km/óra
  2024.07.13., szombat  •  Jenő napja
Napsütéses családi nap a Stromfelden

Napsütéses családi nap a Stromfelden

Temérdek izgalmas program, ugrálóvár, kézműveskedés, táncház, csillámtetoválás, kiskutyák és elektromos kisautók várták a gyerekeket, szülőket és nagyszülőket a sportpályán.

A múlt heti esős időjárás keresztülhúzta mindenki számítását, el kellett halasztani a május utolsó napjára tervezett Stromfeld Családi Napot. De megérte néhány napot várni, június első szerdáján ugyanis verőfényes napsütés és izgalmasabbnál izgalmasabb programok vártak kicsiket, nagyokat, szülőket és nagyszülőket a sportpályán.

Nyitóbeszédében Bokányi Adrienn, a körzet képviselője elmondta, nagyon szomorúan figyelte a zuhogó esőt pénteken délelőtt és végül sajnos úgy kellett döntenie, hogy még ha délutánra el is áll az eső, inkább az esőnapos megoldást léptetik életbe, mert az senkinek sem lett volna jó, ha sárban kellett volna dagonyázni.

Fellépett a Donászy Magda Óvoda vegyes csoportja, volt interaktív gyermekfoglalkoztató és táncház, az Életkert étel- és desszertbár pedig bemutatót és kóstolót tartott. Közben különböző finomságok, arcfestés, légvár, Exatlon pálya, ÖKO kézműves sarok és játszóház, csillámtetoválás, elektromos kisautók, tűzoltóautók várták a gyerekeket, de kitelepültek a Bohócdoktorok, a Kézműves Kuckó ajándékstanddal, a LÁTVASE Interaktív érzékenyítő programokat tartott és vakvezetőkutyát is hozott, a Fekete István Állatvédő Egyesület pedig tündéri kiskutyákkal és zsákbamacskával érkezett.

De volt tombola is, ami hatalmas népszerűségnek örvendett, hiszen ingyenes volt, csak regisztrálni kellett és roskadozott az asztal az izgalmasabbnál izgalmasabb ajándékoktól: az önkormányzat különböző ajándékcsomagokat és ajándékkosarakat, a McDonald’s menükártyákat, az Életkert 5 000 forintos ajándékutalványokat, a Pannon Gazdasági Hálózat családi belépőjegyeket a Digitális Innovációs Központba, a Szombathelyi eSport Egyesület 15 000 forintos ajándékutalványokat a Gamer's Garage-ba, az AGORA két fő részére szóló Víztorony belépőjegyeket, a SZOVA Zrt. családi belépőjegyeket a Tófürdőbe és a Kalandvárosba, a Food Truck Büfékocsi pedig a rendezvényen levásárolható 5 000 forintos utalványokat ajánlott fel, de lehetett nyerni ajándékcsomagot a Falco Zrt.-től, a Polypack Kft.-től és a Benu Gyógyszertártól is.

CzB

Fotó: Lutor Kata

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
A Körösladányi MEDOSZ Sportkörben lett többségi tulajdonos az Illés Akadémia
Aki eddig tudta követni, hogy mi történt a Haladással, annak egy újabb fejtörő: a felszámolás előtt álló Szombathelyi Haladás Sportszolgáltató kft-től kapott jogon pár hete alakult ISA Haladás Kft. a június végén bevásárolta magát az önkormányzati választások másnapján - ahogyan leváltották a település fideszes vezetését - az NB III-ból való visszalépését bejelentő Körösladányi MEDOSZ Sportkörbe.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.