km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja
Megyei II. osztály, északi csoport: gencsi pontrablás az eddig hibátlan listavezetőtől és fölényes újperinti siker

Megyei II. osztály, északi csoport: gencsi pontrablás az eddig hibátlan listavezetőtől és fölényes újperinti siker

A Sé, valamint a Bozsok egyaránt idegenben tudott nyerni, de az élmezőnyből a Söpte, valamint a Kemenesalja is begyűjtötte a három pontot. A Pecöl hazai környezetben múlta felül a Mersevátot.

 

Gencsapáti KSE - Csepregi Sport Egyesület 1-1 (0-1)  Gencsapáti, vezette: Szabó

Gencsapáti: Horváth Gy. - Janzsó, Petrőczi, Mester, Dancs, Baranyai, Bokor, Egyed (Tóth 62.) , Lőrincz (Horváth Á. 89.) , Kovács (Németh 91.), Tar

Csepreg: Jakatics - Kótai, Steiner M., Tájmel (Merk 83.) , Kossuth, Pócza, Nika B., Nagy, Lukács (Nika M. 67.) , Steiner C., Németh (Simon 70.)

Gólszerzők: Lőrincz 60., ill. Steiner C. 20.

Kiállítva: Steiner C. 56. (Csepreg)

 

A bajnokságban eddig százszázalékos Csepreg együttesét fogadta a Gencsapáti. A vezetést a vendégek szerezték meg, és a 20. percben szerzett Steiner Christopher-találat egyben azt is jelentette, hogy a listavezető mehetett előnnyel a szünetre. A fordulást követően emberelőnybe került a házigazda, nem sokkal később pedig egyenlíteni is tudott Lőrincz révén. A csepregiek a mérkőzés utolsó szakaszában mindent megpróbáltak a győzelem érdekében, a Gencsapáti azonban szervezett játékkal megőrizte az eredményt és első csapatként tudott pontot szerezni az idei szezonban a vendégek ellen. 

 

Uraiújfalu SE - Sé Honvéd SE 1-2 (0-2)  Uraiújfalu, vezette: Molnár

Uraiújfalu: Horváth - Szabó M., Varga (Kovács 68.) , Gallen, Szabó B., Tóth, Kollárits, Németh, Agg (Gáspár 68.) , Fehér, Keszei (Simon 50.)

Honvéd Sé: Földi - Szalay, Séfer, Kiss (Nemes 66.) , Kovács (Nárai 94.) , Werderits (Rada 70.) , Boldizsár, Bogyai (Nyári 44.) , Fichtacher, Vándori, Uri

Gólszerzők: Varga 50., ill. Boldizsár 15., Kovács 42.

 

A meddő mezőnyfölényben futballozó, s büntetőt is rontó hazaiak hibáit kihasználták a jól felkészített vendégek és elvitték a három pontot. Az újfalusiak az előző fordulóban Merseváton hagyták a góllövő cipőjüket.

 

Sitke KKSE - Újperinti SE 2-11 (1-3)  Sitke, vezette: Szabó I.

Sitke: Bertalan - Imre Gá. (Borbély 60.) , Lakatos (Horváth G. 46.) , Papp (Bagoly 66.) , Tóbiás, Dunai A., Imre Ge., Savanyó (Horváth B. 66.) , Teveli (Sulyok 46.) , Németh, Dunai M.

Újperint: Biró (Balaton 70.)  - Márk (Fábián 60.) , Kovács, Sásdi, Horváth D., Reseterits (Németh 60.) , Horváth M., Egyed, Kovács (Polhammer 60.) , Hazafi, Tóth

Gólszerzők: Imre Gá. 6. Dunai A. 75., ill. Kovács 2 (10., 59.), Egyed 2 (24., 28.), Reseterits 2 (52., 53.), Tóth 67., Polhammer 3 (71., 83., 85.), Horváth M. 84.

 

Széteső játék, rossz felfogás jellemezte a hazaiakat, a vendégek pedig éltek ezzel a lehetőséggel. 

 

Kemenesalja Futball Club - Alsóújlaki Sport Club 3-2 (0-2)  Vönöck, vezette: Busi

Kemenesalja: Bakos - Szakál, Belegrai, Dobson, Berecz, Czöndör, Bándoli (Kóbor 58.) , Péter, Őri, Varga (Bodor 84.) , Ambrus

Alsóújlak: Szőnye - Gampel, Káldi I. (Hancz 46.) , Varga K., Varga Á., Varga N. (Rónafalvi 75.) , Káldi M. (Papp 78.) , Ódor, Ország (Toldi 61.) , Nagy, Varga R.

Gólszerzők: Czöndör 48., Péter 73., Berecz 83., ill. Varga R. 2 (16., 34.)

 

Egy kellemetlen stílusban játszó, masszív, kiválóan felkészített Alsóújlakkal nézett farkasszemet a Kemenesalja. A vendégek az első félidőben két megingást kihasználva kétgólos előnyre tettek szert, így volt mit megbeszélniük a hazaiaknak a szünetben. Ez sikerült is, a Kemenesalja rendezte a sorokat, megnyugodott, a saját játékát játszotta, ennek eredményeként előbb az egyenlítés, majd egy szép egyéni akció után a fordítás is összejött. A házigazda nagy küzdőszellemről tett tanúbizonyságot és igazi csapatként fordította a maga javára az összecsapást. 

