
Nem tudták újraéleszteni a hőségben a Rohonci úton összeesett asszonyt
A szombathelyi Rohonci út egyik tízemeletes társasháza előtt esett össze egy asszony pénteken nem sokkal dél előtt. A nő keringése leállt, 50 percig küzdöttek a mentők az életéért, sikertelenül.
A Szeged igazolta le az Illés Akadémia tehetségét
Takács-Földes Olivér alapembere volt a Vas vármegyei bajnokságot nyert csapatnak, próbajátékon győzte meg az NB II-es Tisza-partiak stábját, hogy érdemes szerződtetni.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.