km/óra
  2020.09.18., péntek  •  Diána napja
Összeesett, majd meghalt egy 27 éves fiú egy szombathelyi szórakozóhelyen

Összeesett, majd meghalt egy 27 éves fiú egy szombathelyi szórakozóhelyen

Tánc után lett rosszul a fiatalember. A társai azonnal megpróbálták újraéleszteni, és a mentők is sokáig próbálták visszahozni, de nem jártak sikerrel.

 

A szombathelyi Óperint utca egyik szórakozóhelyén lett rosszul csütörtökön 21 óra körül egy 27 éves fiatalember, írja a 112press. Az Esport Bárban társasjátékok és számítógépes játékok várják a vendégeket.  Információk szerint a fiatalember egy hatfős társasággal volt, a mellettük lévő asztaloknál egy osztálytalálkozón beszélgettek fiatalok a tanáraikkal.


A fiú egy videójátékra táncolt a testvérével, majd visszament az asztalához. Ott megpróbált megtámaszkodni, miközben felborított egy pohár sört. 


- Szólt az asztalánál ülő lánynak, hogy vigyázzon, nehogy elázzon a mobiltelefonja - mondta a szomszéd asztalnál ülő fiatalember. - Nem ittasság miatt tántorodott meg a srác. Azt mondta a társainak, hogy nem lát, majd összecsuklott. 


A fiatalemberhez azonnal mentőt hívtak, majd kiderült, hogy nincs pulzusa.


- A testvérének a barátnője kezdte meg az újraélesztést, és a tanárok is odamentek segíteni. A bárt 21.16-kor mindenkinek el kellett hagynia. Sokáig próbálták visszahozni. Egyszer úgy tudom, sikerült is, de ismét leállt a szíve, és már nem lehetett megmenteni. Nagyon szomorú, ami történt - tette hozzá az egyik szemtanú.  


- Nem volt pánik, nekem olyan furcsának tűnt az egész, ledermedve néztem, mi történik. Tanultam újraélesztést, de úgy láttam, hogy nálam sokkal jobban értenek hozzá, akik ott vannak. Emlékszem a fiúra, ahogyan a testvérével táncolt, jól érezte magát, nevettek. Aztán pár perc múlva már az életéért küzdöttek - mondta csendesen egy fiatal. - Annyi idős vagyok, mint az elhunyt, ugyanúgy azért érkeztem, hogy jól érezzem magam. Nagyon sajnálom a fiú testvérét és a szüleit.


A zuhogó eső miatt gyorsan kiürült az utca, csak néhány fiatal maradt a helyszínen, akik talán fel sem fogták, hogy áznak, próbálták feldolgozni a történteket, fiatal társuk elvesztését.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press

Savaria Fórum 29. évfolyam 33. szám - 2020.09.11.
Savaria Fórum 29. évfolyam 33. szám - 2020.09.11.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megszüntetik az Ausztriába ingázók 30 kilométeres és 24 órás korlátozását
Az osztrák belügyminisztérium tájékoztatása szerint Magyarország megszünteti az Ausztriába ingázók 30 kilométeres és 24 órás korlátozását. A hír péntek délelőtt az osztrák Belügyminisztérium honlapján jelent meg.
Határzárás: hétfőn lesz hivatalos bejelentés arról, milyen szabályok vonatkoznak az Ausztriába ingázó magyar munkavállalókra (Frissítés: megjelent a rendelet)
A szeptember 1-re tervezett magyar határzárról közölt cikket a kurier.at. Az Ausztriában dolgozó magyar ingázók ügyében már történt egyeztetés, hivatalos bejelentés hétfőn várható.
Gulyás Gergely: szeptember 1-től zárjuk a határokat
A koronavírusjárvány-helyzet alakulása miatt a járvány első hulláma idején alkalmazott határvédelmi szabályokhoz való visszatérésről döntött a kormány - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
Ausztriai magyar ingázók: órákkal a határzárás előtt még nagy a bizonytalanság
Csak találgatni tudnak az Ausztriába ingázó magyar munkavállalók, hogy a szeptember 1-én életbe lépő, a határzárról szóló kormányrendelet intézkedései nyomán mi vár rájuk. 
Orbán Viktor: szigorú határvédelmi intézkedéseket rendeltünk el
Szigorú határvédelmi intézkedések technikai részleteit tekintette át az operatív törzs határellenőrzési akciócsoportja szombat reggeli ülésén - közölte Orbán Viktor miniszterelnök az akciócsoport ülése után Facebook-videójában.
legfrissebbek
Szlovákiában ismét rekordot döntött a fertőzöttek száma
Ismét rekordot döntött a koronavírus miatti Covid-19-járvány újonnan regisztrált fertőzötteinek száma csütörtökön Szlovákiában.
Szuperkupa: a Sevilla 2500 jegyet visszamondott a budapesti mérkőzésre
A Sevilla labdarúgóklub 2500 belépőjegyet visszamondott a jövő csütörtökön Budapesten sorra kerülő, Bayern München elleni európai Szuperkupa-mérkőzésre.
Újabb iskolában jelent meg a koronavírus
Szigorú maszkviselési szabályok, 23 órakor bezáró szórakozóhelyek – megjelent a kormányrendelet
Megjelentek a Magyar Közlönyben azok az új járványvédelmi szabályok, amelyeket a szerdai kormánydöntések után Orbán Viktor miniszterelnök ismertetett.
Roma nők egymás közt: könyvbemutató a könyvtárban