km/óra
  2022.11.28., hétfő  •  Stefánia napja
Megyei II. osztály, déli csoport: a gólok és a piros lapok is potyogtak a 7. fordulóban

Megyei II. osztály, déli csoport: a gólok és a piros lapok is potyogtak a 7. fordulóban

A Telekes nyolcgólos, míg a Bajánsenye hétgólos mérkőzésen győzött idegenben, a Nádasd, a Vasszécseny, a Körmend, valamint a Csákánydoroszló pedig hazai környezetben diadalmaskodott. Utóbbi ezzel továbbra is pontveszteség nélkül vezeti a tabellát. Nem bírt egymással a Rábatótfalu és a Gyöngyöshermán-Szentkirály.

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE - Rum KSC 2-1 (0-1)   Körmend-Horvátnádalja, vezette: Mónos

Körmend: Bohus - Papp, Horváth, Simon (Frühvirth, 80.) , Kiss, Szatmáry, Petrovics, Kazinczki G. (Tóth, 63.) , Kazinczki B., Jóna, Vilics

Rum: Miklós - Székely, Rövid, Molnár, Bíró, Kovács-Braun, Tamás, Tárkányi, Leitgeb, Rosta, Kovács

Gólszerzők: Kiss 46., Simon 68., ill. Bohus 32. (öngól)

Kiállítva: Tárkányi 76. (Rum)

 

Bár vért izzadt, megérdemelten nyert a hazai alakulat. 

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd - Szentpéterfai SE 2-0 (1-0)  Nádasd, vezette: Bagoly

Nádasd: Rejtli - Pálmai, Péter, Meskó M., Varga, Németh Bo., Mesics (Burka, 78.) , Németh Be., Meskó E., Meskó Á., Gerencsér (Kalamár, 84.)

Szentpéterfa: Páll B. - Török R., Wágner (Páll Sz., 56.) , Gaál, Skrapits D., Garger, Homor, Gaál R., Hoós, Skrapits I. (Török A., 46.) , Geosits (Udvardi, 46.)

Gólszerzők: Meskó M. 2 (48., 80.)

Kiállítva: Meskó E. 31. (Nádasd), ill. Török R. 47. (Szentpéterfa)

 

Szakadó eső, felázott pálya fogadta a csapatokat. Ennek megfelelően indult a mérkőzés, talán a hazaiaknak sikerült jobban alkalmazkodni a körülményekhez. A 30. percben megfogyatkoztak a nàdasdiak, a mezőnyben azonban ez nem mutatkozott meg. A félidő vége előtt a vendégek is 10 főre fogyatkoztak egy tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanság utàn. A büntetőt sikerült értékesíteni, így 1-0-val vonultak a csapatok pihenőre. A fordulás után megmaradt a mezőnyfölény, a második gólt azonban csak a 80. percben sikerült megszerezni. Az utolsó 10 minutumban a péterfaiak aktívak voltak, 11-est is hibáztak, gólt azonban nem tudtak szerezni. Összességében megérdemelt a hazai győzelem.

 

Egyházasrádóci SE - Telekes MEDOSZ SE 3-5 (2-1)   Egyházasrádóc, vezette: Busi

Egyházasrádóc: Bali - Merőtei, Németh Martin, Bányik, Varga Dá., Varga M. (Balikó, 86.) , Németh Marcell, Mészáros, Varga Do. (Fejes, 63.) , Filipovits, Varga Z.

Telekes: Blaskovics - Dézsi, Németh M., Orsós, Osvald, Kónya M., Tóth (Szakter, 37.) , Vincze, Kónya Sz., Németh F., Nyári (Czövek, 64.)

Gólszerzők: Németh Martin 11., Varga Dá., 35., Németh Marcell 71., ill. Orsós 40., Kónya Sz. 47., Vincze 52., Kónya M. 2 (85., 90.)

Kiállítva: Orsós 78. (Telekes)

 

Jól kezdtek a hazaiak a mély talajú pályán lejátszott összecsapáson, kétgólos előnyre tettek szert. A vendégek ennek ellenére sem adták fel, fordítottak, s bár a rádóciak egalizáltak, a hajrában két kontrát végigvitt a Telekes, amely így három ponttal gazdagodott. 

 

Őriszentpéter SE - Bajánsenye SE 3-4 (1-2)  Őriszentpéter, vezette: Sebesi

Őriszentpéter: Tarafás - Szabó D., Kaszás, Varga, Sály, Szabó S., Horváth (Bognár, 71.) , Mihályka (Kósa, 46.) , Mihály, Szép, Németh

Bajánsenye: Kalamár - Bagó (Kovács I., 88.) , Bacsák, Horváth B., Hodács, Horváth M. (Horváth Z., 63.) , Kosár, Kovács V., Fábián (Koczor, 74.) , Vörös (Koltai, 46. ) , Propszt

Gólszerzők: Mihály 17., Németh 56., Sály 92., ill. Kosár 35., Hodács 42., Horváth M. 53., Koltai 87.

Kiállítva: Mihály 85. (Őriszentpéter), ill. Hodács 85. (Bajánsenye)

 

Az őrségi rangadót a durvaság határait többször súroló, a lehetőségeikkel jobban élő vendégek nyerték. A hazaiak ismét pazarlóan bántak a gólhelyzeteikkel, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna.

