km/óra
  2021.09.21., kedd  •  Máté, Mirella napja
Megyei II. osztály, északi csoport: gólzáporos mérkőzésen nyert a Sé és a Pecöl, erődemonstrációt tartott a Zanati KSE-HVSE

Megyei II. osztály, északi csoport: gólzáporos mérkőzésen nyert a Sé és a Pecöl, erődemonstrációt tartott a Zanati KSE-HVSE

Az Alsóújlak is nyerni tudott, ezzel előzött a tabellán, a Söpte pedig a Kemenesalja elleni sikerrel tért vissza a győztes útra. A Mersevát és az Uraiújfalu is döntetlent játszott, a Szeleste viszont begyűjtötte a három pontot az Ölbő ellen.

 

Zanati KSE-HVSE - Sitke KKSE 13-3 (5-1)  Szombathely, vezette: Szabó III.

Zanati KSE-HVSE: Kántor - Szőts (Bódi 46.) , Varga, Ferencz, Maráczi, Perger (Machinek 46.) , Szenczi, Németh G. (Edelényi 46.) , Németh E. (Nemes 46.) , Janek (Szabó 67.) , Berta

Sitke: Kelemen D. - Bagoly, Imre Gá., Lakatos, Papp, Poós, Viczmándi (Szakos 46.) , Imre Ge., Kelemen B., Németh, Bakonyi

Gólszerzők: Varga 2 (10., 69.), Németh G. 3 (12., 15., 18.), Szenczi 35., Ferencz 49., Edelényi 4 (52., 56., 63., 85.), Berta 59., Machinek 82.

 

A hazai együttes esélyeshez méltóan már a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést, ez pedig hamar góllá is érett. A folytatásban aztán futószalagon dolgozta ki a helyzeteket Szenczi Imre együttese, amelyből még négyet értékesíteni tudtak, így 5-1-es vezetéssel várták a második játékrészt. A fordulás után sem lassított a házigazda, a sok kimaradt lehetőség ellenére még nyolcszor vették be a sitkei kaput, a vendégek két találatukkal csak kozmetikázni tudtak az eredményen. A hazai csapatból mindenki jó teljesítményt nyújtott. 

 

ÖTE Ikervár FC - Honvéd Sé SE 3-5 (1-1)  Ikervár, vezette: Horváth

Ikervár: Takács - Nagy, Móricz (Asztalos N. 62.) , Asztalos R., Vincze, Naszádos, Kósi (Molnár 84.) , Horváth, Varga, Németh, Schimmer (Baumgartner 70.)

Honvéd Sé: Földi - Varga, Séfer, Kovács (Deutsch-Szalai 75.) , Werderits, Muzsai (Németh 82.) , Nemes, Farkas, Soós, Horváth (Nyári 55.) , Kámán

Gólszerzők: Nagy 2 (5., 62.), Vincze 53., ill. Nemes 2 (18., 74.), Kovács 63., Kámán 67., Muzsai 80.

 

A helyzetekben bővelkedő mérkőzésen a helyzeteivel jobban gazdálkodó vendégek megérdemelten vitték el a három pontot, az ismét kétgólos előnyt elherdáló Ikervár ellen.

 

Ölbő Községi SE - Szeleste-Pósfa SE 1-3 (1-2)  Ölbő, vezette: Busi

Ölbő: Varga - Tóth At., Tóth G. (Ádám 82.) , Sipos, PAPP, Simon, VASADI, Bertha, Tóth Al., Sági Kiss (Joó 63.) , Palaczky

Szeleste-Pósfa: Kovács M. - Tóth, Kovács R. (Németh 88.) , Fülöp, Nagy (Horváth D. 85.) , Riba, Kovács A., Szabó, Varga (Horváth E. 90.) , Horváth (Csizmazia 46.) , Vincze

Gólszerzők: Tóth Al. 19., ill. Varga 8., Kovács R. 17., Kovács A. 89.

