km/óra
  2022.08.13., szombat  •  Ipoly napja
Nem lesz számottevő csapadék szombaton

Nem lesz számottevő csapadék szombaton

Az ország nagyobb részén éjszaka is felhős idő lesz a jellemző, de az északnyugati, északi megyékben hajnaltól már elkezd vékonyodni, csökkenni a felhőzet, így szombaton arrafelé napos idő valószínű gomolyfelhőkkel, délkelet felé haladva vastagabb, zártabb lesz felhőtakaró.

 

 

Számottevő csapadék nem lesz, de néhol előfordulhat gyenge, időszakos eső vagy futó zápor, hózápor. Éjszakára mindenütt veszít erejéből a légmozgás, majd holnap napközben az északi, északkeleti szelet több helyen kísérhetik erős lökések.

 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet nagyrészt -2 és +3 fok között várható, ennél hidegebb az északi völgyekben lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 6 és 11 fok között valószínű.

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Megerősítik Toronyban a lignitbányászatot tiltó helyi rendeletet
Nincs folyamatban bányászati koncessziós pályázat, ami érintené Torony község körzetét - ezt a választ adta a Technológiai és Ipari Minisztérium Balassa Péter országgyűlési képviselő kérdésére, kell-e attól tartani, hogy lignitbánya nyílik Vas megyében. A toronyiak szerint azonban ez semmire sem biztosíték. A következő testületi ülésen megerősítik a bányászatot tiltó helyi rendeletet.
Olaszországban a nyári szezon csúcsnapjait élik a mostani hétvégén
Alig maradt üres szoba a szállodákban és bérelhető napernyő a strandokon Olaszországban az augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepe előtti hétvégén, amely a pandémia előtti idegenforgalmi adatokat idézi a CNA kereskedelmi szövetség adatai szerint.
Kiadták a figyelmeztetést: zápor, zivatar, jégeső is lehet
Szombaton Magyarország egész területén elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Szünetel hétfőn a melegvíz-szolgáltatás a Váci Mihály utcában és környékén
Bécsben spórolnak a díszkivilágítással karácsonykor
Az energiatakarékosság érdekében Bécsben a Ring az idei karácsonyi szezonban sötétben marad. A város és a kereskedelmi kamara is egyetértett ebben. Emellett a Rathausplatzon is korlátozásokat terveznek az ünnepi vásárkor. A spórolás, önkéntes alapon a kirakatok kivilágítását is érintheti, olvasható az orf.at-n.