km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Öten megsérültek egy balesetben, Dacia hajtott Seat oldalába Szombathelyen

Öten megsérültek egy balesetben, Dacia hajtott Seat oldalába Szombathelyen

A zuhogó esőben nem vette észre a fák takarásában lévő Állj, elsőbbségadás kötelező! táblát egy Dacia vezetője a szombathelyi Nádasdy Ferenc utcában. A sofőr lassítás nélkül hajtott be a kereszteződésbe.

 

Az elsődleges adatok alapján öten szenvedtek nyolc napon belül gyógyuló sérülést abban a balesetben, ami a szombathelyi Nádasdy Ferenc és Szelestey László utcák kereszteződésében történt, éjszaka, írja a 112Press. A vasútállomás felől a belváros irányába tartott a Szelestey utcában egy Seat személyautó, amikor a menetiránya szerinti jobb oldalról fékezés nélkül belehajtott az oldalába egy Dacia. Mindkét autó megpördült, a Seat járdára csapódva állt meg. A Seatból kettő, a Daciából három embert szállítottak kivizsgálásra kórházba. 


A baleset idején zápor, felhőszakadás volt Szombathelyen. Az Állj, elsőbbségadás kötelező! táblát fa ágai takarták. A burkolatjelzéseket pedig feltehetőleg nem vette észre a sofőr. 


A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.