km/óra
  2020.09.24., csütörtök  •  Gellért, Mercédesz napja
Molnár Miklós: elégedettek vagyunk az eredménnyel

Molnár Miklós: elégedettek vagyunk az eredménnyel

Maximálisan elégedett a Pro Savaria választáson való szereplésével Molnár Miklós, az egyesület vezetője, aki gratulált a polgármesternek és a mandátumot szerző képviselőknek. A korábbi alpolgármester ezúttal is tagja lesz a testületnek. 

Molnár Miklós 2002-ben került be a közgyűlésbe, immár ötödik ciklusát kezdi civil képviselőként. A politikus a választás másnapján értékelte a Pro Savaria teljesítményét, és beszélt természetesen a kampányról is. 


– Azt gondolom, maximálisan elégedettek lehetünk egyesületünk eredményével. Ilyen iszonyatosan erős ellenszélben az is megsüvegelendő, hogy jelöltjeink vállalták a megmérettetést – elképesztő nyomás nehezedett rájuk, de kitartottak, pedig sokan igyekeztek ellehetetleníteni őket. Úgy vélem, a helyhatósági választás eredményén érdemes mindenkinek elgondolkodnia, például azon, hogy ki, miért, mi mellett, vagy ellen tette le a voksát. Koczka Tibor korábban már kritizálta Hende Csabát, én most még karcosabban fogalmazok: a volt miniszter megsemmisítette Szombathelyen a Fideszt – fogalmazott a politikus, aki az egyesülete nevében egyértelműen a jövővel kíván csak foglalkozni. 


– Ha valaki igényli a segítségemet, és ismerteti elképzeléseit, azok pedig egyeznek a Pro Savaria víziójával, szívesen egyeztetek a közös munkáról. Nekünk Szombathely a legfontosabb – zárta szavait Molnár Miklós. 
 

 

Savaria Fórum 29. évfolyam 34. szám - 2020.09.18.
Savaria Fórum 29. évfolyam 34. szám - 2020.09.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Hétfőtől három területen vezetnek be újabb korlátozásokat Ausztriában
A koronavírus-járvány elleni küzdelemben a szövetségi kormány csütörtökön további szigorítást jelentett be. Hétfőtől csak tíz ember tartózkodhat zárt térben magánünnepségeken és rendezvényeken, kibővül a védőmaszkok követelménye, az éttermekben pedig csak ülve lehet fogyasztani, olvasható az orf.at-n.
Szigorú maszkviselési szabályok, 23 órakor bezáró szórakozóhelyek – megjelent a kormányrendelet
Megjelentek a Magyar Közlönyben azok az új járványvédelmi szabályok, amelyeket a szerdai kormánydöntések után Orbán Viktor miniszterelnök ismertetett.
Hétfőtől mintavételi hely nyílik a MÁV-rendelő udvarán
Pontos lista az októberi és a novemberi lomtalanítási időpontokról
A Szomhull a közérthetőség kedvéért készített egy pontosabb összefoglalót a lomtalanítás menetéről, melyben egyébként nem történt semmi változás.
Újabb iskolában jelent meg a koronavírus
legfrissebbek
Megyei I. osztály: Szoros mérkőzésen győzte le a Csepreg a Szarvaskendet a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen
A kupaküzdelmek miatt szerdára halasztott mérkőzésen kétgólos hátrányból ugyan még fel tudott állni a Szarvaskend, a mérkőzés végi adok-kapokból azonban a Csepreg jött ki jobban és a 77. percben szerzett találattal eldöntötte a találkozót.
Tiltott határátlépés Vas megyében traktorral és gyalog
A járványügyi készültségi időszakban csak a kijelölt határátkelőhelyek vehetők igénybe, hívja fel a figyelmet a rendőrség.
Szeptemberi közgyűlés: bölcsődét alapítanak, igazgatókat neveznek ki (frissítve)
15 napirendet nyilvánosan, kettőt zárt ülésen tárgyalnak a képviselők a szeptemberi közgyűlésen. Költségvetés-módosítás, bölcsődealapítás, ciklusprogram, féléves céges beszámolók és vezetőválasztások is szerepeltek a témák között. A közgyűlést mi is követjük, folyamatosan frissítjük cikkünket.
Genovában az utcán ismét kötelezővé tették a maszk viselését
A liguriai Genova belvárosában ismét bevezették a maszk szabadtéren is kötelező használatát csütörtöktől, az olasz-francia határnál polgármesterek tiltakoztak a koronavírus behurcolása ellen, miközben Giuseppe Conte olasz miniszterelnök bejelentette, hogy nem tervezik az ország ismételt lezárását.
Busszal ütközött, és árokba csapódott egy Skoda Sorokpolány közelében
A személyautó érintőlegesen ütközött a busz oldalával, kiszakadt a kereke, és a menetirány szerinti bal oldali árokba csapódott.