km/óra
  2022.08.10., szerda  •  Lőrinc napja
Nem kizárt az esős idő csütörtökön

Nem kizárt az esős idő csütörtökön

Csütörtökön többnyire borult idő lesz a jellemző.

 

Fokozatosan vastagszik, záródik a felhőtakaró, szerda estére már mindenütt erősen felhős vagy borult lesz az ég, és dél felől egyre többfelé elered az eső. Csütörtökön többnyire borult idő lesz a jellemző, sokfelé esővel, záporral, a front mentén és előterében zivatar sem kizárt. Több helyen jelentős mennyiség is eshet. Délutántól északnyugat felől már vékonyodni, szakadozni kezd a felhőzet, ezzel együtt a csapadék is fokozatosan megszűnik a nyugati tájakon, keleten viszont további kiadós eső várható. A déli, délkeleti szél több helyen megélénkül, éjszaka meg is erősödik. Csütörtökön már nagy területen feltámad a szél, délkeleten viharossá is fokozódhat.

 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 9 és 13 fok között alakul, inkább csak az Északi-középhegység területén lehet hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön általában 14 és 23 fok között alakul, északkeleten ennél hűvösebb is lehet, északnyugaton pedig már a délelőtti órákban beállhat a maximum-hőmérséklet.

 

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

kapcsolódó cikkek
Szerda délelőtt is kitarthat a napsütés
Szerda délelőtt is kitarthat a napsütés
Délután viszont újra megvastagszik a felhőzet az előrejelzés szerint.
címkék
kapcsolódó cikkek
Szerda délelőtt is kitarthat a napsütés
Szerda délelőtt is kitarthat a napsütés
Délután viszont újra megvastagszik a felhőzet az előrejelzés szerint.
Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték
A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
Forgalomkorlátozás Szombathelyen 2022. augusztus 20-án
Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából tartandó rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi időpontban és helyen forgalomkorlátozás lesz.
A lakók már felkészültek, elindult a „zsákos hulladékgyűjtés”
Folytatódik a szombathelyi hulladékgazdálkodás zöldítése és környezetbarátabbá tétele, jelent meg a hír a SZOVA hivatalos Facebook-oldalán.
ORFK: mintegy tizenkétezren érkeztek Ukrajnából kedden
Az ukrán-magyar határszakaszon 6174 ember lépett be kedden Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5833-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán az MTI-t.
Suzuki oldalába tekert egy idős kerékpáros a temetőnél
Kedden délelőtt a Jáki úti temető felől kerékpározó asszony jobbra nézett, de az autó balról érkezett. A biciklisnek nagy szerencséje volt, hogy a személyautót vezető asszony balra húzta a kormányt, de így is ütköztek, írja a 112press.hu.