km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei II. osztály, északi csoport: először nyert a Szeleste, nyolc gólig jutott az Újperint

Megyei II. osztály, északi csoport: először nyert a Szeleste, nyolc gólig jutott az Újperint

A Bozsok ötször, a Gérce négyszer vette be ellenfele kapuját, míg a Gencsapáti és a Sé egyaránt 2-1-es győzelmet aratott. Nem bírt egymással az Uraiújfalu és a Lukácsháza.

 

Kemenesalja FC - Gencsapáti KSE 1-2 (0-1)  Vönöck, vezette: Busi

Kemenesalja: Bakos - Belegrai (Smidéliusz B., 12.) , Németh, Őri, Fülöp, Géczi, Czöndör, Kolompár (Smidéliusz S., 79.) , Vajda, Erdélyi, Ölbei

Gencsapáti: Horváth - Varga, Soldatenko, Fülöp (Németh, 92.) , Bokor (Czika, 93.) , Tóth, Egyed, Roshko, Lőrincz, Janek, Skrapits (Jónás, 52.)

Gólszerzők: Kolompár 55., ill. Soldatenko 29., Fülöp 59.

 

A gencsiek ezzel a győzelemmel már négy mérkőzés óta veretlenek és gyógyulást, mielőbbi felépülést kívánnak a hazaiak sérülést szenvedő játékosának. 

 

Boba SE - Gérce-Vásárosmiske KSE 0-4 (0-1)  Boba, vezette: Magyar

Boba: Fábián - Balogh, Kovács, Pityer, Fodor (Fehér, 58.) , Kozári, Szabó, Dákai (Szigeti, 58.) , Kóbor (Medve, 58.) , Heim (Sütő, 46.) , Dénes

Gérce-Vásárosmiske: Fehér (Lengyel, 87.)  - Komáromi, Sebestyén, Németh, Lőrincz, Lakatos (Soós, 87.) , Major, Nunkovics, Kovács, Csonka, Kövesdi

Gólszerzők: Major 1., Kovács 57., Lőrincz 64., Komáromi 83.

 

A hazaiak játékából hiányzott az átütő erő, a vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

 

Pecöl SE - Újperinti SE 0-8 (0-4)   Pecöl, vezette: Ódor

Pecöl: Kollarics - Pálfi, Kurucz Ki. (Németh, 46.) , Gyürü (Kurucz Ke., 70.) , Farkas, Kiss (Czeglédi, 70.) , Hóbor, Seper (Horváth, 46.) , Joó, Bori (Oszkó, 21.) , Balázs

Újperint: Szlámer - Takács, Kovács, Nyári, Hujber (Fábián, 71.) , Varga (Török, 46.) , Egyed (Péter, 62.) , Hegedűs, Sásdi (Hazafi, 71.) , Kovács, Szabó (Kiss, 46.) 

Gólszerzők: Szabó 2 (6., 31.), Kovács 7., Egyed 2 (20., 56.), Péter 2 (65., 66.), Török 75.

 

Jó kerettel rendelkező Újperint látogatott Pecölbe, amely gyors, lendületes, szemre is tetszetős játékával esélyt sem adott az egyébként is enervált hazai csapatnak. Ilyen arányban is megérdemelt vendég siker született. 

 

Uraiújfalu SE - SCHOTT Lukácsháza SE 1-1 (0-1)  Uraiújfalu, vezette: Busi

Uraiújfalu: Horváth - Szabó M., Gáspár (Burka, 46.) , Gallen (Németh Z., 46.) , Szabó B., Kollárits, Pungor, Kovács, Keszei (Gönczöl, 84.) , Simon (Agg, 46.) , Németh B. (Csete, 84.)

Lukácsháza: Bán - Szentkúti, Takács (Léhmann, 90.) , Gombás, Pungor (Kovács, 60.) , Horváth, Németh, Csuka, Dr. László, Bősze, Tóth (Rozmán, 60.)

Gólszerzők: Burka 93., ill. Pungor 38.

Kiállítva: Németh 53. (Lukácsháza)

 

Küzdős mérkőzést játszott egymással a két együttes, ahol a vendégek szereztek vezetést az első félidőben, akik aztán tíz főre fogyatkoztak. Az Uraiújfalu egyenlítésért tett erőfeszítéseit siker koronázta, a hazaiak a 93. percben szerzett találattal 1-1-re mentették a mérkőzést. 

