km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Megyei II. osztály, északi csoport: az Uraiújfalu és a Csepreg is fölényes győzelmet aratott

Megyei II. osztály, északi csoport: az Uraiújfalu és a Csepreg is fölényes győzelmet aratott

A Szeleste és a Gencsapáti is pont nélkül maradt hazai környezetben, a Gérce és a Pecöl viszont győzelemmel búcsúzott az őszi szezontól és a szurkolóktól. A Söpte legyőzte a Sé együttesét, és a Bozsok botlásának köszönhetően megszilárdította második helyét a téli pihenő előtt.

 

Uraiújfalu SE - Sitke KKSE 9-1 (3-1)  Uraiújfalu, vezette: Talabér

Uraiújfalu: Horváth (Niczki 22.)  - Szabó M., Gallen (Gáspár 46.) , Szabó B., Pungor, Németh, Tóth (Kovács 46.) , Agg, Fehér (Csete 62.) , Keszei, Simon (Bokor 71.)

Sitke: Kelemen - Szakos (Teveli 46.) , Borbély, Imre Gá. (Bagoly 62.) , Gyürü, Papp, Imre Ge., Savanyó, Németh, Dunai, Bakics

Gólszerzők: Szabó M. 4 (2., 53., 87., 88.), Németh 3 (9., 50., 80.), Szabó B. 18., Agg 89., ill. Gyürü 45.

 

A hazaiak az első játékrészben szerzett három találatuk után a második félidőben fél tucat alkalommal találtak be, így magabiztos győzelmet arattak a sitkei csapat ellen.

 

Gérce-Vásárosmiske KSE - Bozsoki SE 2-0 (1-0)  Gérce, vezette: Szendrődi

Gérce-Vásárosmiske: Fehér - Ódor (Kiss L. 87.) , Németh, Máthé, Pethő, Lerik (Kiss T. 88.) , Nunkovics, Kovács (Sali 78.) , Csonka, Kövesdi, Soós (László 55.)

Bozsok: Farkas - Bigner, Kratochwill, Kalmár, Nagy, Pál (Szenteleki 70.) , Dévényi (Szalai 55.) , Hankó, Kovács, Tompek, Marti (Kaposi 84.)

Gólszerzők: Lerik 23., Nunkovics 75.

 

A gérceieknek ez volt zsinórban a harmadik mérkőzésük, melyen nem szenvedtek vereséget, ráadásul a tabella harmadik helyén álló Bozsokot sikerült legyőzniük 2-0-ra-

 

Csepregi Sport Egyesület - Alsóújlaki Sport Club 5-1 (2-1)  Csepreg, vezette: Szabó I.

Csepreg: Jakatics - Steiner M., Kossuth, Nika M. (Tájmel 63.) , Simon, Pócza, Nika B., Nagy (Takács 71.) , Merk (Lukács 71.) , Steiner C. (Kovács 73.) , Németh (Baranyai 73.)

Alsóújlak: Gábor - Gampel, Kaposi, Káldi I., Varga K., Toldi (Papp 67.) , Varga Á., Vasas (Nagy 46.) , Káldi M., Ódor, Hancz (Tóth 60.)

Gólszerzők: Pócza 32., Steiner C. 33., Nagy 47., Kossuth 65., Lukács 89., ill, Toldi 36.

Kiállítva: Káldi M. 69., Káldi I. 89. (mindketten Alsóújlak)

 

A mérkőzés elejétől kezdve nagyon motiváltan játszott a csepregi csapat, a vendégek pedig masszív, kemény védekezésből próbált építkezni. Ez nem annyira ízlett a hazaiaknak, akik így komoly gólszerzési lehetőséget nem is igazán tudtak feljegyezni, két védelmi megingást kihasználva azonban megszerezték a vezetést, majd meg is duplázták előnyüket. Az Alsóújlak hamar visszajött a mérkőzésbe, még a félidő előtt szépíteni tudott, így 2-1-s állásról várták a csapatok a folytatást. A második játékrészben még egy lapáttal rátett a Csepreg, egyértelműen a listavezető akarata érvényesült, a vendégek pedig egyre feszültebbek, idegesebbek voltak, ami két kiállításhoz is vezetett. A hazaiak még három alkalommal eredményesek tudtak lenni, így megérdemelt, 5-1-s győzelmet arattak. 

