km/óra
  2024.06.17., hétfő  •  Laura, Alida napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Nem adta fel a Szombathelyi Haladás

Nem adta fel a Szombathelyi Haladás

Maichal Hipp, a zöld-fehérek trénere értékelte a Gyirmót elleni 3-3-as végeredménnyel záródó bajnokit.

Az első játékrészben simán kellett volna vezetnie a házigazdának, ám a lehetőségeket - köztük egy 11-est is - elrontották Ráczék. A fordulást követően a vendégek 2-0-ra majy 3-2-re is vezettek, de a vasiak nem adták fel, így értékes pontot szereztek. Maichal Hipp így értékelte a látottakat.

- Érdekes mérkőzést hozott a találkozó. Két részre osztanám, az első félidőben jól kezdtük a találkozót, remekül védekeztünk, de sajnos még a tizenegyest is elhibáztuk. A szünet után a vendégek kezdték jobban a játékot, kettő nullás vezetésre tettek szert, de mi nem adtuk fel, sikerült egyenlítenünk. Az utolsó percekben, három–három után mindkét csapatnak volt gólszerzési lehetősége, de nem tudták kihasználn - fogalmazott a tréner.

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Eligazol a Haladás futsalcsapatának meghatározó légiósa
A zöld-fehérekkel 3-3 magyar bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet nyert brazil Luiggi Longo külföldön folytatja pályafutását.