km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei II. osztály, déli csoport: a Körmendé a forduló egyetlen idegenbeli sikere, gólzáporos mérkőzésen győzte le az Egyházasrádóc a Rumot

Megyei II. osztály, déli csoport: a Körmendé a forduló egyetlen idegenbeli sikere, gólzáporos mérkőzésen győzte le az Egyházasrádóc a Rumot

A Csákánydoroszló és a Nádasd is tovább robog, mindkét együttes hazai környezetben folytatta remek szereplését, de a Rábatótfalu, a Vasszécseny, valamint a Tanakajd is hazai környezetben tudott diadalmaskodni.

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd - Bajánsenye SE 2-1 (1-0)  Nádasd, vezette: Busi

Nádasd: Rejtli - Pálmai, Péter (Szabó, 82.) , Kovács (Farkas, 87.) , Kalamár, Varga (Zsoldos, 41.) , Németh, Mesics, Balogh, Meskó Á., Burka (Meskó E., 46.)

Bajánsenye: Kalamár - Bagó (Horváth Z., 66.) , Bacsák, Koltai (Kovács I., 68.) , Horváth B., Horváth M. (Stunya, 46.) , Kosár, Vörös (Kovács V., 46.) , Fábián, Propszt, Koczor (Kucsera, 85.)

Gólszerzők: Németh 29., Balogh 62., ill. Koltai 64.

Kiállítva: Propszt 54. (Bajánsenye)

 

Alacsony színvonalú, küzdelmes mérkőzésen sikerült otthon tartani a három pontot a Nádasdnak. A vendégek játékosának, Bagó Péternek, mielőbbi felépülést kíván a hazai együttes!

 

Egyházasrádóci SE - Rum KSC 5-2 (3-1)  Egyházasrádóc, vezette: Bíró

Egyházasrádóc: Bali - Kertes, Merőtei, Németh Martin, Varga D., Krajczár (Rácz, 81.) , Varga R. (Bányik, 46.) , Varga M. (Németh G., 61.) , Németh Marcell, Filipovits, Varga Gy. (Varga Z., 46.)

Rum: Kozma - Székely, Tárkányi (Reznyák, 46.) , Bíró, Kovács-Braun, Koronczai, Leitgeb, Rosta, Kalmár, Kovács (Molnár, 46.) , Horváth

Gólszerzők: Varga Gy. 3., Varga D. 22., Varga M. 27., Németh Martin 69., Németh Marcell 78., ill. Bíró 2 (30., 84.)

Kiállítva: Leitgeb 87. (Rum)

 

A hazaiak jól kezdték a találkozót, hamar megnyugtató előnyre tettek szert, a félidő vége előtt azonban kozmetikázni tudott az eredményen a Rum. A folytatásban ismét erősített a Rádóc, két újabb találatára csak egy rumi válasz érkezett, a házigazda megérdemelt győzelmet aratott. 

 

Őriszentpéter SE - TUTITEXTIL-Körmend VSE 3-7 (1-5)  Őriszentpéter, vezette: Talabér

Őriszentpéter: Tarafás (Szemán, 46.) - Szabó D., Őr, Kaszás, Varga, Kósa, Sály, Szabó S., Mihályka, Németh (Sebők, 59.) , Gaál

Körmend: Nagy - Horváth D., Horváth Á. (Frühvirth, 65.) , Simon (Takács, 72.) , Szatmáry, Petrovics, Kazinczki, Horváth A., Jóna (Kocsis, 60.) , Vilics, Szabó

Gólszerzők: Gaál 31., Sály 66., Kaszás 90., ill. Szatmáry 3 (6., 40., 43.), Horváth D. 29., Vilics 34., Simon 70., Frühvirth 81.

 

A hat játékosát nélkülöző hazaiak ezúttal ennyire voltak képesek megnehezíteni a szintén tartalékos vendégek dolgát. Az első félidőben elkövetett ki nem kényszerített hibák tömkelegét elkövető szentpéteriek számára a folytatásban már nem volt visszaút.

 

Tanakajd TC - Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK 1-0 (0-0)  Tanakajd, vezette: Pintér

Tanakajd: Marcz L. - Gombkötő, Hankó, Marcz G., Orsós, Pál (Hittaller, 50.) , Marcz M., Vámos, Preiczer, Nagy, Szűcs (Németh, 69.)

