km/óra
  2022.06.28., kedd  •  Levente, Irén napja
Megyei II. osztály, déli csoport: a Tanakajd, a Nádasd, valamint a Körmend is kiszakította a gólzsákot

Megyei II. osztály, déli csoport: a Tanakajd, a Nádasd, valamint a Körmend is kiszakította a gólzsákot

A Csákánydoroszló először veszített pontokat az idényben, a Rum pedig egymást követő második mérkőzését veszítette el. A Szarvaskend és a Tanakajd visszatalált önmagához, de a Felsőcsatár és a Körmend is nyerni tudott.

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE - Őriszentpéter SE 6-1 (4-0)  Körmend-Horvátnádalja, vezette: Varga

Körmend: Sály - Velekei, Papp (Szabó 46.) , Horváth Á. (Káptalan 68.) , Popovics (Simon 77.) , Törő (Kocsis 60.) , Meixner, Petrovics (Horváth D. 87.) , Sákovits, Kazinczki, Szakasics

Őriszentpéter: Tarafás - Kaszás, Farkas, Németh, Sály, Mihály, Mihályka, Kulcsár, Horváth, Tamaskó (Őr 30.) , Szép

Gólszerzők: Törő 17., Kazinczki 27., Szakasics 37., Velekei 2 (45., 89.), Simon 82., ill. Kaszás 65.

 

A körmendiek ilyen arányban is megérdemelten gyűjtötték be a három pontot. 

 

Tanakajd TC - Bajánsenye SE 8-1 (2-1)  Tanakajd, vezette: Vass

Tanakajd: Filakovszky - Svób (Varga 46.) , Kovács, Kölkedi, Marcz G. (Tóth 83.) , Marcz D., Neubauer, Pál, Kalmár, Marcz M., Könczöl

Bajánsenye: Horváth B. (Biró 74.)  - Bacsák, Kucsera, Hodács, Luter, Kosár, Bakó, Kovács, Horváth Z., Simon, Vörös

Gólszerzők: Kovács 8., Kalmár 4 (45., 47., 66., 71.), Könczöl 61., Varga 80., Neubauer 88., ill. Simon 12.

 

A hazaiak vezető találatára ugyan még volt válasza a Bajánsenyének, ezt követően azonban a Tanakajd akarata érvényesült, még hét alkalommal bevették a bajánsenyeiek kapuját, így fölényes győzelmet arattak. 

 

Csákánydoroszló KSE - Szentpéterfai SE 1-1 (1-0)  Csákánydoroszló, vezette: Németh

Csákánydoroszló: Baba - Albert, Danyi (Márton 61.) , Takács, Draskovics (Lónai 79.) , Dedics, Urbán (Gérnyi 79.) , Makai, Kósa, Pandur, Sárközi

Szentpéterfa: Páll - Török (Hoós B. 46.) , Wágner K., Horváth (Udvardi 92.) , Skrapits (Wágner R. 61.) , Garger, Farkas, Gaál, Jurasits, Frányi, Hoós Á. (Wágner Sz. 79.)

Gólszerzők: Draskovics 43., ill. Wágner Sz. 80.

Kiállítva: Albert 80. (Csákánydoroszló)

 

A százszázalékos mérleggel rendelkező Csákánydoroszló a Szentpéterfát fogadta. A vezetést a hazaiak szerezték meg az első játékrész hajrájában, és sokáig úgy tűnt, hogy ismét győztesen hagyják el a pályát, a 80. percben azonban egyenlített a Szentpéterfa, ezzel egyidőben pedig tíz emberre fogyatkozott a hazai csapat. A találkozó így 1-1-es végeredménnyel zárult.

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd - Rum KSC 7-1 (4-0)  Nádasd, vezette: Boda

Nádasd: Rejtli - Pálmai (Szabó 58.) , Varga M., Gerencsér, (Varga K. 62.)  Kalamár, Meskó M., Tuboly, (Zsoldos 80.)  Németh Bo., Németh Be. (Csenterics 58.) , Meskó E., Burka

Rum: Busi - Székely. Horváth T., Tárkányi, Preiczer, Molnár R. (Molnár M. 56.) , Szalai, Koronczai, Leitgeb, Horváth Á., Pásti

Gólszerzők: Meskó M. 5., Tuboly 2 (21., 60.), Németh Be. 25., Gerencsér 35., Burka 2 (68., 83.), ill. Pásti 64.