 

A szomszédvári rangadón a vendég csapat kezdte jobban a mérkőzést, hamar kétgólos előnyre tett szert, ám az ölbőiek  rá szépíteni tudtak. Kiegyenlített játék folyt a pályán, az utolsó percekben az Ölbö mindent megtett az egyenlítésért, de a Szeleste szerzett gólt, ezzel pedig lezárta a találkozót. 
 

 

Pecöl KMSE - Gérce-Vásárosmiske KSE 4-3 (2-2)  Pecöl, vezette: Papp

Pecöl: Takács (Kollarics 26.)  - Kámán, Kurucz, Szemes, FARKAS, Gyürü, Oszkó, Illés, Fülöp, Czeglédi, Horváth

Gérce-Vásárosmiske: Fehér - Németh, Máthé, László (Kövesdi 46.) , Lerik, Pethő (Mórocz 79.) , Hompok, Sali, Nunkovics, Kovács, Csonka

Gólszerzők: Farkas E. 3 (13., 51., 68.), Horváth 49., ill. Máthé 3 (24., 41., 71.)

 

A dobogós Pecöl a tabellán közvetlenül mögötte helyet foglaló Gérce együttesét fogadta, így egy igazi rangadóra volt kilátás. Ehhez méltóan egy gólgazdag, jó mérkőzést játszottak egymással a felek, az adok-kapokból pedig a házigazda jött ki jobban, három pontjának köszönhetően pedig meg tudott lépni üldözőjétől. A hazaiaktól mindenki jó teljesítményt nyújtott, a csapat a győzelmét Farkas Attilának és Lakatos Tamásnak ajánlja, akik a találkozó előtt elveszítették nagymamájukat. Az egész egyesület osztozik gyászukban. 

 

CONOIL Merseváti SE - Elektromol Spari FC 2-2 (0-0)   Mersevát, vezette: Bedi

Mersevát: Patyi - Molnár, Győrvári, Dénes (Czupor 56.) , Tanai, Sebestyén, Orbán, Varga (Pásti 39.) , Nagy Á. (Takács 70.) , Nagy T., Gáncs

Elektromol Spari: Gyetvay - Baranyai, Jónás, Kovács, PULAI (Barbalits 82.) , Pados (Fritz 50.) , TÓTH, Németh V., SCHMIDT, NÉMETH R., Molnár (Nyári 50.) 

Gólszerzők: Győrvári 71., Nagy T. 87., ill. Pulai 2 (56., 61.)

 

Az első félidőben felváltva akadtak lehetőségei mindkét csapatnak, ezeket azonban nem sikerült gólra váltani. A fordulást követően hamar kétgólos előnyre tett szert a Spari, de a hazaiak nem adták fel, két fejessel sikerült egyenlíteniük, sőt az utolsó percekben a győzelemre is megvolt az esélyük, de már nem tudtak élni a lehetőséggel.

 

Uraiújfalu SE - Bozsoki SE 0-0 (0-0)   Uraiújfalu, vezette: Kedves

Uraiújfalu: Horváth - VARGA, Szabó, Csete, GALLEN A., Tóth, Németh (KOLLÁRITS 31.) , Gallen I., Agg, Gáspár, Simon (Vajnai 66.)

Bozsok: Miklós - Iker (Horváth 81.) , Kratochwill, Kaposi (Marti 46.) , Pál, Dévényi, Hankó (Dobány 57.) , Kovács, Nemes, Tompek, Kiss

Kiállítva: Tompek 87. (Bozsok)

 

Két harcos csapat mérkőzésén az első félidő kiegyenlített játékot hozott, főként mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A fordulás után sokkal inkább támadó szellemben játszottak a csapatok, sok kimaradt lehetőség és kemény párharcok jellemezték az összecsapást. A hajrában a hazaiak álltak közelebb a győzelemhez, de a szerencse nem volt velük, így a felek megosztoztak a pontokon. 

