km/óra
  2021.06.25., péntek  •  Vilmos napja
Megyei II. osztály, déli csoport: gólgazdag mérkőzéseket hozott a 18. forduló

Megyei II. osztály, déli csoport: gólgazdag mérkőzéseket hozott a 18. forduló

A Nádasd szállította az egyetlen hazai sikert, így továbbra is szorosan ott van az egy mérkőzéssel többet játszó Táplán nyomában, amely ezúttal Szentpéterfán tudott nyerni. A Bajánsenye, valamint a Csákánydoroszló is magabiztos győzelmet aratott, a Rábatótfalu a Gyöngyöshermán-SZSE ellen tudott fordítani. Nem bírt egymással a Tanakajd és a Körmend.

 

Tanakajd TC - TUTITEXTIL-Körmend VSE  2-2 (1-0)  Tanakajd, vezette: Boda

Tanakajd: Marcz L. - Könczöl Sz., Kovács, Kölkedi, Marcz G., Mészáros (Preczier 70.) , Süle, Tóth (Varga 80.) , Kalmár, Filakovszky, Könczöl B.

Körmend: Sály - Sipos, Velekei, Papp, Horváth, Simon, Petrovics, Sákovits, Jóna, Szabó, Szakasics

Gólszerzők: Kalmár 2 (32., 87.), ill. Simon 56., Velekei 89.

 

Igazi rangadóra volt kilátás a Körmend tanakajdi vendégjátékán. A hazaiak szinte végig kontrollálták a játékot, jól futballoztak, sok helyzetet dolgoztak ki, és meg is szerezték a vezetést az első félidőben. A fordulás után nem sokkal egy szögletet követően egalizálni tudott a Körmend, a hajrára pedig felpörögtek az események. Előbb a 87. percben a Tanakajd szerzett vezetést, majd két perccel később már újra egyenlő volt az állás. A kiváló játékvezetés mellett zajló találkozó végül 2-2-es eredménnyel ért véget. 

 

Gyöngyöshermán-SZSE - Rábatótfalui SE 2-3 (1-1)  Szombathely, vezette: Monostori

Gyöngyöshermán-SZSE: Geicsnek - Möslinger (Németh R. 73.) , Bihun, Dalmi, Kis, Hegedűs (Bakos 76.) , Szabó (Bazsó 86.) , Németh Sz., Kopácsi, Kondor, Illés

Rábatótfalu: Szukics - Keresztúri, Náricza, Kovács, Domján Do. (Bouti 46.) , Sütő, Domján Dá., Düh, Sipos, Anderkó (Ropos 69.) , Horváth (Hegyi 83.)

Gólszerzők: Kopácsi 44., Németh 59., ill. Domján Dá. 15., Bouti 72., Kovács 75.

 

A hazai csapatnak több meghatározó játékosát is nélkülöznie kellett, de így is rendkívül kiélezett és fordulatos mérkőzést tudott játszani, amelynek végén a vendégek örülhettek a három pontnak. 

 

Viszák KSE - Csákánydoroszló KSE 2-5 (1-1)  Viszák, vezette: Molnár

Viszák: Tarafás - Tóth (Németh I. 73.) , Benkő, Novák, Horváth (Orbán 89.) , Elekes, Agg A., Biczó, Németh A. (Agg R. 68.) , Wolf, Seres

Csákánydoroszló: Soós (Dévai 46.)  - Danyi (Lónai 68.) , Kis-Nemes, Dedics, Makai, Urbán, Major, Pandur, Biczó (Horváth 85.) , Albert (Magdics 73.) , Sárközi

Gólszerzők: Elekes 18., Agg A. 85., ill. Sárközi 36., Urbán 2 (50., 90.), Pandur 55., Makai 65.

 

A jól játszó hazai alakulat az első félidőben kiválóan tartotta magát a vendégek ellen, 1-1-es eredménnyel mentek pihenőre a csapatok. A fordulás után viszont elfáradtak a viszákiak, ezt pedig kihasználták a vendégek. A csákányiak győzelme megérdemelt, igaz, a látottak alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között. 

 

Őriszentpéter SE - Bajánsenye SE 1-6 (1-2)  Őriszentpéter, vezette: Szabó

Őriszentpéter: Horváth K. - Gaál (Ozsváth 90.) , Rados, Talabér, Horváth, Sály, Farkas, Kulcsár, Mihályka, Szép, Horváth A.

Bajánsenye: Kalamár - Bacsák, Fábián K., Koltai (Luter 92.) , Szabó (Kovács 63.) , Mihály (Kucsera 85.) , Kosár, Fábián B. (Stunya 85.), Horváth Z., Horváth B., Bakó

Gólszerzők: Gaál 26., ill. Koltai 3 (11., 37., 82.), Horváth B. 44., Kulcsár 70. (öngól), Kosár 90.

 

Az őrségi rangadón a tartalékos hazaik csupán 35 percig tudtak egyenlő partnerei lenni a vendégeknek. A bajánsenyeiek megérdemelt győzelmet arattak. A senyeiek súlyos sérülést szenvedő játékosának mielőbbi, teljes felépülést kívánunk.

