km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
MOL Magyar Kupa: nem sikerült a továbbjutás a vasi csapatoknak

MOL Magyar Kupa: nem sikerült a továbbjutás a vasi csapatoknak

A Söpte a Mezőörs, a Király SE pedig a BVSC Zugló ellen búcsúzott a további küzdelmektől.

 

Két vasi gárda maradt talpon az első fordulót követően a MOL Magyar Kupa főtábláján, ahol ezúttal már a következő erőpróba várt a csapatokra. A Király SE az NB III. Keleti csoportjának éllovasát, a BVSC-Zuglót látta vendégül, amely eddig veretlenül menetel a bajnokságban. A szombathelyiek 3-0-s vereséget szenvedtek, így nem sikerült továbbjutniuk a következő körbe. A Söptére idegenbeli találkozó várt a Győr-Moson-Sopron megyei Mezőörs ellenében, és bár Hujber Gábor, valamint Mester Bálint is eredményes tudott lenni, a házigazda 4-2-es győzelmet aratott, így ő folytathatja tovább a küzdelmeket. 

 

Mezőörs KSE - Söpte SE 4-2 (2-1)  Mezőörs, vezette: Gáspár

Mezőörs: Proceller D. - Járóka, Németh, Maruzs (Szabó, 72.) , Kreicz, Fodor (Nagy, 46.) , Bohner, Rigó, Dobai (Rigler, 46.) , Burányi (Proceller M., 87.) , Roll

Söpte: Gáspár - Udvardi (Kondákor, 46.) , Rómer, Kocács, Mester (Fogl, 83.) , Hujber, Koronczai (Marton, 92.) , Koszokovits, Vámos, Varga, Horváth (Imre, 46.)

Gólszerzők: Kreicz 2 (3., 21.), Maruzs 55., Burányi 80., ill. Mester 36., Hujber 64.

 

Király SE - BVSC-Zugló 0-3 (0-2)  Szombathely, vezette: Móri

Király SE: Király - Takács, Kudron (Kalmár, 46.) , Reseterits, Németh (Baranyai, 64.) , Kiss, Kovács (Velekei, 64.) , Horváth, Halmosi, Csákvári (Tamás, 81.) , Vigh (Verasztó, 81.)

BVSC-Zugló: Szemerédi - Májer, Tóth Ke., Szalánszki (Kelemen, 61.) , Szilágyi (Tamási, 61.) , Tóth L. (Horváth, 61.) , Benkő-Bíró (Nagy, 65.) , Balogh, Tóth Kr. (Zöld, 77.) , Fisli, Reizinger

Gólszerzők: Szalánszki 16., Szilágyi 35., Reizinger 58.

 

A többi, már lejátszott mérkőzés eredményét az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni.

 

Fotó: Király Sportegyesület

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.
Eltűnnek a régóta tárolt vasúti anyagok a körmendi állomásról
Az idei évben megkezdődik az ún. minősítetlen vasúti anyagok osztályozása, értékesítése, illetve elszállítása a körmendi vasútállomásról. Erről állapodott meg a város polgármestere, az MNV Zrt., valamint a GYSEV Zrt. képviselője a helyszínen tartott bejáráson, olvasható a vasúttársaság közleményében.
Mentesülhetnek a fel nem használt földgázért fizetendő kötbér alól az önkormányzati cégek
Az önkormányzati szövetségek javaslatára a jövőben a helyhatóságok cégeinek is csak a korábban lekötött földgáz-mennyiség 60 százalékát kell kötelezően átvenniük. Ezzel lényegében egységesen 40 százalékra nő a szerződéseikben legfeljebb 25 százalékos szinten rögzített alsó toleranciasáv. Így mások mellett egyes települési távhőszolgáltatóknak sem kell kötbért fizetniük a nagyobb tételben fel nem használt földgáz miatt - jelentette be csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).