km/óra
  2022.06.25., szombat  •  Vilmos napja
Megyei II. osztály, északi csoport: gólfesztivált rendezett a Csepreg, de az élmezőny többi tagja sem hibázott

Megyei II. osztály, északi csoport: gólfesztivált rendezett a Csepreg, de az élmezőny többi tagja sem hibázott

A Mersevát és az Újperint is nyerni tudott, utóbbi nyolc találatig jutott. Nem bírt egymással a Pecöl és a Kemenesalja.

 

Gencsapáti KSE - Alsóújlaki Sport Club 1-5 (0-2)  Gencsapáti, vezette: Talabér

Gencsapáti: Horváth - Janzsó, Varga, Mester, Dancs, Molnár (Bokor 69.) , Baranyai, Egyed, Lőrincz (Petrőczi 64.) , Kovács, Tar

Alsóújlak: Gábor (Szőnye 88.)  - Gampel (Papp 82.) , Kaposi, Káldi I. (Tóth 54.) , Varga Á., Varga N., Káldi M., Ódor, Ország (Toldi 61.) , Nagy, Varga R.

Gólszerzők: Tar 52., ill. Varga Á. 5., Káldi I. 42., Káldi M. 55., Varga R. 2 (72., 81.)

 

Hiába birtokolta mezőnyben többet a labdát a Gencsapáti, lehetőségeit nem sikerült gólra váltania. Ezzel szemben a vendégek jól sáfárkodtak a kialakított helyzeteikkel, ennek köszönhetően pedig  három ponttal gazdagodtak. 

 

Uraiújfalu SE - Bozsoki SE 0-1 (0-0)  Uraiújfalu, vezette: Farkas 

Uraiújfalu: HORVÁTH - Varga (Simon 84.) , Pungor Sz., Gallen (Kovács 40.) , Pungor N., Kollárits, Tóth, Agg, Gáspár (Németh 65.) , FEHÉR, Keszei

Bozsok: FARKAS - BIGNER, Kalmár, Nagy, Pál (Iker 82.) , Dévényi, Dobány (Marti 74.) , Kovács, Hankó (Szárnyas 90.) , Tompek, KISS

Gólszerző: Hankó 48.

Kiállítva: Pungor N. 69. (Uraiújfalu)

 

A jó erőkből álló vendégek megérdemelten nyertek a gólképtelen hazai alakulat ellen. 

 

Sitke KKSE - Csepregi Sportegyesület 0-13 (0-8)  Sitke, vezette: Kondor

Sitke: Kelemen - Szakos, Imre Gá., Lakatos, Gyürü, Papp, Horváth, Bagoly, Imre Ge., Németh, Dunai

Csepreg: Jakatics (Farkas 46.)  - Kótai (Merk 72.) , Steiner M., Kossuth, Nika M. (Baranyai 52.) , Simon, Pócza, Nika B., Nagy, Steiner C., Németh (Takács 72.)

Gólszerzők: Nagy 3 (14., 35., 37.), Nagy 19., Németh 30., Pócza 4 (31., 34., 44., 80.), Steiner C. 2 (57., 61.), Nika B. 2 (82., 87.)

 

Borús időben, borús idők járnak a sitkei csapat felett. Minden csapatrészben, minden feltételben jobb vendég csapat, ilyen arányban is megérdemelten vitte le a három pontot.

 

Újperinti SE - Elektromol Spari FC 8-0 (3-0)  Szombathely, vezette: Kedves

Újperint: Biró (Balaton 70.)  - Kovács, Sásdi, Baranyai (Hazafi 46.) , Jagodits (Taletovits 60.) , Horváth, Szmolek, Németh, Szakály, Pintér, Tóth (Márk 46.)

Elektromol Spari: Horváth - Dienes (Sipos 46.) , Kovács (Porcsalmi 60.) , Varsányi, Barbalits, Nyári, Bolfán, Tóth Zs., Tóth A. (Eberhardt 71.) , Németh, Schmidt

Gólszerzők: Baranyai 2 (32., 41.), Pintér 3 (36., 57., 67.), Szmolek 51., Németh 81., Hazafi 88.

 

A hazaiak már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert, amivel gyakorlatilag el is döntötték a három pont sorsát. A fordulás után aztán még öt alkalommal bevették a Spari kapuját és magabiztos győzelmet arattak a hullámvölgyben lévő vendégek ellen. 

 

Sé Honvéd SE - CONOIL Merseváti SE 2-3 (0-2)  Sé, vezette: Németh

Honvéd Sé: Földi - Varga (Soós 3.) , Séfer, Kovács, Werderits, Muzsai (Prim 60.) , Boldizsár, Fichtacher, Tóth, Sümegi, Uri

Mersevát: Patyi - Varga (Tanai 63.) , Gönye (Takács 70.) , Csite, Győrvári, Pethő, Dénes (Borbács 86.) , Orbán, Nagy, Czupor, Balogh

Gólszerzők: Tóth 71., Boldizsár 79., ill. Gönye 2 (30., 53.), Varga 36.

Kiállítva: Sümegi 68. (Sé)

 

Rosszul kezdődött a találkozó a hazai csapat számára. Jóformán még meg sem történt az első labdaérintés, máris két alapember esett ki a kezdőcsapatból. Két többre hivatott csapat feszült egymásnak. A vendéglátó próbált nyomást gyakorolni ellenfelére, inkább kevesebb, mint több sikerrel, mndkét oldalon sok volt a pontatlanság a játékban. Ezt követően a hazaiak alaposan meglepték a vendégeket azzal, hogy az első félóra végén öt perc alatt két gólpasszt adtak nekik, amit ők megköszöntek, így kétgólos előnnyel mehettek szünetre. A második félidőben felpörgették a tempót a séiek, de egy újabb ajándék gól, majd egy buta kiállítás után eldőlni látszott a három pont sorsa. A hazai lendületet azonban ez sem törte meg, tíz emberrel is fölényben játszottak, rúgtak két gólt, de ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég. Összességében a séi csapat továbbra sem tudja átlépni saját árnyékát, ezúttal egyéni hibák miatt egy nyerhető meccset bukott el. A Mersevát nagyot küzdve megérdemelten távozott három ponttal, a nem is olyan régen még bevehetetlen séi katlanból.

