km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei II. osztály, déli csoport: a Csákánydoroszló és a Körmend is tízgólos mérkőzésen nyert

Megyei II. osztály, déli csoport: a Csákánydoroszló és a Körmend is tízgólos mérkőzésen nyert

A Nádasd és a Bajánsenye idegenben gyűjtötte be a három pontot, a Felsőcsatár, a Tanakajd, valamint a Rábatótfalu pedig hazai környezetben hagyta el győztesen a pályát.

 

Szentpéterfai SE - Bajánsenye SE 1-2 (0-0)  Szentpéterfa, vezette: Németh

Szentpéterfa: Sákovits - Hoós Á., Udvardi, Török R., Skrapits D. (Török A., 76.) , Garger, Gaál, Hoós B., Wágner R., Wágner K., Skrapits I.

Bajánsenye: Kalamár - Bagó, Bacsák, Horváth B., Horváth M., Kosár, Fábián, Kovács (Koltai, 58.) , Stunya, Propszt, Horváth Z. (Koczor, 58.)

Gólszerzők: Stunya 57. (öngól), ill. Koczor 74., Kosár 77.

 

A találkozó utolsó szakaszáig úgy tűnt, hogy a Szentpéterfa második mérkőzésén is győztesen hagyja el a pályát, a vendégek azonban három perc alatt fordítani tudtak és 2-1-re megnyerték az összecsapást. 

 

Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK - Rum KSC 3-1 (2-1)  Felsőcsatár, vezette: Kondor

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Sásdi - Pehr. Horváth, Vajda, Krancz, Kopácsi, Schmalzl (Krajczár, 87.) , Böhm, Cseri, Hábetler, Cobzaru (Windisch, 50.)

Rum: Major - Székely, Gyurkó B., Gyurkó A., Bíró, Kovács-Braun, Kovács, Koronczai, Rosta, Kalmár, Horváth

Gólszerzők: Cseri 14., Pehr 34., Schmalzl 67., ill. Horváth 45.

Kiállítva: Cseri 80. (Pinkavölgye-Felsőcsatár), ill. Gyurkó A. 80. (Rum)

 

A hazaiak egy rendkívül jó erőkből álló Rummal néztek farkasszemet. A felsőcsatáriak fegyelmezett, szervezett, gyors ellentámadásokra épülő taktikája nyerőnek bizonyult, a 2-1-es félidő után még egy alkalommal be tudták venni a vendégek kapuját, így 3-1-es győzelmet arattak.

 

Gyöngyöshermán-Szentkirály SE - TUTITEXTIL-Körmend VSE 4-6 (2-3)  Szombathely, vezette: Sebesi

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Szabó - Séfer, Bihun, Kis Z., Hegedűs (Ligeti, 76.) , Kis L. (Balázs, 57.) , Kovács, Dénes, Kopácsi, Németh (Horváth, 65.) , Bakos

TUTITEXTIL-Körmend: Bohus - Papp, Horváth Á. (Horváth Dániel. 87.) , Tóth (Kiss, 61.) , Simon (Németh, 86.) , Horváth Dávid, Petrovics, Horváth A., Kazinczki, Vilics, Szabó (Szatmáry, 61.)

Gólszerzők: Kopácsi 2 (39., 45.), Séfer 57., Bihun 91., ill. Simon 2 (4., 42.), Horváth A. 23., Kiss 69., Szatmáry 2 (79., 93.)

 

Izgalmas mérkőzésre lehetett számítani, hiszen a tavalyi bajnok körmendi együttes érkezett Gyöngyöshermánba. Már az U-19-es találkozó is sok izgalmat hozott, azonban a felnőtt találkozón potyogtak a gólok. Kiegyenlített, sportszerű mérkőzést láthattak a kilátogató nézők, a három pontot a szerencsésebb Körmend vihette haza.

 

Tanakajd TC - Őriszentpéter SE 5-3 (0-2)   Tanakajd, vezette: Elek

Tanakajd: Marcz L. - Gombkötő (Orsós, 46.) , Kölkedi, Marcz G., Pál, Filakovszky, Marcz M. (Fülöp, 86.) , Könczöl B. (Szalai, 72.) , Preiczer, Varga (Hankó, 46.) , Kiricsi (Könczöl Sz., 62.)

Őriszentpéter: Tarafás - Szabó D., Kósa, Németh, Sály, Szabó S. (Kaszás, 57.) , Horváth, Szalai, Tamaskó, Mihály, Szép

Gólszerzők: Orsós 55., Kölkedi 2 (56., 61.), Marcz G. 72., Szalai 83., ill. Kósa 1., Mihály 15., Sály 64.

