km/óra
  2022.11.28., hétfő  •  Stefánia napja
Megyei II. osztály, északi csoport: élre állt az Újperint, továbbra is jó formában a Gérce

Megyei II. osztály, északi csoport: élre állt az Újperint, továbbra is jó formában a Gérce

Az Uraiújfalu magabiztos győzelemmel tartotta otthon a három pontot, de a Szeleste, a Boba, valamint a Bozsok is hazai környezetben diadalmaskodott. A Lukácsháza és a Kemenesalja összecsapásán a hajrára pörögtek fel az események, a két csapat végül megosztozott a pontokon.

 

Kemenesalja FC - SCHOTT Lukácsháza SE 2-2 (1-0)  Vönöck, vezette: Szabó I.

Kemenesalja: Bakos - Kolompár, Őri, Fülöp, Géczi, Czöndör, Németh (Pethő, 72.) , Smidéliusz, Erdélyi, Varga, Ölbei

Lukácsháza: Bán - Bolfán, Takács (Rosner, 90.) , Gombás, Horváth, Kovács, Németh B. (Németh N., 46.) , Csuka, Rozmán (Osztrosíts, 70.) , Kondics (Pásztor, 70.) , Tóth

Gólszerzők: Czöndör 2 (38., 93.), ill. Osztrosits 80., Németh N. 92.

 

A két csapat találkozóján az utolsó pillanatokban sem unatkozhattak a kilátogatók: a Lukácsháza hátrányból tudott fordítani, a 92. percben 2-1-re vezetett, egy minutummal később azonban egyenlíteni tudott a Kemenesalja, amely így otthon tartotta az egyik pontot. 

 

Boba SE - CONOIL Mersevát SE 1-0 (1-0)   Boba, vezette: Talabér

Boba: László - Balogh (Fábián, 33.) , Porkoláb (Medve, 60.) , Szigeti, Fodor, Sütő (Farkis, 80.) , Szabó, Dákai, Papp, Magyar, Kovács

Mersevát: Homlok - Gönye (Horváth, 70.) , Csite, Pethő (Dénes, 46.) , Orbán, Nagy, Csótár, Takács B., Balogh, Rába (Takács M., 70.) , Döbröntei

Gólszerző: Sütő, 30.

 

A Boba három vereség után tudott nyerni, az Újperint után ezúttal a Mersevátot múlta felül hazai környezetben. 

 

Pecöl SE - Gérce-Vásárosmiske KSE 2-4 (2-1)   Pecöl, vezette: Szabó III.

Pecöl: Kollarics - Pálfi (Oszkó, 46.) , Kurucz Ki., Gyürü, Kiss (Szemes, 27.) , Boncz, Seper, Joó, Cséve, Tóth (Kurucz Ke., 46.) , Balázs

Gérce-Vásárosmiske: Fehér - Lakatos, László, Kövesdi (Komáromi, 75.) , Mórócz (Pethő, 61.) , Major, Nunkovics, Kovács, Csonka, Lőrincz, Németh

Gólszerzők: Cséve 10., Tóth 43., ill. Mórocz 18., Lakatos  65., Kovács 80., Pethő 90.

Kiállítva: Seper 75., Kurucz Ki. 79. (mindketten Pecöl)

 

Szakadó esőben, rendkívül mély pályán játszották le az összecsapást a csapatok. Az utolsó 10 percben kiosztott két piros lap eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét a Gérce javára. A pecöliek nem adják fel, dolgoznak tovább az eredményesség érdekében, ami a jelek szerint egy hosszabb folyamat lehet. 

 

Uraiújfalu SE - Elektromol Spari FC 6-0 (1-0)   Uraiújfalu, vezette: Elek

Uraiújfalu: Horváth - Szabó M., Gáspár, Gallen, Szabó B., Kollárits, Németh Z., Pungor (Csete, 68.) , Kovács (Agg, 55.) , Keszei (Simon, 55.) , Németh B. (Burka, 55.)

Elektromol Spari: Pungor - Németh, Tóth, Sipos, Pulai (Németh R., 9.) , Jónás, Schmidt, Varsányi, Láda, Németh T., Bolfán

Gólszerzők: Gáspár 20., Burka 2 (57., 87.), Agg 2 (60., 78.), Szabó M. 86.

 

A házigazda fél tucat alkalommal vette be ellenfele kapuját, a 6-0-s sikernek köszönhetően pedig továbbra is veretlen és az Újperint mögött a második helyet foglalja el a tabellán.

 

Szeleste-Pósfa SE - Sé Honvéd SE 2-0 (0-0)  Szeleste, vezette: Héra

Szeleste-Pósfa: Szentgyörgyvári - Nardai, Maráczi, Fülöp, Pethő (Kovács T., 75.) , Riba (Pomper, 55.) , Molnár (Fehér, 75.) , Tóth (Németh, 32.) , Kovács R., Horváth, Földi

Sé: Földi - Szalay, Séfer, Kiss Márton, Kovács, Werderits, Muzsai (Tóth, 79.) , Halmos, Nemes, Fichtacher (Farkas, 58.) , Kiss Máté (Sümegi, 53.)

Gólszerzők: Horváth 58., Kovács R. 62.

 

Az első félidőben jó iramú mérkőzést láthattak a nézők, gól azonban nem esett. A második játékrészben jobban kezdett a szelestei csapat és gyorsan kétgólos előnyt alakított ki. Innen már nem volt visszaút a séieknek, a Szeleste a remeklő kapusának és jól beálló cseréinek köszönhetően megérdemelten nyerte meg a számára nagyon fontos összecsapást.

