km/óra
  2024.03.02., szombat  •  Lujza napja
Megyei II. osztály, északi csoport: megszerezte első pontját a Sitke, tovább menetel a Csepreg

Megyei II. osztály, északi csoport: megszerezte első pontját a Sitke, tovább menetel a Csepreg

Hosszú sorozatot szakított meg hazai győzelmével az Alsóújlak, de a Söpte és a Szeleste is otthon tartotta a három pontot. A Sé, a listavezető Csepreg, valamint a Bozsok idegenben gyarapította pontjainak számát, a Pecöl pedig egy kiélezett mérkőzésen játszott döntetlent a Sitkével.

 

Kemenesalja Futball Club - Bozsoki SE 1-2 (1-0)  Vönöck, vezette: Gróf

Kemenesalja: Bakos - Vajda, Belegrai, Szakál, Dobson, Lőrincz G., Őri (Kóbor 73.) , Lőrincz M., Pethő (Bodor 86.) , Berecz (Kolompár 88.) , Péter

Bozsok: Farkas - Bigner, Kratochwill, Kalmár, Nagy (Pónácz 88.) , Dobány (Németh 92.) , Dévényi, Kovács, Tompek, Kiss, Marti (Szenteleki 76.)

Gólszerzők: Lőrincz G. 44., ill. Marti 61., Nagy 84.

 

Finoman szólva sem a legjobb előjelekkel várta a tavaszi rajtot a hazai együttes, amelytől öt játékos is távozott az elmúlt időszakban. A Kemenesalja egy nagyon jó erőkből álló Bozsokot fogadott, és bár a vendégek mezőnyben többet birtokolták a labdát, egy tetszetős kontra után a házigazda szerezte meg a vezetést. A második játékrész elején aztán egyenlített a bozsoki alakulat, amely a hajrában egy hazai szempontból rendkívül balszerencsés találattal a három pontot is begyűjtötte. A Kemenesalja gratulál a vendégeknek a sportszerű, jó iramú találkozón aratott győzelemhez.

 

Pecöl SE - Sitke KKSE 3-3 (1-1)  Pecöl, vezette: Monostori

Pecöl: Takács - Tancsics, Pálfi (Iszak 77.) , Czeglédi, Szemes Z., Farkas E. (Szemes B. 74.) , Gyürü, Oszkó, Farkas A., Horváth, Balázs (Németh 63.)

Sitke: Kelemen D. - Gaál, Bagoly, Lakatos, Gyürü, Zeke, Nagy, Kelemen B., Pencz, Németh Z., Savanyó (Németh M. 46.)

Gólszerzők: Czeglédi 23., Farkas A. 2 (47., 88.), ill. Nagy 2 (31., 71.), Gaál 90.

 

A kontrára berendezkedő sitkeikkel szemben a 23. percben tudta megszerezni a vezetést a Pecöl, ám nem sokkal később jött a vendég egyenlítés, méghozzá egy hatalmas gólnak köszönhetően. A szünet után mindössze két percet kellett várni, hogy újból előnybe kerüljön a hazai gárda, de erre is érkezett a válasz, méghozzá a 71. percben. A hajrá sem telt el eseménytelenül, sőt, mi több, a 88. percben szerzett újabb találat sem volt elég a pecölieknek a győzelemhez, mert a 90. minutumban egy szögleti utáni fejessel egy pontot elvitt a Sitke csapata.

 

Söpte Sport Egyesület - Újperinti SE 3-1 (1-0)  Söpte, vezette: Kedves

Söpte: Gombor - Mester (Léhmann 80.) , Németh, Kovács, Horváth (Farkas 71.) , Hujber, Koronczai, Vámos, Varga (Fogl 65.) , Koszokovits, Rómer

Újperint: Biró - Kovács Zs., Hazafi, Iszak, Márfy (Vigh 46.) , Kovács G. (Kovács A. 46.) , Baranyai (Németh 46.) , Egyed, Horváth (Varga 64.) , Hegedűs, Kiss

Gólszerzők: Vámos 28., Rómer 47., Németh 52., ill. Vigh 73.

 

Két jól felkészített csapat küzdelmes, jó iramú mérkőzésén a látottak alapján megérdemelt hazai siker született. A söptei csapat győzelmét nemrég elhunyt szurkolója, vezetőségi tagja, segítője, Varga Zoltán emlékének ajánlja. Személyében egy nagyszerű embert, igaz barátot veszített el az egyesület.

 

Gencsapáti KSE - Sé Honvéd SE 0-2 (0-1)   Gencsapáti, vezette: Talabér

Gencsapáti: Miklós - Petrőczi, Janzsó, Laki (Horváth 58.) , Mester, Dancs, Baranyai, Tóth (Egyed 58.) , Lőrincz, Kovács (Czika 82.) , Tar

Sé: Földi - Séfer, Werderits (Rada 60.) , Muzsai, Boldizsár (Kovács 16.) , Nemes, Soós (Hende 60.) , Tóth, Kiss Máté, Kiss Márton, Uri

Gólszerzők: Kiss 18., Nemes 82.

 

A hazaiak több meghatározó játékosukat is kénytelenek voltak nélkülözni, de az idény eleji forma is látszott mindkét csapaton. A vendégek jobban akarták a győzelmet, többet tettek érte.

 

Szeleste-Pósfa SE - CONOIL Merseváti SE 2-0 (1-0)  Szeleste, vezette: Ódor

Szeleste: Kovács - Nardai, Fehér, Pomper (Ódor 87.) , Fülöp (Tóth 70.) , Riba, Kovács A. (Pethő 60.) , Szabó, Kovács T. (Horváth 85.) , Földi, Trittremmel

Mersevát: Patyi - Horváth Zs., Győrvári, Csite, Vizi (Borbács 83.) , Orbán (Takács 65.) , Dénes M. (Horváth T. 79.) , Dénes B. (Pethő 26.) , Varga (Tanai 65.) , Nagy, Balogh

Gólszerzők: Kovács T. 19., Kovács A. 56.