 

Már a mérkőzés elejétől kezdve támadólag lépett fel a hazai együttes, amely végig magabiztosan, mezőnyfölényben futballozva, ilyen arányban is megérdemelten tartotta otthon a 3 pontot. A csapat erejét jelzi, hogy az elmúlt hetek során nyújtott gyengébb teljesítmények után képes volt felàllni és felszabadultan játszani. Minden egyes játékost dicséret illet.

 

Petőfi SE Vasszécseny - Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK 2-3 (0-3)  Vasszécseny, vezette: Héra

Vasszécseny: Székely - Joó, Szalay, Viszked (Maczek 79.) , Kiss, Bori, (Varga 51.)  Orsós, Balikó, Sásdi, Gombkötő (Zsolnai 63.) , Márok

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Tieber - Ebergényi (Simon 46.) , Podlaviczki, Horváth L., Horváth Sz., Szabó, Pehr, Czlenner (Mahucs 66.) , Schmalzl (Pék 82.) , Böhm, Cseri (Windisch 76.)

Gólszerzők: Márok 69., Zsolnai 81., ill. Schmalzl 17., Cseri 19., Szabó 44.

 

A szezon leghaloványabb játékát mutató hazai csapat szépen formálja a sormintát. A lelkesen jatszó Felsőcsatár megérdemelten vitte el a három pontot Vasszécsenyből.

 

Telekes MEDOSZ SE - Lorry GM Kft. Szarvaskend 2-5 (1-2)  Telekes, vezette: Rácz

Telekes: Tóth - Pénzes (Szakter 33.) , Németh, Blaskovics (Tóth 73.) , Czövek (Büki 66.) , Osvald, Kónya, Vincze, Osbáth, Görcsi, Szakos

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei, Tóth,  Csillag, Jóna (Somogyi 88.) , Németh, Kovács (Nagy Ádám 85.) , Földes, Kis-Nemes, Kopfer, Wolf (Nagy Ádám 46.)

Gólszerzők: Vincze 2 (6., 58.), ill. Csillag 28., Jóna 31., Osbáth 73. (öngól), Velekei 85., Somogyi 91.

 

Szép számú néző sereg előtt játszott küzdelmes, sportszerű, végig korrekt játékvezetés mellett zajló mérkőzést a Telekes és a Szarvaskend. A sérülések, betegségek által tizedelt hazaiak próbálták felvenni a kesztyűt a nem élete mérkőzését játszó Szarvaskend ellen. A csapatok egymás hibáiból szerezték góljaikat, 2-2-es állásnál, ha a telekesi csapatban több erő marad, jobban koncentrál az együttes, máshogy is alakulhatott volna a találkozó. A vendégek megérdemelten gyűjtötték be a három pontot, de ekkora különbség nem volt a két alakulat között. 

 

A tabella állása az alábbi linkre kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Országos versenyt nyert Andor Sára
Megnyerte az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyt történelemből Andor Sára, az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 11. osztályos tanulója csaknem maximális pontszámmal. Az öt fordulóból álló maratoni vetélkedés komoly kihívást jelentett a diákoknak: pályamunkájukat történészekből álló bizottság előtt kellett megvédeniük.
Majomhimlő: az EMA megkezdte az Imvanex oltóanyag vizsgálatát
Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) megkezdte a dániai székhelyű Bavarian Nordic biotechnológiai vállalat Imvanex nevű, himlő elleni oltóanyagának folyamatos felülvizsgálatát annak érdekében, hogy a vakcina használatát kiterjessze az emberek majomhimlő betegséggel szembeni védelmére is - jelentette be az uniós ügynökség kedden.
DK: hetente 5-700 benzinkútról hiányozhat az üzemanyag
Hetente akár 5-700 benzinkútról is hiányozhat az üzemanyag, holott a piacon nincsenek jelentős ellátásbeli problémák - mondta a Népszavára hivatkozva a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke.
Meggondolta magát a Renault sofőrje, Opel furgont borított a manőverrel a 74-es főúton
A Vasvár felől Zalaegerszeg irányába tartó személyautó vezetője balra indexelt a győrvári elágazónál és be is hajtott a kanyarodósávba. Közben azonban meggondolta magát és gyorsan visszasorolt volna a főútra, de már mellette volt egy Opel furgon.
A szombathelyi börtönből verte át a sértettet, aki megadta neki a bankkártya adatait
A Körmendi Járásbíróság kisebb kárt okozó csalás vétsége miatt 6 hónap végrehajtandó börtönre ítélte a különös visszaeső vádlottat, kötelezte továbbá a magánfél részére kártérítés megfizetésére, áll a Szombathelyi Törvényszék közleményében.