 

Gencsapáti KSE - Alsóújlaki Sport Club 1-2 (0-1)  Gencsapáti, vezette: Sebesi

Gencsapáti: Horváth - Petrőczi (Egyed 82.) , Janzsó, Fogl (Varga 63.) , Mester, Dancs, Molnár, Bokor, Tóth, Lőrincz, Tar (Szigetvári 67.)

Alsóújlak: Gábor - Gampel (Tárkányi 67.) , Kaposi, Varga K., Pados, Pados, Nagy, Varga Á., Varga N. (Ország 90.) , Ódor, Kántor, Varga R. (Takács 89.)

Gólszerzők: Lőrincz 53., ill. Varga K. 45., Varga R. 72.

 

A motiváltan, és kapura lényegesen veszélyesebben futballozó Alsóújlak megérdemelten vitte el a három pontot a gyenge napot kifogó hazaiak otthonából. 

 

Söpte Sport Egyesület - Kemenesalja Futball Club 2-1 (1-1)  Söpte, vezette: Sály

Söpte: Márffi - Kertes, Léhmann, Marton, Pungor, Pereszteghy, Molnár, Vámos, Kálmán (Sulyok 70.) , Koronczai, Kovács

Kemenesalja: Bakos - Belegrai, Pethő, Iván (Bodor 67.) , Dobson, Lőrincz G. (Kolompár 57.) , Szakál, Czöndör, Lőrincz M., Ölbei, Varga

Gólszerzők: Pungor 45., Kovács 47., ill. Lőrincz G. 4.

 

Két hasonló képességű csapat pörgős, hajtós, kiegyenlített meccsén ezúttal a szerencse a hazaiak pártján állt, akik fontos három bajnoki pontot szereztek.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Lecsapnak az oladi autórongálókra
A rendőrség, a közterület-felügyelet és a polgárőrök már a kezükbe vették az oladi városrészen elterjedt autórongálások ügyének megoldását.
Dr. Vincze Magdolna szombathelyi gyermekorvos szerint: "Ritka, hogy ilyen sokan betegednek meg"
Jellemzően 4-8 gyerek hiányzik most az óvodás csoportokból és az iskolai osztályokból felsőlégúti megbetegedések miatt Szombathelyen.
Január elsejéig hosszabbítanák meg a veszélyhelyzetet
A kormány a delta-mutáns terjedése miatt tesz a hosszabbításra javaslatot a parlamentnek.
122 osztály került karanténba Bécsben a tanév első hetében
A 2021/22-es tanév első hetében 270 tanuló és 39 pedagógus koronavírus-tesztje lett pozitív Bécs iskoláiban. Így 122 intézményben került legalább egy osztály karanténba. Christoph Wiederkehr oktatási tanáncsnok szerint minden a várakozások szerint alakul, olvasható az orf.at-n.
Ausztriában emelkedik a koronavírus-fertőzés miatt kórházban ápoltak száma
Ausztriában a napi új koronavírusos megbetegedések számának emelkedése - késleltetve ugyan, de - magával hozta a kórházban ápoltak és az intenzív kezelésre szorulók számának növekedését is - derül ki az egészségügyi hatóságok legfrissebb, hétfőn nyilvánosságra hozott adataiból.
legfrissebbek
NKK: növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja
Lassan, de továbbra is növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve hétfőn a honlapján.
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Futsal: remek mérkőzésen vette el a DEAC veretlenségét a Haladás
A rendkívül kiélezett, sok fordulatot hozó találkozón a szombathelyiek hátrányból tudtak fordítani, a győztes találatot Henrique szerezte.
Elegük lett a montenegrói vendéglátósoknak
Tiltakoznak a montenegrói cégtulajdonosok, mert a kormány bevezette, hogy a vendéglátóhelyek mellett a plázákba lépéskor is oltási igazolást kell felmutatni – adta hírül az MTI.
Húsz fok alatt marad a keddi hőmérséklet
A közepesen és erősen felhős időszakok között rövidebb napos időszakok lesznek a jellemzőek.