 

Alsóújlaki SC - Újperinti SE 0-2 (0-0)   Alsóújlak, vezette: Kedves

Alsóújlak: Gábor - Gampel Do. (Józsa, 71.) , Kaposi, Varga K., Varga Á., Varga N. (Papp, 85.) , Káldi M. (Pados, 46.) , Vasas (Farkas, 46.) , Gampel Dá., Káldi I. (Tóth, 51.) , Varga R.

Újperint: Szlámer - Kovács Zs., Hujber, Viszket (Fábián, 87.) , Kovács G., Egyed (Takács, 85.) , Hegedűs, Sásdi, Kovács A., Nyári, Szabó (Péter, 69.)

Gólszerzők: Szabó 47., Kovács A. 93.

 

Az eddig még veretlen Alsóújlak a remek formában lévő, elmúlt három mérkőzését egyaránt megnyerő Újperintet fogadta. A találkozó a vendégek 2-0-s győzelmével zárult, az Alsóújlak elszenvedte tehát első verségét, az Újperint viszont előzött és a tabella élére állt. 

 

Bozsoki SE - Gencsapáti KSE 2-1 (0-1)  Bozsok, vezette: Bíró

Bozsok: SZENTELEKI Á. - Bigner, Kratochwill, Kalmár, Pál (Nagy, 91.) , DOBÁNY, Kovács, SZALAI (Tompek, 86.) , Kaposi (Szenteleki B., 46.) , Kiss, MARTI

Gencsapáti: Böröcz - Jónás (Varga, 65.) , Dancs, Fülöp (Skrapits, 76.) , Bokor, Tóth (Czika, 78.) , Sulyok, Egyed, Roshko, Lőrincz, Janek

Gólszerzők: Janek 70. (öngól), Szalai 76., ill. Bokor 22.

 

A múlt heti, Király SE elleni 2-1 es kupabúcsú, valamint az Újperint elleni 3-0-ás vereség után a Bozsok nem a legmegfelelőbb állapotban fogadta a tabellán a 3. helyet elfoglaló Gencsapáti együttesét. Az első félidőt átaludta a hazai együttes, ez pedig majdnem megbosszulta magát: a félidő hajrájában ziccert rontott a vendég, így maradt az egygólos gencsi vezetés. A második félidőben már más szellemben futballozott a Bozsok, aminek meg is lett az eredménye: az utolsó 20 percben megfordította a mérkőzés állását és otthon tartotta az értékes három bajnoki pontot.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Tanár-diák demonstráció Szombathelyen: oktatás nélkül nincsen jövő
Hetek óta tartanak a tanár- és diákdemonstrációk szerte az országban, pénteken délután Szombathelyen rendeztek tanár-diák tüntetést a diákszervezetek. A Városháza előtt előbb több százan - zömében diákok - gyűltek össze, meghallgatták a felszólalókat, tanulókat, tanárokat, a szülők képviselőjét.
Most ezt kell tennünk – Jótékonysági bográcsozás egy tűzoltó gyógyulásáért
Jótékonysági bográcsozást tartottak szombaton azért, hogy támogatást gyűjtsenek a leukémiával küzdő szombathelyi tűzoltónak, Rimányi Márknak és családjának. Kollégái, barátai fogtak össze, hogy adományokkal segítsék a család megélhetését és bajtársuk gyógyulását. A rendezvény teljes sikerrel zárult, milliós nagyságrendű támogatás gyűlt össze a csapatok, a támogatók és az ételeket megvásárlók révén.
Megyei II. osztály, északi csoport: az Alsóújlak elvette az Uraiújfalu veretlenségét, első ízben nyert a Kemenesalja
A Gérce hat, az Újperint öt gólt szerezve nyert hazai környezetben az őszi szezonzárón, a Gencsapáti pedig a Spari ellen tartotta otthon a három pontot. A Kemenesmagasi a Szeleste ellen aratott egygólos győzelmet, a Bozsok a Bobát múlta felül.
A portékák mögött az ember – a Csoki-, gasztro- és kézműves napokra látogatók nemes ügyeket is támogattak
Erdélyi Rolikát, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt és a Mák Dóri – DKM Alapítványt is támogatták azok, akik betértek a hétvégén a csoki-, gasztro- és kézműves vásárba. A Haladás Sportcsarnok VIP-termében 41 standon kínáltak kézműves termékeket  az alkotók az advent, a karácsony ihletésében.
legfrissebbek
Háztűz egy állatkegyeleti parknál, Szombathelyen
Jelenleg utómunkálatokat végeznek.
Futsal: hátrányból fordítva nyert rangadót Kecskeméten a Haladás
Vas Ádám a Rubeola elleni találata után ezúttal duplázni tudott, de Luiggi Longo is góllal vette ki a részét a zöld-fehérek 3-1-es sikeréből.
Elindult a Magyar Katolikus Egyház Instagram- és TikTok-oldala
A közösségi oldalakon az egyház híreit, eseményeit, közleményeit találják meg az odalátogatók.
Kétszer is a levegőbe lőttek Keszthelyen
Több bűncselekmény miatt is felelnie kell a szlovák állampolgárságú férfinak, akit a rendőrök őrizetbe vettek.
Átnevezte a majomhimlőt a WHO, mert az eredeti elnevezés rasszista
Az Egészségügyi Világszervezet mpoxot csinált a monkeypoxból, mert azt minden nyelven könnyen meg lehet jegyezni.