km/óra
  2021.09.21., kedd  •  Máté, Mirella napja
Megyei II. osztály, déli csoport: nem hibáztak az esélyesek

Megyei II. osztály, déli csoport: nem hibáztak az esélyesek

A Gyöngyöshermán-Szentkirály SE kétgólos hátrány után kilenc találatot szerzett, de a Körmend, valamint a Nádasd is fél tucatig jutott. A Tanakajd a Viszákot, a Vasszécseny a Rábatótfalut verte.

 

Bajánsenye SE - Club Walnut Nádasd 1-6 (1-3)  Bajánsenye, vezette: Szabó

Bajánsenye: Kalamár - Bacsák, Kucsera, Koltai (Simon 46.) , Horváth, Luter, Kosár, Fábián B., Kovács, Fábián K., Horváth

Nádasd: Rejtli, Varga, Kalamár, Meskó M., Tuboly, Németh Bo., Burka, Kádár (Szabó 63.) , Meskó E. (Németh Be. 46.) , Csenterics, Gerencsér

Gólszerzők: Koltai 13., ill. Meskó E. 18., Tuboly 2 (20., 31.), Fábián K. 63. (öngól), Németh Be. 86., Gerencsér 87.

 

Az esélyes vendég alakulat megérdemelt győzelmet aratott és magabiztosan gyűjtötte be a három pontot. 

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE - Szentpéterfa 6-1 (1-1)  Körmend-Horvátnádalja, vezette: Vass

Körmend: Sály - Sipos (Nagy 82.) , Velekei, Papp (Szabó 76.) , Horváth Á., Szatmáry, Horváth D., Petrovics, Horváth A. (Sákovits 24.) , Jóna. Szakasics

Szentpéterfa: Páll - Horváth, Garger, Skrapits (Baranyai 88.) , Gaál (Keringer 84.) , Wágner Sz., Jurasits, Hoós Á. (Udvardi 44.) , Hoós B., Wágner K. (Wágner R. 44.) , Frányi

Gólszerzők: Jóna 18., Petrovics 70., Velekei 2 (75., 77.), Szabó 78., Nagy 90., ill. Horváth 29.

 

Az első félidőben kevésbé működött olajozottan a körmendi gépezet, a mérkőzés utolsó szakaszában viszont megrázta magát a hazai együttes és végül fölényes, 6-1-es győzelmet aratott. 

 

Gyöngyöshermán-SZSE - Őriszentpéter SE 9-2 (1-2)  Szombathely, vezette: Rácz

Gyöngyöshermán-SZSE: Geicsnek (Balaton 80.)  - Horváth, Bihun, Dalmi (Orbán 70.) , Kis, Hegedűs, Szabó, Németh, Dénes (Möslinger 66.) , Kopácsi, Illés

Őriszentpéter: Horváth K. - Rados, Őr, Talabér, Horváth Cs., Tamaskó, Sály, Mihályka, Mihály, Szép, Horváth A.

Gólszerzők: Szabó 40., Dalmi 50., Kopácsi 3 (53., 72., 84.), Németh 3 (62., 65., 87.), Orbán 78., 

 

Nehezen indult a hazaiak számára a mérkőzés, hiszen a vendég együttes már a 20. percben 2-0-ra vezetett. Még a félidő vége előtt sikerült csökkenteniük a hátrányt, azonban a szünetre még mindig vendég előnnyel vonultak le a csapatok. A második félidőre viszont összeszedte magát a házigazda, így a végére magabiztos sikert aratott és ezzel talán kijött a hetek óta tartó hullámvölgyből. 

 

Tanakajd TC - Viszák KSE 2-0 (2-0)  Tanakajd, vezette: Farkas

Tanakajd: Marcz L. - Kovács (Mészáros 68.) , Kölkedi, Marcz G., Pál, Tóth (Marcz D. 75.) , Kalmár, Marcz M. (Kiricsi 22.) , Könczöl, Preiczer, Varga

Viszák KSE: Tarafás - Tóth, Benkő, Novák, Horváth, Németh I., Ágg, Németh A., Pomper (Sipos 45.) , Dezső, Wolf

Gólszerzők: Marcz M. 3., Tóth 9.

