km/óra
  2022.08.10., szerda  •  Lőrinc napja
MiniTepsi Fesztivál a Falumúzeumban: főzés, bemutatók, koncertek

MiniTepsi Fesztivál a Falumúzeumban: főzés, bemutatók, koncertek

Szombaton rendezték meg a Falumúzeumban a miniTepsi Fesztivált. Az érdeklődőket kulturális, gasztronómiai programok és kézműves foglalkozások várták.

Főzőverseny (az Aranykorúak Sport Egyesülete szervezésében), főzőtanfolyam  ( Víztorony KRESZ Park Kulturális és Sport Egyesület ), bemutatók, előadás - egyebek mellett ilyen programokból is választhattak a látogatók. A gyerekeket kézműves foglalkozások várták, fellépett a Kellene Kis Kert, a Zuboly, tűz melletti koncertet adott Mészáros Szabolcs és Horváth Dudu Dániel.

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
Savaria Fórum 31. évfolyam 27.szám - 2022.07.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték
A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
Forgalomkorlátozás Szombathelyen 2022. augusztus 20-án
Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából tartandó rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi időpontban és helyen forgalomkorlátozás lesz.
A lakók már felkészültek, elindult a „zsákos hulladékgyűjtés”
Folytatódik a szombathelyi hulladékgazdálkodás zöldítése és környezetbarátabbá tétele, jelent meg a hír a SZOVA hivatalos Facebook-oldalán.
Suzuki oldalába tekert egy idős kerékpáros a temetőnél
Kedden délelőtt a Jáki úti temető felől kerékpározó asszony jobbra nézett, de az autó balról érkezett. A biciklisnek nagy szerencséje volt, hogy a személyautót vezető asszony balra húzta a kormányt, de így is ütköztek, írja a 112press.hu.
Folytatódnak az útfelújítások
A Derkovits-lakótelepen és Oladon kezdődtek meg a munkálatok.