 

Szeleste-Pósfa SE - Bozsoki SE 3-4 (1-0)  Szeleste, vezette: Kedves

Szeleste-Pósfa: Kovács - Pethő, Tokaji, Szele, Fülöp, Riba, Tóth, Szabó (Ódor 78.) , Varga, Földi, Horváth (Gál 64.)

Bozsok: Szenteleki - Bigner, Kratochwill, Kalmár, Nagy (Szalai 79.) , PÁL (Iker 88.) , Dévényi (Dobány 74.) , Kovács, Hankó (Pónácz 90.) , Kiss, MARTI

Gólszerzők: Tokaji 23., Fülöp 2 (66., 81.), ill. Hankó 49., Pál 67., Kratochwill 70., Dobány 84.

 

Az tartalékos hazai csapat megnehezítette a Bozsok dolgát, a vendégek azonban jobban használták ki a helyzeteiket. A Szeleste egy pontra mindenképpen rászolgált.

 

Söpte Sport Egyesület - Elektromol Spari FC 2-1 (1-0)  Söpte, vezette: Boda

Söpte: Márffi - Udvardi, Németh, Kovács, Rómer, Léhmann, Horváth (Mester 60.) , Koronczai, Vámos, Varga, Fogl (Koszokovits 60.)

Elektromol Spari: Horváth - Varsányi, Fülöp, Kovács, Tóth Zs., Pados, Tóth A., Németh V., Schmidt, Németh R., Nyári

Gólszerzők: Rómer 42., Németh 90., ill. Tóth Zs. 76.

 

A hazai csapat jól kezdte a mérkőzést, azonban a ziccerek kimaradtak, így egészen a félidő hajrájáig kellett várni a vezetés megszerzésére, ekkor Rómer talált közelről a hálóba. A második játékrészben a meddő hazai fölény ellenére a Spari szögletből egyenlített, Tóth Zsolt volt eredményes a 75. percben. Az utolsó negyedórában a söptei csapat mindent megtett a három pontért, aminek meg is lett az eredménye, Németh Martin fejesével az utolsó percben szögletből sikerült bevenni a vendégek hálóját. A sportszerű mérkőzésen a szervezett és lelkes vendégek közel álltak a pontszerzéshez a sok hibával játszó, ámde küzdeni tudásból jelesre vizsgázó hazaiak ellen.

 

Pecöl SE - CONOIL Merseváti SE 4-1 (2-1)  Pecöl, vezette: Rácz

Pecöl: Kollarics - Szemes Z., Gyürü, Oszkó, Illés, Hóbor, Németh I. (Németh Á. 76.) , Balázs (Pálfi 68.) , Kámán, Horváth, Iszak (Szemes B. 68.)

Mersevát: Patyi - Gönye, Pethő (Borbács 63.) , Csite, Győrvári, Dénes B., Varga (Gáncs 73.) , Takács (Dénes M. 63.) , Pásti, Balogh, Nagy

Gólszerzők: Oszkó 9., Illés 41., Kámán 47., Németh 83., ill. Pethő 27.

 

A hazaiak nem ezen a mérkőzésen nyújtották eddig legjobb teljesítményüket, de így is begyűjtötték a három pontot a szimpatikusan, jól küzdő vendégek ellen egy remek játékvezetés mellett zajló mérkőzésen. 

 

A csoport állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Orbán: Ukrajna megtámadása agresszió
A miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart három nappal a választások után.
legfrissebbek
Vasúti csapórudat tört le a pótkocsival a 86-os főúton
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség miatt 100.000 forint pénzbüntetésre ítélt egy büntetlen előéletű férfit, közölte az ügyészség.
Ukrajnai háború - Zelenszij: a nagyhatalmak "flörtölnek" Oroszországgal ahelyett, hogy megszorongatnák 
Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője egy interjúban kifejezte véleményét, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kész elhúzódó háborút folytatni Ukrajna ellen, legalább az év végéig, de talán még annál tovább is.
Visszaáll a normál látogatófogadás a hazai börtönökben
A látogatófogadásra ismét négy kapcsolattartó érkezhet a fogvatartottakhoz az ország valamennyi büntetés-végrehajtási intézetében és újra lehetőség nyílik a büntetés-végrehajtási intézeten kívüli kapcsolattartásra is.
A közgyűlést értékelték a frakciók: a SZOVA új vezérigazgatója mindenkinél téma volt
Közös megegyezéssel távozik a SZOVA éléről dr. Németh Gábor vezérigazgató, helyére Kovács Cecíliát, a Sportközpont és Sportiskola vezetőjét nevezte ki a közgyűlés. Június 1-től pedig Molnár Miklós lesz a Szombathelyi Távhőszolgáltató igazgatója. Tegnap zárt ülésen döntöttek személyi ügyekről a képviselők. A mai sajtótájékoztatókon erről, valamint a költségvetésről és a Fadrusz János utca felújításáról esett a legtöbb szó.
Megnyílnak a tűzoltóságok gyereknap alkalmából vasárnap
A szombathelyi, a sárvári és a körmendi tűzoltóság is várja a gyerekeket.