km/óra
  2021.06.25., péntek  •  Vilmos napja
Megyei I.osztály: a Bük, valamint a Szentgotthárd is négy gólt szerezve nyert

Megyei I.osztály: a Bük, valamint a Szentgotthárd is négy gólt szerezve nyert

Mindkét együttes folytatta jó sorozatát, és győzelemmel zárta a húsvéti dupla fordulót.

 

A tegnapi hat találkozót követően húsvét hétfőjén két mérkőzést rendeztek a megyei I. osztály küzdelmeinek 25. fordulójában. A rendkívül jó formában lévő Bük Celldömölkre látogatott, míg a tavasszal szintén jól muzsikáló Szentgotthárd a Lukácsháza gárdáját fogadta.

 

CVSE-Vulkán Fürdő - Büki TK 2-4 (0-2)  Celldömölk, vezette: Horváth

CVSE: Osvald - Marsai, Galovich, Enyingi (Szuh 67.) , Göntér, Tóth (Gorácz 58.) , Dobson (Keszei 58.) , Péter, Gábor, Manganelli, Kovács (Kocsis 71.)

Edző: Kelemen Kornél

Bük: Gábriel - Németh, Kovács, Orbán (Horváth 78.) , Tóth (Czirók 46.) , Resch, Csonka, Schimmer, Czingráber, Komálovics, Taródi (Plenár 84.)

Edző: Marton Róbert

Gólszerzők: Kovács 52., Manganelli 90., ill. Komálovics 6., Taródi 24., Orbán 51., Czirók 72.

Kiállítva: Gábor 66. (CVSE)

 

Egy rendkívül szervezett büki csapat látogatott hétfőn délután Celldömölkre. A vendégek az első félidőben két alkalommal is kihasználták a házigazda védelmi megingásait, így kétgólos előnnyel mehettek a szünetre. A fordulás után a bükiek tudatosan visszaálltak, és a gyors kontrákra rendezkedtek be, amiből sikerült is tovább növelni előnyüket. A hazaiak ugyan gyorsan szépíteni tudtak, egy kiállítás azonban megpecsételte a sorsukat. Kelemen Kornél együttese tíz emberrel is ment előre becsülettel, de a bükiek még egy alkalommal betaláltak, Manganelli gólja pedig már csak szépségtapaszként tudott szolgálni, így alakult ki a 2-4-es végeredmény.

 

Szentgotthárdi VSE - Schott Lukácsháza SE 4-1 (2-0)  Szentgotthárd, vezette: Polgár

Szentgotthárd: Kapui (Tóth 87.)  - Polly, BÁGER, GEREBICS, KOVÁCS, OSVALD, Nyári (Korpics 76.) , Dancsecz, BEDI, Andrejek (Papp 69.) , Gyécsek

Technikai vezető: Crnko Bogdan

Lukácsháza: Kiss - Bolfán, Szentkúti, Vörös, Szalai, Lengyel, Osztrosits, Németh (Kovács 57.) , Dan (Takács 62.) , Dr. László, Bősze

Edző: Sántha Szilárd

Gólszerzők: Kovács 43., Nyári 45., Andrejek 54., Osvald 83., ill. Takács 85.

 

A hazai csapat nagy mezőnyfölényben játszott az első játékrészben, a kialakított helyzetei közül pedig kettőt értékesíteni is tudott. A fordulás után a vendégeknek is megvolt a lehetőségük a szépítésre, Andrejek révén azonban a Szentgotthárd szerzett újabb gólt, tovább növelve ezzel előnyét. A hajrában még mindkét oldalon esett egy-egy találat, a házigazda magabiztosan, 4-1 arányban nyerte meg a találkozót.

 

A tabella, valamint a 25. forduló teljes eredménysora ide kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
16 éves lányt követett a szombathelyi vasútállomástól azért, hogy megerőszakolja
A Szombathelyi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az erőszakos többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki azért követte a kiskorú sértettet Szombathelyen, 2020 szeptemberének egyik estéjén, hogy erőszakkal szexuális cselekményt végezzen vele, közölte a Vas Megyei Főügyészség.
Nem kell maszk a belső terekben
A kormányinfón újabb járványszabályok lazítását jelentették be.
Időjárás: két zivatarcella is mozog a nyugati határszélen, Ausztriában többféle leszakadt az ég
Steiermark és Alsó-Ausztria keleti részén alakultak zivatarok hétfő délután, írják osztrák meteorológiai híroldalak. A felhők Magyarország felé tartanak, az még kérdéses, hoznak-e csapadékot.
Futsal: esélyt sem adott a Berettyóújfalunak, bajnok a Haladás
A szombathelyi alakulat története első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.
11. alkalommal düböröghet az AlteRába
Idén – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az ország legnagyobb kerti partiját, az AlteRába Fesztivált július 13-tól 17-ig Körmenden, a Rába Szabadidőközpontban. Hegedüs Lászlóval, Hegével a szervezés nehézségeiről, az érvényes jogszabályokról és a bizakodásról beszélgettünk.
legfrissebbek
OKF: figyeljék a meteorológiai szolgálat riasztásait!
A katasztrófavédelem arra kér mindenkit, hogy figyelje a meteorológiai szolgálat riasztásait, viharjelzéseit. Többfelé 100 kilométer/órás szél is lehet.
Több helyen csaptak fel a lángok Rábapaty határában
Maradandó fogyatékossággal járó balesetet okozott Szentgotthárdon, felfüggesztett fogházat kapott
A Körmendi Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozásának vétsége miatt 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett- fogházra, 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 1 hónap közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélte a büntetlen előéletű vádlottat, közölte az ügyészség.
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál
Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.
Már Horvátországban is jelen van a fertőzőbb delta variáns
Szlovénia után Horvátország is bejelentette, hogy az országban jelen van az először Indiában azonosított, a korábbiaknál fertőzőbb delta variáns.