km/óra
  2024.07.12., péntek  •  Izabella, Dalma napja
Megyei II. osztály, déli csoport: hibátlan őszt zárt a Csákánydoroszló, ötöt rúgott a Gyöngyöshermán-Szentkirály

Megyei II. osztály, déli csoport: hibátlan őszt zárt a Csákánydoroszló, ötöt rúgott a Gyöngyöshermán-Szentkirály

A Nádasd és a Rum is őszi dobogós lett, a Tanakajd hazai környezetben nyert, az Egyházasrádóc és a Bajánsenye is három ponttal gazdagodott.

 

Gyöngyöshermán-Szentkirály SE - Szentpéterfai SE 5-2 (3-1)  Szombathely, vezette: Bagoly

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Olasz - Kopácsi, Balázs (Szabó, 67.) , Németh, Hegedűs, Dénes (Horváth, 75.) , Bakos, Bánhegyi, Bihun, Kovács, Séfer

Szentpéterfa: Páll - Török, Pataki, Skrapits D., Garger, Wágner, Homor, Gaál, Major, Hoós, Skrapits I.

Gólszerzők: Hegedűs 32., Németh 38., Balázs 39., Séfer 59., Kopácsi 84., ill. Wágner 15., Garger 64.

 

A Gyöngyöshermán számára szinte kötelező volt a győzelem, hiszen hetek óta tartó hullámvölgyben voltak. Ennek ellenére a vendég együttes kezdte jobban a mérkőzést, ezáltal hamar megszerezték a vezetést is. A hazai gárda ezt követően összeszedte magát és hét percen belül három gólt is szerzett, így a szünetre már meggyőző fölénnyel vonulhatott az öltözőbe. A második félidőben újabb hazai találat következett, azonban a Szentpéterfa csapata egy percre sem adta fel, ismét sikerült szépítenie. A véghajrá viszont a Gyöngyöshermánnak sikerült jobban, egy újabb találattal beállították az 5-2-es végeredményt. Mindkét csapat több játékost is nélkülözni kényszerült, borítékolható, hogy szorosabb mérkőzés lett volna, ha a csapatok teljes létszámban jelen tudtak volna lenni.

 

Egyházasrádóci SE - Őriszentpéter SE 1-0 (1-0)  Egyházasrádóc, vezette: Ódor

Egyházasrádóc: Bali - Merőtei T. (Németh G., 64.) , Németh Martin, Varga D. (Merőtei G., 46.) , Krajczár, Varga M., Németh Marcell, Mészáros, Bányik, Filipovits, Varga Z. (Varga Gy., 64.)

Őriszentpéter: Szemán - Szabó D., Kaszás, Varga, Kósa, Sály, Szabó S., Mihályka (Horváth, 77.) , Mihály, Szép, Németh

Gólszerző: Merőtei T. 45.

Kiállítva: Rácz 91., Németh Marcell 92. (Egyházasrádóc) és Németh 83. (Őriszentpéter)

 

Küzdelmes, közepes színvonalú mérkőzésen a hazaiak nehezen gyűrték le a lelkesen küzdő vendégeket. 

 

Tanakajd TC - Telekes MEDOSZ SE 3-0 (2-0)  Tanakajd, vezette: Pázsi

Tanakajd: Marcz L. - Gombkötő, Kölkedi, Marcz G., Orsós (Szűcs 82.) , Vámos, Hittaller, Marcz M., Preiczer, Németh, Szalai

Telekes: Blaskovics - Dézsi, Németh T. (Kónya Sz., 51.) , Németh M., Orsós, Czövek, Osvald, Kónya M., Vincze, Görcsi, Nyári

Gólszerzők: Szalai 2 (10., 44.), Szűcs 92.

Kiállítva: Kölkedi 70. (Tanakajd)

 

A hazaiak végig koncentráltan, jó játékkal gyűjtötték be a három bajnoki pontot.

 

Rábatótfalui SE - Bajánsenye SE 0-3 (0-0)  Rábatótfalu, vezette: Szabó

Rábatótfalu: Bánfi-Nagy - Csákvári, Papp, Domján D., Sütő, Domján B., Düh, Kovács (Anderkó, 46.) , Falb (Erős, 62.) , Náricza, Akl

Bajánsenye: Kalamár - Bagó (Vörös, 54.) , Bacsák, Horváth B., Hodács, Horváth M., Kosár, Kovács V. (Kovács I., 75.) , Fábián (Koltai, 54.) , Horváth Z., Koczor

Gólszerzők: Kosár 57., Koltai 2 (71., 74.)

Kiállítva: Csákvári 83. és Erős 91. (mindketten Rábatótfalu)

 

A hazaiak kétgólos vereséggel búcsúztak az őszi szezontól.

 

Petőfi SE Vasszécseny - Rum KSC 0-2 (0-2)   Vasszécseny, vezette: Szabó III.