 

Rábatótfalui SE - Gyöngyöshermán-Szentkirály SE 2-2 (0-1)   Szentgotthárd- Rábatótfalu, vezette: Talabér

Rábatótfalu: Bánfi-Nagy - Lovenyák (Szakács, 67.) , Csákvári, Papp, Domján, Sütő, Düh (Erős, 80.) , Kovács (Keresztúri, 54.) , Kóczán (Falb, 54.) , Anderkó, Náricza

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Szabó - Illés, Kopácsi, Németh Sz., Hegedűs, Dénes (Balázs, 60.) , Bakos (Szekér, 46.) , Nagy, Németh P., Kovács, Séfer

Gólszerzők: Anderkó 60., Keresztúri 65., ill. Németh Sz. 19.,. Kopácsi 69.

 

A találkozón a vezetést a vendégek szerezték meg a 19. percben, majd a második játékrész közepén igazi adok-kapok következett, az összecsapás végül 2-2-es eredménnyel zárult.

 

Petőfi SE Vasszécseny - Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK 2-1 (2-0)   Vasszécseny, vezette: Szabó

Vasszécseny: Móricz - Virág, Dankó, Viszked B., Viszked P., NÉMETH, KALMÁR (Papp, 71.) , Székely (Maczek, 15.) , VARGA, Vadász, Katona

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Moór - Cobzaru (Krajczár, 53.) , Donadi, Podlaviczki, Horváth, Pehr, Kopácsi (Vajda, 46.) , Schmalzl, Böhm, Cseri, Hábetler (Windisch, 69.)

Gólszerzők: Virág 7., Vadász 36., ill. Schmalzl 80.

Kiállítva: Pehr 25. (Pinkavölgye-Felsőcsatár)

 

Egy felázott, csúszós talajú pályán küzdelmes mérkőzést játszott a két csapat. A hazai csapatot túlságosan megnyugtatta a kétgólos előny, így a második félidőre könnyelművé vált Vasszécseny, az ellenfél emberhátrányban is tudott szépíteni. Összességében megérdemelt minimális hazai győzelem született.

 

Csákánydoroszlói KSE - Tanakajd TC 4-0 (3-0)   Csákánydoroszló, vezette: Monostori

Csákánydoroszló: Tóth - Márton (Pesti, 73.) , Sárközi, Németh (Dihen, 62.) , Takács, Török, Urbán (Draskovics, 73.) , Makai (Biczó, 46.) , Pandur, Sáfár, Albert

Tanakajd: Marcz L. - Hankó, Preiczer, Kölkedi, Marcz G., Orsós, Pál, Marcz M., Vámos, Nagy, Szalai

Gólszerzők: Makai 8., Márton 10., Török 23., Biczó 85.

 

A hazaiak az első játékrészben eldöntötték a három pont sorsát és győzelmüknek köszönhetően továbbra is hibátlanul vezetik a tabellát. 

 

A tabella állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Tanár-diák demonstráció Szombathelyen: oktatás nélkül nincsen jövő
Hetek óta tartanak a tanár- és diákdemonstrációk szerte az országban, pénteken délután Szombathelyen rendeztek tanár-diák tüntetést a diákszervezetek. A Városháza előtt előbb több százan - zömében diákok - gyűltek össze, meghallgatták a felszólalókat, tanulókat, tanárokat, a szülők képviselőjét.
Most ezt kell tennünk – Jótékonysági bográcsozás egy tűzoltó gyógyulásáért
Jótékonysági bográcsozást tartottak szombaton azért, hogy támogatást gyűjtsenek a leukémiával küzdő szombathelyi tűzoltónak, Rimányi Márknak és családjának. Kollégái, barátai fogtak össze, hogy adományokkal segítsék a család megélhetését és bajtársuk gyógyulását. A rendezvény teljes sikerrel zárult, milliós nagyságrendű támogatás gyűlt össze a csapatok, a támogatók és az ételeket megvásárlók révén.
Megyei II. osztály, északi csoport: az Alsóújlak elvette az Uraiújfalu veretlenségét, első ízben nyert a Kemenesalja
A Gérce hat, az Újperint öt gólt szerezve nyert hazai környezetben az őszi szezonzárón, a Gencsapáti pedig a Spari ellen tartotta otthon a három pontot. A Kemenesmagasi a Szeleste ellen aratott egygólos győzelmet, a Bozsok a Bobát múlta felül.
A portékák mögött az ember – a Csoki-, gasztro- és kézműves napokra látogatók nemes ügyeket is támogattak
Erdélyi Rolikát, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt és a Mák Dóri – DKM Alapítványt is támogatták azok, akik betértek a hétvégén a csoki-, gasztro- és kézműves vásárba. A Haladás Sportcsarnok VIP-termében 41 standon kínáltak kézműves termékeket  az alkotók az advent, a karácsony ihletésében.
legfrissebbek
Háztűz egy állatkegyeleti parknál, Szombathelyen
Jelenleg utómunkálatokat végeznek.
Futsal: hátrányból fordítva nyert rangadót Kecskeméten a Haladás
Vas Ádám a Rubeola elleni találata után ezúttal duplázni tudott, de Luiggi Longo is góllal vette ki a részét a zöld-fehérek 3-1-es sikeréből.
Elindult a Magyar Katolikus Egyház Instagram- és TikTok-oldala
A közösségi oldalakon az egyház híreit, eseményeit, közleményeit találják meg az odalátogatók.
Kétszer is a levegőbe lőttek Keszthelyen
Több bűncselekmény miatt is felelnie kell a szlovák állampolgárságú férfinak, akit a rendőrök őrizetbe vettek.
Átnevezte a majomhimlőt a WHO, mert az eredeti elnevezés rasszista
Az Egészségügyi Világszervezet mpoxot csinált a monkeypoxból, mert azt minden nyelven könnyen meg lehet jegyezni.