km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Molnár Miklós: elégedettek vagyunk az eredménnyel

Molnár Miklós: elégedettek vagyunk az eredménnyel

Maximálisan elégedett a Pro Savaria választáson való szereplésével Molnár Miklós, az egyesület vezetője, aki gratulált a polgármesternek és a mandátumot szerző képviselőknek. A korábbi alpolgármester ezúttal is tagja lesz a testületnek. 

Molnár Miklós 2002-ben került be a közgyűlésbe, immár ötödik ciklusát kezdi civil képviselőként. A politikus a választás másnapján értékelte a Pro Savaria teljesítményét, és beszélt természetesen a kampányról is. 


– Azt gondolom, maximálisan elégedettek lehetünk egyesületünk eredményével. Ilyen iszonyatosan erős ellenszélben az is megsüvegelendő, hogy jelöltjeink vállalták a megmérettetést – elképesztő nyomás nehezedett rájuk, de kitartottak, pedig sokan igyekeztek ellehetetleníteni őket. Úgy vélem, a helyhatósági választás eredményén érdemes mindenkinek elgondolkodnia, például azon, hogy ki, miért, mi mellett, vagy ellen tette le a voksát. Koczka Tibor korábban már kritizálta Hende Csabát, én most még karcosabban fogalmazok: a volt miniszter megsemmisítette Szombathelyen a Fideszt – fogalmazott a politikus, aki az egyesülete nevében egyértelműen a jövővel kíván csak foglalkozni. 


– Ha valaki igényli a segítségemet, és ismerteti elképzeléseit, azok pedig egyeznek a Pro Savaria víziójával, szívesen egyeztetek a közös munkáról. Nekünk Szombathely a legfontosabb – zárta szavait Molnár Miklós. 
 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.