 

Söpte Sport Egyesület - Gérce-Vásárosmiske KSE 5-2 (2-2)  Söpte, vezette: Boda

Söpte: Márffi - Rómer, Németh, Kovács (Molnár 85.) , Léhmann, Marton, Horváth, Hujber, Vámos, Koronczai, Fogl

Gérce-Vásárosmiske: Komáromi - Németh, Máthé, László, Pethő (Soós 70.) , Lerik, Mórocz (Kiss 48.) , Nunkovics (Fehér 79.) , Kovács, Csonka, Kövesdi (Sali 46.)

Gólszerzők: Koronczai 23., Hujber 44., Kovács 56., Marton 67.,  Vámos 88., ill. Kovács 40., Mórocz 43.

 

Remek első félidőt produkáltak a felek, hazai vezetést követően fordított a vendég csapat, azonban Hujber Gábor góljával még a szünet előtt egyenlített a söptei együttes. A második játékrészben a hazaiak nagy offenzívába kezdtek, így a fáradó és sérülésektől megtizedelt gércei csapat ellen magabiztosan sikerült otthon tartani a három pontot. Profi játékvezetést, sportszerű, jó iramú mérkőzést, és két jól felkészített csapatot láthattak a kilátogatott szurkolók.

 

Pecöl SE - Kemenesalja Futball Club 1-1 (1-1)  Pecöl, vezette: Szabó III.

Pecöl: Takács - Pálfi, Czeglédi, Szemes, Iszak, Gyürü, Oszkó (Seper 74.) , Illés, Németh I., Balázs (Németh Á. 64.) , Horváth

Kemenesalja: Nagy - Szakál, Belegrai, Dobson (Czöndör 60.) , Lőrincz G. (Bodor 83.) , Németh (Berecz 77.) , Lőrincz M., Péter, Ölbei (Őri 18.) , Varga, Vajda

Gólszerzők: Gyürü 7., ill. Németh 11.

Kiállítva: Szakál 73. (Kemenesalja)

 

Remekül kezdte a mérkőzést a Pecöl, szinte a középkezdés után ziccert tudott kialakítani, amit újabb és újabb helyzetek követtek. A nagy fölényben játszó hazaiaknak aztán a 7. percben sikerült megszerezniük a vezetést, majd lendületben is maradtak, egy ellentámadást követően azonban nem sokkal később egyenlíteni tudott a Kemenesalja. A pecöliek szinte az egész mérkőzést végigtámadták, kapura veszélyesen játszottak, a befejezéseknél azonban hiányzott a koncentráció és a higgadtság, így meg kellett elégedniük az egy ponttal. 

 

A csoport állását ide kattintva lehet megtekinteni.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
Savaria Fórum 31. évfolyam 23.szám - 2022.06.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Fergeteges koncertet adott a Kugler zenekar (képgaléria)
100 éve jelent meg James Joyce Ulysses című regénye, Szombathely kétnapos Bloomsday-jel ünnepelte az évfordulót június 16-án és 17-én. A kortárs képzőművészeti kavalkád bővelkedett koncertekben, kiállításokban, alkotói performanszokban és gasztro-élményekben.
Szikora Róbert és az R-Go adott koncertet Szombathelyen (képgaléria)
A rajongók megtöltötték a Fő teret.
TFA-FCC Hungary-Szombathely tűzoltóverseny és koncertek a Fő téren
Szombathely Fő terén rendezik meg a TFA-FCC Hungary-Szombathely, az ország legerősebb tűzoltója nemzetközi tűzoltóversenyt a mai napon.
Felfüggesztették a Gothard iskola egyik tanárát
Ne öntse ki, inkább dobja a kontérbe!
Városszerte kilenc helyszínre helyeztek ki használt sütőolaj begyűjtésére szolgáló konténert. Szombathely 2021 márciusában csatlakozott a Cseppetsem! Programhoz. Akkor a város 18 óvodájába került gyűjtőedény, tavaly októberben pedig a Vásárcsarnok oldalához tették ki a vakítósárga konténert.
legfrissebbek
Montenegrói győzelem a magyar csoportban a férfi vízilabdatornán
A csoportgyőztesek a szerdai negyeddöntőbe jutottak, a második és harmadik helyezettek a nyolc közé kerülésért játszanak hétfőn, míg a negyedikek - Kanada visszalépése nyomán hárman - az alsóházban (13-15. hely) folytatják.
Hosszú: nagyon kedves volt nekem ez a világbajnokság
Szombati egyéni számban címvédőként negyedik lett 400 méter vegyesen. 
Meteorológiai szolgálat figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra
A jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetnek.
Rapport a hetedik meccsén kikapott 
Rapport Richárd hat döntetlen után hetedik mérkőzésén kikapott a sakkvilágbajnok-jelöltek nyolcfős madridi tornáján.
Franciaországban alkotmányba foglalnák a terhességmegszakítás jogát
A kormányszövetség és a NUPES együtt 296 képviselővel rendelkezik. A javaslat elfogadásához 289 szavazat szükséges, ami az abszolút többség.