Kiállítva: Tamaskó 38. (Őriszentpéter)

 

Gólzáporos mérkőzést játszott egymással a két együttes, az adok-kapokból a hazaiak jöttek ki jobban és 5-3-as győzelmet arattak. 

 

Rábatótfalui SE - Egyházasrádóci SE 1-0 (0-0)  Szentgotthárd-Rábatótfalu, vezette: Horváth

Rábatótfalu: Bánfi-Nagy - Csákvári, Domján, Sütő, Szakács, Düh, Kovács (Falb, 64.) , Keresztúri (Papp, 64.) , Könye (Lovenyák, 70.) , Anderkó (Erős, 84.) , Náricza

Egyházasrádóc: Bali - Merőtei T., Németh Martin, Merőtei G. (Németh G., 46.) , Krajczár (Varga Gy., 82.) , Bányik, Németh Marcell, Mészáros, Varga Do (Varga Dá., 65.) , Filipovits, Varga M. (Varga Z., 86.)

Gólszerző: Domján 87.

Kiállítva: Varga Dá. 88., Varga Gy. 89. (mindkettő Egyházasrádóc)

 

Mindkét gárda első győzelmére hajtott, miután az Egyházasrádóc döntetlennel, a Rábatótfalu pedig vereséggel kezdte a bajnokságot. A három pont sorsáról egyetlen gól döntött, ezt a házigazda szerezte, a Rábatótfalu 1-0-s sikerével zárult az összecsapás. 

 

Petőfi SE Vasszécseny - Horváth Ranch Kft. Nádasd 0-3 (0-2)   Vasszécseny, vezette: Héra

Vasszécseny: Székely - Maczek (Kalmár, 46.) , Virág, Viszked B., Katona, Viszked P. (Papp, 73.), Németh, Pungor, Jéri, Boda (Zsolnai, 2.) , Vadász

Nádasd: Rejtli - Pálmai, Péter (Kalamár, 46.) , Meskó M., Varga, Németh Bo., Mesics (Meskó E., 46.) , Kovács (Németh Be., 46.) , Balogh, Meskó Á., Gerencsér

Gólszerzők: Meskó M. 2 (16., 18.), Meskó E. 84.

Kiállítva: Viszked B. 80. (Vasszécseny)

 

A jobb játékerőt képviselő vendégek megérdemelten vitték el a három pontot Vasszécsenyből a lelkesen küzdő hazai csapat ellen.

 

Csákánydoroszlói KSE - Telekes MEDOSZ SE 8-2 (2-1)   Csákánydoroszló, vezette: Monostori

Csákánydoroszló: Tóth - Dedics (Major, 60.) , Makai (Pesti, 70.) , Pandur, Márton (Németh, 46.) , Albert, Török, Sárközi (Dihen, 70.) , Sáfár, Takács, Könye-Balla (Biczó, 60.)

Telekes: Blaskovics - Dézsi, Németh T. (Vincze, 66.) , Németh M., Kónya (Herczeg, 63.) , Görcsi P. (Tóth, 70.) , Czövek (Szakter, 70.) , Osvald, Kónya, Csizmadia, Görcsi D.

Gólszerzők: Sárközi 15., Makai 3 (25., 64., 69.), Dedics 47., Albert 53., Pandur 80., Németh 84., ill. Kónya 28., Németh M. 77.

 

A Csákánydoroszló a második játékrészben nem hagyott kétséget a győztes kilétét illetően, magabiztos sikert aratott a tíz gólt hozó találkozón, ezzel pedig a déli csoportban  egyedüliként mondhatja el magáról, hogy két győzelemmel kezdte a bajnokságot. 

 

A tabella állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.
Eltűnnek a régóta tárolt vasúti anyagok a körmendi állomásról
Az idei évben megkezdődik az ún. minősítetlen vasúti anyagok osztályozása, értékesítése, illetve elszállítása a körmendi vasútállomásról. Erről állapodott meg a város polgármestere, az MNV Zrt., valamint a GYSEV Zrt. képviselője a helyszínen tartott bejáráson, olvasható a vasúttársaság közleményében.
Mentesülhetnek a fel nem használt földgázért fizetendő kötbér alól az önkormányzati cégek
Az önkormányzati szövetségek javaslatára a jövőben a helyhatóságok cégeinek is csak a korábban lekötött földgáz-mennyiség 60 százalékát kell kötelezően átvenniük. Ezzel lényegében egységesen 40 százalékra nő a szerződéseikben legfeljebb 25 százalékos szinten rögzített alsó toleranciasáv. Így mások mellett egyes települési távhőszolgáltatóknak sem kell kötbért fizetniük a nagyobb tételben fel nem használt földgáz miatt - jelentette be csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).