km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Migránsok szaladtak el egy árokba csapódott furgonból Náraiban

Migránsok szaladtak el egy árokba csapódott furgonból Náraiban

A Szombathely felől érkező lengyel rendszámú Volkswagen furgon a menetirány szerinti jobb oldalon árokba hajtott. Másodpercekkel később körülbelül két tucat migráns szállt ki a raktérből és a személyes tárgyaikat hátrahagyva futva indultak tovább a határ felé.

 

Feltehetőleg súlyos sérülés nélküli közlekedési baleset történt Náraiban, a Petőfi Sándor utcában. A 112Press eddigi információi alapján egy lengyel rendszámú, migránsokat szállító áruszállító szenvedett balesetet. Az árokba hajtó járműből legalább két tucat ember szállt ki, akik ezután elszaladtak a helyszínről. Rendőrök, polgárőrök és helyiek indultak a keresésükre.


 Úgy tudják, hogy senki nem szenvedett olyan sérülést, ami miatt a helyszínen maradt volna. A rendőrök több migránst is elfogtak, illetve őrizetbe vették a gépjármű vezetőjét is. A helyszíni szemle folyamatban van, illetve a környező erdőben és kukoricásban is keresik a menekülteket.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Ennyibe kerülnek idén a jegyek a karneválra
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!