 

Szeleste-Pósfa SE - CONOIL Mersevát SE 5-1 (3-0)   Szeleste, vezette: Mónos

Szeleste-Pósfa: Szentgyörgyvári - Nardai, Maráczi, Fülöp (Pomper, 71.) , Pethő (Fehér, 60.) , Riba (Horváth L., 71.) , Kovács R. (Horváth D., 60.) , Tóth, Horváth R., Szabó (Kovács T., 40.) , Földi

Mersevát: Homlok (Patyi, 46.)  - Gönye, Dénes (Csótár, 46.) , Pethő, Csite (Takács, 67.) , Horváth, Orbán, Fülöp, Nagy, Döbröntei (Rába, 67.) , Balogh (Czupor, 46.)

Gólszerzők: Fülöp 2 (8., 43.), Kovács R. 28., Horváth R. 57., Riba 66., ill. Horváth 86.

 

A játék minden elemében jobb hazai csapat megérdemelten érte el első győzelmét.

 

Sé Honvéd SE - Elektromol Spari FC 2-1 (1-1)  Sé, vezette: Bagoly

Sé: Földi - Szalay, Séfer, Kiss Márton (Tóth, 72.) , Kovács (Hancz, 46.) , Werderits (Halmos, 46.) , Muzsai, Nemes, Fichtacher (Kiss Mihály. 46.) , Sümegi (Kiss Máté, 54.) , Uri

Spari: Pungor - Németh, Pulai, Jónás, Barbalits (Neubauer, 59.) , Schmidt, Varsányi, Láda, Bolfán, Majtényi, Fritz

Gólszerzők: Sümegi 21., Tóth 85., ill. Pulai 40.

Kiállítva: Hancz 86. (Sé)

 

A két csapat hosszú ideje gyűri egymást a bajnokságban és jó viszonyt ápol egymással, de a mérkőzéseik mindig szomszédvári rangadó jellegűek. Nem volt ez másképp most sem. A vendégek nem voltak megilletődve, bátor játékkal rukkoltak elő, a hazaiak csak nehezen tudták felvenni a ritmust, a félidő közepén azonban egy szépségdíjas góllal vezetést szereztek. Voltak jobbnál-jobb lehetőségek mindkét oldalon, de gólt csak a vendégek szereztek a játékrész végén. A második félidőben a hazaiak játéka a nagy akarásban görcsössé vált, de mindkét oldalon sok volt a technikai hiba. A séiek számtalan ziccert hagytak kihasználatlanul, de a mérkőzés vége előtt sikerült a döntő találatot bevinni. A túloldalon két esetben is hazaiak kapusának kellett közbeavatkoznia, hogy érintetlen maradjon a portája. Így maradt a minimális, de összességében megérdemelt hazai győzelem a sok hibával tarkított, de végig nyílt és izgalmas találkozón. 

 

Bozsoki SE - Kemenesmagasi FC 5-1 (2-0)   Bozsok, vezette: Monostori

Bozsok: Szenteleki Á. - Bigner, Kratochwill (Szenteleki B., 71.) , Nagy (Iker, 79.) , Németh, PÁL, Dévényi (Kalmár, 71.) , Szalai (Kaposi, 56.) , Tompek, KISS, Marti (Dobány, 56.)

Kemenesmagasi: Papp - Poós, Horváth, Solymos (Fülöp, 46.) , Kerekes, Palotai Á., Molnár Zs., Princzes, Takács (Palotai L., 82.) , Sebestyén (Bándoli, 72.) , Molnár T.

Gólszerzők: Pál 3 (35., 87., 89.), Németh 37., Dobány 68., ill. Horváth 80.

 

A mérkőzés második félidejében egy tízperces rövidzárlatot leszámítva végig uralta a mérkőzést a bozsoki együttes. Helyzetek sokaságát alakította ki, melyből ötöt sikerült kihasználni. A hazaiak sok sikert kívánnak a szimpatikusan futballozó vendég csapatnak.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
A helyiekkel együtt gondolkodnának a jövő városáért
Németh Ákos tanácsnok arra kér mindenkit közösségi oldalán, hogy gondolkodjanak együtt a jövő városáért, vegyenek részt minél többen a JUSTNature projektben. Dr. Nemény András polgármesterrel közösen videóban kérnek segítséget a városlakóktól.
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.
Eltűnnek a régóta tárolt vasúti anyagok a körmendi állomásról
Az idei évben megkezdődik az ún. minősítetlen vasúti anyagok osztályozása, értékesítése, illetve elszállítása a körmendi vasútállomásról. Erről állapodott meg a város polgármestere, az MNV Zrt., valamint a GYSEV Zrt. képviselője a helyszínen tartott bejáráson, olvasható a vasúttársaság közleményében.