 

A hazaiak megérdemelt győzelmet arattak a jól küzdő Mersevát ellen, a Szeleste jobbulást kíván a vendégek sérülést szenvedő játékosának.

 

Alsóújlaki Sport Club - Elektromol Spari FC 5-2 (3-0)  Alsóújlak, vezette: Farkas

Alsóújlak: GÁBOR - GAMPEL, VARGA K., Pados (Toldi 55.) , Varga Á., VARGA N., Vasas (ORSZÁG 60.) , Farkas (Kaposi 87.) , ÓDOR, Nagy (Tóth 55.) , Varga R. (Papp 85.)

Elektromol Spari: Horváth - Dienes, Pulai (Barbalits 88.) , Láda, Varsányi, Kovács, Tóth (Pados 75.) , Németh V., Schmidt, Bolfán (Fülöp 57.) , Németh R.

Gólszerzők: Varga R. 3 (29., 35., 71.), Varga N. 33., Tóth 80., ill. Pulai 2 (51., 59.)

 

A házigazda már a találkozó elején szerette volna magához ragadni a kezdeményezést, ez viszont nem ment könnyen, ráadásul a 10. percben büntetőt is hibázott az Alsóújlak. Ennek ellenére sem tört meg a csapat, egymás után dolgozta ki a helyzeteket, és a Spari megingásait kihasználva háromgólos előnyre tett szert a félidőre. A második játékrészben is a hazaiak kezdeményeztek, a vendégek azonban rövid idő leforgása alatt két gólt is szereztek, így újra nyílttá vált az összecsapás. A folytatásban rendezte a sorokat az Alsóújlak, a cserék friss erőt, lendületet vittek a játékba, s két találattal végleg eldöntötte a három pont sorsát a hazai csapat. 

 

Gérce-Vásárosmiske KSE - Csepregi Sport Egyesület 0-1 (0-0)  Gérce, vezette: Bíró

Gérce-Vásárosmiske: Fehér - Németh, Máthé, László, Pethő (Soós 84.) , Lerik, Major, Nunkovics, Csonka, Kiss (Kövesdi 65.)

Csepreg: Farkas - Kótai, Steiner M., Kossuth, Nika M. (Tájmel 90.) , Simon, Nika B., Nagy (Kovács 86.) , Lukács (Merk 85.) , Steiner C. (Tóth 94.) , Németh (Takács 71.)

Gólszerző: Nika M. 80.

 

A házigazda gérceiek egészen a 80. percig tartották magukat a veretlen listavezetővel szemben, Nika Márton góljának köszönhetően azonban újabb győzelmet kömyvelhetett el a csepregi együttes.

 

A tabella állása az alábbi linkre kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 8. szám - 2024.03.01.
Savaria Fórum 33. évfolyam 8. szám - 2024.03.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Piszok drága lesz idén egy gombóc fagyi
Emelkedtek a költségek, drágább az alapanyag és a béreket is emelni kellett, ezért akár 600-650 Forint is lehet tavasztól a fagyi gombóconként.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Lomtalanítás Szombathely 2024 - tavaszi időpontok és helyszínek
A SZOVA Nonprofit Zrt. meghirdeti a lomtalanítást Szombathelyen 2024-ben is. A város egyes részein, a tavalyi évhez hasonlóan idén is, nagyrészt úgynevezett bejelentéses rendszerben, illetve házhoz menő módon végezik el a lom, hulladék gyűjtését.
Isten éltesse, Gáti Oszkár!
Ma 75 esztendős. 1949. február 21-én született Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas magyar színész, írja a Paprikablog Facebook-oldala.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.
legfrissebbek
A korai gyümölcsöket veszélyezteti a jövő héten érkező lehűlés és fagy
Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, a növények a tavaszt érezve fejlődésnek indultak, de a jövő hét közepén előre láthatólag lehűlés és fagy érkezik, ami veszélyezteti a korai csonthéjasokat - írta a HungaroMet Zrt csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
Itt nézheti meg, hogy a megvásárolni kívánt termék érintett-e a zsugorinflációban
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) március 1-én indított adatbázisában kikereshető, hogy melyik terméknek mennyivel csökkent a kiszerelése.
Porcukor helyett tisztítószerrel ízesítették a gyerekek reggelijét a Mesevölgy Óvodában
Több gyerek rosszul lett szerda délelőtt a pilisborosjenői Mesevölgy Óvodában, ahol a reggeli tálalása közben összekeverhették a porcukrot a tisztítószeres zacskóval, értesült a Bors.
Közgyűlési értékelők - Nemény András: Büszkék lehetünk a költségvetésre!
Elfogadta a közgyűlés a város idei költségvetését. Ebben szerepel többek között az út- és járdafelújítási program folytatása, a 16 éven aluliak ingyenes közlekedése és a nyugdíjasok tízezer forintos támogatása is. Erről, illetve az SZKKA támogatásáról és a kegyelmi botrány szombathelyi fejezetéről esett a legtöbb szó az ülést követő sajtótájékoztatókon.
A család jogi védelme lesz az idei Vasi Jogásznap fókuszában
A Magyar Jogász Egylet Vas Vármegyei Szervezete és Vas Vármegye Önkormányzata pénteken sajtótájékoztatón ismertette a XXVII. Vasi Jogásznap programját.