Vasszécseny: Móricz - Kontics, Jéri, Dankó, Virág, Viszked, Katona, Németh, Pungor, Maczek (Varga R., 64.) , Varga M.

Rum: Miklós - Székely, Gyurkó A., Gyurkó B., Molnár (Rövid, 76.) , Bíró (Horváth T., 27.) , Rosta, Kovács-Braun, Koronczai, Kovács, Horváth Á.

Gólszerzők: Bíró 24., Jéri 38. (öngól)

 

A Rum a Nádasd elleni rangadó után ezúttal is három ponttal gazdagodott és továbbra is harcban van a dobogós helyekért. 

 

Csákánydoroszlói KSE - Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK 7-2 (4-0)   Csákánydoroszló, vezette: Héra

Csákánydoroszló: Tóth (Csáky, 74.)  - Sáfár, Török, Makai, Biczó (Pesti, 61.) , Pandur, Sárközi (Gérnyi, 61.) , Könye-Balla (Draskovics, 49.)  Takács, Urbán, Németh

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Sásdi - Donadi, Horváth, Pehr, Krancz (Vajda, 61.) , Schmalzl, Böhm, Cseri, Hábetler, Virág (Kopácsi, 46.) , Krajczár

Gólszerzők: Török 4., Könye-Balla 17., Makai 2 (38., 42.), Biczó 46., Pandur 61., Draskovics 70., ill, Vajda 85., Pehr 90.

 

A hazaiak több meghatározó játékosuk hiányában is magabiztos győzelmet arattak.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Savaria Fórum 33. évfolyam 26. szám - 2024.07.05.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Augusztusban folytatódik a lomtalanítás Szombathelyen
A SZOVA Nonprofit Zrt. idén is meghirdette a lomtalanítást, amely a lakosságra és lakóingatlanokra vonatkozik, így a garázstulajdonosok, illetve intézmények, vállalkozások, kereskedelmi egységek nem vehetik igénybe a szolgáltatást.
Augusztusi időutazásra hív a XXIII. Savaria Történelmi Karnevál
Augusztus 22. és 25. között ismét megelevenedik Szombathely ókori története: a nyolc kiemelt és 20 kísérőhelyszín 388 programmal várja Savaria lakóit és a vendégeket, hogy időutazással ünnepeljük a város 2000 éves múltját, jelenét és jövőjét. A XXIII. Savaria Történelmi Karneválról kedden tartottak sajtótájékoztatót a Történelmi Témaparkban.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Edzésbe állt a Haladás VSE
Hétfőn délután 21 mezőnyjátékosnak, valamint két kapusnak tartotta meg az első edzést a Szenczi Imre vezette szakmai stáb, írja az egyesület honlapja.
Jövő hétvégén ismét Szombathely utcáira viszik a művészetet
Tovább dübörög az Érezd Szombathelyt! programsorozat: július 13-án jön az Utcaművészeti nap, melynek keretében zenészek, képzőművészek, táncosok, kézművesek lepik el Szombathely belvárosát. De ezen kívül is sok izgalmas program vár ránk még júliusban, ennek részleteiről tartottak sajtótájékoztatót pénteken délelőtt a szervezők.
legfrissebbek
Készüljön: nagy dugók várhatók ezen a szombathelyi bevezető úton
A GYSEV Zrt. a lakosság türelmét kéri, mert július 15-től a hónap végéig ismét karbantartási munkát végez a Zanati úti aluljáró feletti vasúti hídon, ezért két héten át a Zanati úti aluljáró közúti forgalmát két belső sávra fogják szűkíteni.
Kánikula: szünetelnek az őrségi túrák
Az Őrségi Nemzeti Park a nagy hőségre tekintettel határozatlan időre felfüggeszti garantált túráit, tájékoztatott a szervezet Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Osztálya.
NVB: Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást
Karácsony Gergely nyerte a főpolgármester-választást, jelentette be a szavazatok újraszámlálása után Sasvári Róbert, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke a testület pénteki ülésén.
Ausztria, Olaszország és Magyaroszág nyugdíjas szervezetei találkoztak Szombathelyen
Ausztriából, Olaszországból és több magyar vármegyéből is érkeztek nyugdíjas szervezeti vezetők az első alkalommal megrendezett Nemzetközi Regionális Idősügyi Fórumra, Szombathelyre. Az eseményen elhangzott: országhatárokon belül és kívül ugyanazok a problémák, ezekre igyekeztek megoldást találni a résztvevők.
Bezárt a debreceni repülőtér a nagy meleg miatt
A kifutón észleltek csütörtökön egy olyan hibát, ami a nagy hőség hatására alakult ki, és amelynek kijavításáig, a repülésbiztonsági előírások szerint, nem fogadhatnak és nem indíthatnak járatokat.