 

Szeleste-Pósfa SE - Elektromol Spari FC 1-2 (0-2)  Szeleste, vezette: Farkas

Szeleste-Pósfa: Kovács - Tokai, Szele, Fülöp, Riba, Tóth, Szabó, Varga, Földi, Gál (Gecse 79.) , Trittremmel

Elektromol Spari: Horváth.- Kovács, Pulai, Bolfán (Sipos 88.) , Varsányi, Szőllősi, Pados, Tóth, Németh V., Schmidt, Németh R.

Gólszerzők: Fülöp 87., ill. Pulai 15., Szőllősi 27.

 

A Spari az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, amire a Szeleste csak egyszer tudott válaszolni, így a vendégek örülhettek a végén a három pontnak. 

 

Gencsapáti KSE - CONOIL Merseváti SE 0-1 (0-0)  Gencsapáti, vezette: Busi

Gencsapáti: Horváth Gy. - Petrőczi, Varga, Mester (Horváth Á. 69.) , Dancs, Bokor, Egyed, Lőrincz, Szigetvári (Tóth 65.) , Kovács, Tar

Mersevát: Patyi - Győrvári, Pethő, Csite, Dénes B., Orbán (Borbács 63.) , Dénes M., Czupor, Takács (Németh 76.) , Nagy, Balogh

Gólszerző: Győrvári 57.

Kiállítva: Horváth Gy. 85., Kovács 90. (mindketten Gencsapáti)

 

A motivált, lelkes vendégek teljesen megérdemelten szerezték meg a három pontot. A hazaiak tipikus szezonvégi játékot produkáltak, rengeteg hibával. 

 

Söpte Sport Egyesület - Sé Honvéd SE 1-0 (0-0)  Söpte, vezette: Marácz

Söpte: Márffi - Németh, Kovács, Rómer, Mester, Horváth, Hujber, Koronczai (Koszokovits 46.) , Vámos, Varga, Fogl (Pados 86.)

Honvéd Sé: Földi - Szalay (Kámán 72.) , Varga, Séfer, Kovács, Werderits (Nárai 55.) , Muzsai (Rada 73.) , Boldizsár, Nemes, Fichtacher, Vándori (Uri 46.)

Gólszerző: Vámos 82.

 

A mindkét együttesből sok hiányzó ellenére jó iramú, férfias küzdelemben a büntetőt is hibázó hazai csapat egy hajrában szerzett góllal tartotta otthon a három pontot, feltéve ezzel a koronát kiváló őszi szereplésére. A söptei csapat győzelmét törzsszurkolója, Szele János emlékének ajánlja, a klub egy nagyszerű embert, egy kiváló barátot veszített el. 

 

Pecöl SE - Újperinti SE 2-1 (2-0)  Pecöl, vezette: Kedves

Pecöl: Kollarics - Pálfi, Szemes, Oszkó, Farkas, Illés, Hóbor, Németh I. (Németh Á. 55.) , Balázs, Horváth, Iszak (Szemes 75.)

Újperint: Biró - Márk, Román, Fábián, Polhammer, Horváth, Egyed, Németh, Hazafi, Fenyvesi (Kovács 76) , Tóth

Gólszerzők: Farkas 12., Iszak 24., ill. Fábián 90.

Kiállítva: Seper Ákos 51. (Pecöl)

 

Az őszi szezon egyik legnehezebb mérkőzésén van túl a Pecöl, melynek igencsak megnehezítette a dolgát a szervezetten, gyorsan futballozó újperinti együttes. Negyvenöt percnyi játék után kétgólos előnyben voltak a hazaiak, ezt követően viszont kapkodóvá, csapkodóvá vált a játékuk, beszorította őket az Újperint, amely a győztes csapat edzője szerint is rászolgált az egy pontra. 

 

A tabella az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Nem vitte el a részeg lányt a taxis, ököllel esett az autónak a barátnője
Egy szórakozóhelyhez kértek taxit vasárnap hajnalban a szombathelyi Szinyei Merse Pál utcába. A kiérkező autónak egy szinte önkívületi állapotban földön fekvő nőt kellett volna elszállítania.
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.