Kiállítva: Kalmár 44. (Tanakajd)

 

Az első félidő végén történő kiállítás ellenére egy rendkívül sportszerű és jó hangulatú mérkőzést játszott egymással a két együttes. A hazaiak több játékosukra sem számíthattak, de akik lehetőséget kaptak, maximálisan éltek ezzel. A vendégeknek főleg a második játékrészben adódtak lehetőségei, ezekkel azonban nem tudtak élni, és mivel a Tanakajd sem szerzett már újabb találatot, 2-0-s eredménnyel ért véget az összecsapás. 

 

Rábatótfalui SE - Petőfi SE Vasszécseny 1-2 (0-2)  Rábatótfalu, vezette: Németh

Rábatótfalu: Szukics - Keresztúri (Szakács 46.) , Náricza, Kovács (Papfalvi 46.) , Domján Do., Domján Dá. (Kocsis 63.) , Düh, Sipos, Anderkó (Muszka 71.) , Horváth, Csenterics

Petőfi SE Vasszécseny: Pungor - Joó, Horváth (Zsolnai 76.) , Kiss K. (Szalai 91.) , Viszked (Maczek 46.) , Kiss B., Németh, Vilics, Balikó, Sásdi, Vadász (Kiss P. 64.)

Gólszerzők: Vilics 57. (öngól), ill. Kiss K. 2 (13., 28.)

 

A tabella középső régiójában elhelyezkedő csapatok összecsapásán az első félidőben szerzett két találatának köszönhetően a Vasszécseny gazdagodott három ponttal. 

 

A Táplán-Felsőcsatár mérkőzés betegségek miatt elmaradt.

 

A csoport állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
Savaria Fórum 30. évfolyam 33. szám - 2021.09.17.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Lecsapnak az oladi autórongálókra
A rendőrség, a közterület-felügyelet és a polgárőrök már a kezükbe vették az oladi városrészen elterjedt autórongálások ügyének megoldását.
Dr. Vincze Magdolna szombathelyi gyermekorvos szerint: "Ritka, hogy ilyen sokan betegednek meg"
Jellemzően 4-8 gyerek hiányzik most az óvodás csoportokból és az iskolai osztályokból felsőlégúti megbetegedések miatt Szombathelyen.
Január elsejéig hosszabbítanák meg a veszélyhelyzetet
A kormány a delta-mutáns terjedése miatt tesz a hosszabbításra javaslatot a parlamentnek.
122 osztály került karanténba Bécsben a tanév első hetében
A 2021/22-es tanév első hetében 270 tanuló és 39 pedagógus koronavírus-tesztje lett pozitív Bécs iskoláiban. Így 122 intézményben került legalább egy osztály karanténba. Christoph Wiederkehr oktatási tanáncsnok szerint minden a várakozások szerint alakul, olvasható az orf.at-n.
Ausztriában emelkedik a koronavírus-fertőzés miatt kórházban ápoltak száma
Ausztriában a napi új koronavírusos megbetegedések számának emelkedése - késleltetve ugyan, de - magával hozta a kórházban ápoltak és az intenzív kezelésre szorulók számának növekedését is - derül ki az egészségügyi hatóságok legfrissebb, hétfőn nyilvánosságra hozott adataiból.
legfrissebbek
NKK: növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja
Lassan, de továbbra is növekszik a szennyvíz koronavírus-koncentrációja - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a legfrissebb adatokat ismertetve hétfőn a honlapján.
Gól a Lövölde térről a mennyei megyeiben: kezdőrúgásból talált be a bucsui játékos
A második félidő elején elvégzett kezdőrúgásból talált be a hazai kapuba Podani Gábor, a vendégek játékosa a Balogunyom-Bucsu (4-2) megyei III. osztályú meccsen.
Futsal: remek mérkőzésen vette el a DEAC veretlenségét a Haladás
A rendkívül kiélezett, sok fordulatot hozó találkozón a szombathelyiek hátrányból tudtak fordítani, a győztes találatot Henrique szerezte.
Elegük lett a montenegrói vendéglátósoknak
Tiltakoznak a montenegrói cégtulajdonosok, mert a kormány bevezette, hogy a vendéglátóhelyek mellett a plázákba lépéskor is oltási igazolást kell felmutatni – adta hírül az MTI.
Húsz fok alatt marad a keddi hőmérséklet
A közepesen és erősen felhős időszakok között rövidebb napos időszakok lesznek a jellemzőek.