 

Szentpéterfa - Táplán SE 1-4 (0-1)  Szentpéterfa, vezette: Németh

Szentpéterfa: Páll - Török, Wágner K., Horváth, Farkas, Farkas, Gaál R. (Udvardi 86.) , Wágner Sz. (Wágner R. 66.) , Jurasits, Frányi, Skrapits, Mersits

Táplán: Molnár - Stieber, Karda, Vidák, Borbás (Káldi M. 89.) , Németh, Jantos (Káldi I. 86.) , Farkas, Polyák, Horváth, Versegi (Pásztor 64.)

Gólszerzők: Gaál R. 63., ill. Jantos 17., Vidák 3 (77., 88., 92.)

 

A mérkőzésen a jó erőkből álló vendégek szereztek vezetést, így előnnyel vonulhattak a szünetre. A hazaiak a 63. percben egyenlítettek és mentek előre a győztes találatért, de az utolsó tíz percben a Táplán gólokkal büntette a kinyíló péterfai védelmet, és elvitte a pontokat.

 

Club Walnut Nádasd - Felsőcsatári KSK 6-0 (2-0)  Nádasd, vezette: Polgár

Nádasd: Rejtli - Pálmai, Gerencsér (Csenterics 70.) , Kalamár, Meskó M. (Doktor 78.) , Tuboly, (Varga 66.)  Németh Bo., Szabó Z. (Kádár 60.) , Németh Be., Meskó E., Burka (Szabó I. 70.)

Felsőcsatár: Tieber B. (Moór 75.) - Szakály, Cobzaru, Horváth (Czlenner 55.) , Pehr (Sipos 60.) , Varga, Schmalzl (Takács 75.) , Tieber J., Böhm, Horváth, Krancz

Gólszerzők: Meskó E. 3 (12., 70., 76.), Pálmai 22., Meskó M. 47., Burka 64.

 

A hazai csapat végig dominálva, magabiztos játékkal tartotta otthon a három pontot. 

 

A tabella a linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
16 éves lányt követett a szombathelyi vasútállomástól azért, hogy megerőszakolja
A Szombathelyi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az erőszakos többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki azért követte a kiskorú sértettet Szombathelyen, 2020 szeptemberének egyik estéjén, hogy erőszakkal szexuális cselekményt végezzen vele, közölte a Vas Megyei Főügyészség.
Nem kell maszk a belső terekben
A kormányinfón újabb járványszabályok lazítását jelentették be.
Időjárás: két zivatarcella is mozog a nyugati határszélen, Ausztriában többféle leszakadt az ég
Steiermark és Alsó-Ausztria keleti részén alakultak zivatarok hétfő délután, írják osztrák meteorológiai híroldalak. A felhők Magyarország felé tartanak, az még kérdéses, hoznak-e csapadékot.
Futsal: esélyt sem adott a Berettyóújfalunak, bajnok a Haladás
A szombathelyi alakulat története első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.
11. alkalommal düböröghet az AlteRába
Idén – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az ország legnagyobb kerti partiját, az AlteRába Fesztivált július 13-tól 17-ig Körmenden, a Rába Szabadidőközpontban. Hegedüs Lászlóval, Hegével a szervezés nehézségeiről, az érvényes jogszabályokról és a bizakodásról beszélgettünk.
legfrissebbek
Maradandó fogyatékossággal járó balesetet okozott Szentgotthárdon, felfüggesztett fogházat kapott
A Körmendi Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozásának vétsége miatt 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett- fogházra, 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 1 hónap közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélte a büntetlen előéletű vádlottat, közölte az ügyészség.
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál
Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.
Már Horvátországban is jelen van a fertőzőbb delta variáns
Szlovénia után Horvátország is bejelentette, hogy az országban jelen van az először Indiában azonosított, a korábbiaknál fertőzőbb delta variáns.
Oklevéllel köszönték meg a civil szervezetek munkáját
Oklevéllel köszönte meg a város azoknak a civil szervezeteknek a munkáját, akik elsőként csatlakoztak a „Fogadj örökbe egy parkot” programhoz. A Vigyázzunk együtt Szombathelyre! Akció keretében ez a szemléletformáló kezdeményezés egyre népszerűbb, hiszen már több mint 30 közösség jelezte részvételi szándékát. A város Civil Fórumának negyedévente esedékes ülését az online tér után most újra személyesen tarthatták.
Négy év fegyházra ítélték a körmendi tolvajt, aki azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a sértettek nyakát
Többszörös visszaesőt ítélt el a Körmendi Járásbíróság, közölte az ügyészség. A vádlott egy körmendi pékségben nem akart fizetni, majd agresszívvé vált, megfenyegette az eladókat, hogy elmetszi a nyakukat. Másik esetben egy körmendi lakásba ment be, ott is megfenyegette a lakókat, hogy a nyakukat elvágja, zsebében kés lapult. A lopásban pedig társa is akadt. Az I. rendű vádlottat, mint többszörös visszaesőt halmazati büntetésül 4 év fegyházra, a II. rendű vádlottat halmazati büntetésül 7 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett – börtönre ítélte. Az I. rendű vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.