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Sásdi - Cobzaru (Krajczár, 55.) , Donadi, Podlaviczki, Horváth, Vajda (Windisch, 76.) , Krancz, Schmalzl, Böhm, Hábetler, Késmárky

Gólszerző: Orsós 52.

 

A Tanakajd négy nyeretlenül megvívott mérkőzés után tudott ismét nyerni, miután egygólos győzelmet aratott a Felsőcsatár ellen.

 

Rábatótfalui SE - Szentpéterfai SE 2-1 (1-1)  Szentgotthárd-Rábatótfalu, vezette: Sebesi

Rábatótfalu: Bánfi-Nagy - Keresztúri (Szakács, 68.) , Lovenyák, Papp, Domján D. (Erős, 77.) , Sütő, Düh, Kovács, Anderkó (Falb, 46.), Domján B., Náricza

Szentpéterfa: Páll B. - Udvardi, Pataki (Török A., 35.) , Gaál, Skrapits D., Garger, Homor, Skrapits I., Nagy (Török R., 46.) , Páll Sz., Geosits

Gólszerzők: Domján B. 26., Düh 90., ill. Török A. 37.

Kiállítva: Udvardi 72. (Szentpéterfa)

 

A mérkőzésen a vezetést a Rábatótfalu együttese szerezte meg a 26. percben, amit még a szünet előtt ki tudott egyenlíteni a Szentpéterfa a nem sokkal korábban pályára lépő Török Adrián révén, így 1-1-gyel vonultak pihenőre a felek. A találkozó csattanója aztán a rendes játékidő utolsó minutumára maradt, amikor Düh talált be hazai részről, ami azt jelentette, hogy a Rábatótfalu otthon tartotta mindhárom bajnoki pontot. 

 

Petőfi SE Vasszécseny - Telekes MEDOSZ SE 3-2 (1-2)  Vasszécseny, vezette: Pázsi

Vasszécseny: Móricz - Kontics, Dankó, Katona, Székely, Bakonyi P. (Papp, 84.) , Németh, Pungor (Háder, 46.) , Vadász, Varga, Bakonyi Zs.

Telekes: Blaskovics - Dézsi, Németh T. (Szakter, 63.) , Németh M., Orsós, Kónya Sz. (Czövek, 70.) , Osvald, Kónya M., Vincze, Görcsi, Nyári

Gólszerzők: Bakonyi P. 45., Vadász 54., Katona 83., ill. Németh M. 6., Görcsi 36.

Kiállítva: Orsós 53. (Telekes)

 

A hazai csapat az első félórát átaludta, így a Telekes csapata kétgólos előnyre tett szert, a félidő vége előtt azonban sikerült szépítenie a hazaiaknak. A második játékrészre aztán feljavult a Vasszécseny és megfordítva az eredményt, megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

 

Csákánydoroszlói KSE - Gyöngyöshermán-Szentkirály SE 1-0 (0-0)  Csákánydoroszló, vezette: Horváth

Csákánydoroszló: Tóth - Sáfár, Pesti (Draskovics, 68.) , Pandur, Dedics, Sárközi, Albert, Könye-Balla (Biczó, 75.) , Márton, Takács, Urbán

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Szabó - Illés, Kopácsi, Kis Z. (Dénes, 76.) , Németh Sz., Hegedűs, Németh P. (Balázs, 36.) , Bihun, Pochernin (Kis L., 80.) , Kovács, Séfer

Gólszerző: Dedics 48.

 

A hazaiak a második játékrész elején döntöttek, ezzel pedig kilenc forduló után sem találtak legyőzőre.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
A pénztáros nem szkennelte be a termékeket, így társa fizetés nélkül vihette ki azokat a celldömölki boltból
A Sárvári Járási Ügyészség üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival és nővel szemben, akik a vád szerint 2022 júniusában, egy celldömölki áruházból kilenc alkalommal loptak el különféle termékeket, olvasható a Vas Vármegyei Főügyészség közleményében.
A helyiekkel együtt gondolkodnának a jövő városáért
Németh Ákos tanácsnok arra kér mindenkit közösségi oldalán, hogy gondolkodjanak együtt a jövő városáért, vegyenek részt minél többen a JUSTNature projektben. Dr. Nemény András polgármesterrel közösen videóban kérnek segítséget a városlakóktól.
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.