km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja
Megyei I. osztály: vépi és celldömölki győzelemmel zárult az őszi idény

Megyei I. osztály: vépi és celldömölki győzelemmel zárult az őszi idény

Előbbi a Rábapaty gárdáját győzte le, míg utóbbi a Táplán felett aratott sikerének köszönhetően az élről várhatja a tavaszi folytatást.

 

A megyei I. osztályú bajnokság első felének utolsó két mérkőzésre került sor vasárnap. A Táplán a Celldömölköt fogadta, míg a Vép a Rábapaty együttesével találkozott.

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - CVSE-Vulkánfürdő 1-4 (0-3)  Táplánszentkereszt, vezette: Sebesi

Táplán: Gyécsek - Polgár M., Borbás, Gombos, Jantos, Polyák (Fürdős 46.) , Huszár, Manganelli, Polgár B. (Neudl 84.) , Horváth, Mikovics

Edző: Borbás János

CVSE: Hujbert - Enyingi, Szuh, Szabó (Keszei R. 71.) , Marsai, Tóth, Gorácz (Keszei T. 54.) , Horváth, Gábor, Galovich, Kovács

Edző: Kovács Balázs

Gólszerzők: Polgár B. 60., ill. Enyingi 32., Kovács 42., Gorácz 45., Keszei R. 86.

 

Az 5/5-ös győzelmi sorozatból érkező hazaiak nem voltak könnyű helyzetben, ugyanis több kulcsjátékosukra sem számíthattak. Ennek ellenére jól helytálltak, és nagyot küzdöttek a komoly játékerőt képviselő celliek ellen. A Táplán SE minden játékosának gratulál az őszi szerepléshez, a CVSE-nek pedig az első helyezéshez.

 

Vép VSE - Rábapatyi KSK 3-1 (0-1)  Vép, vezette: Szabó III.

Vép: Bezdi B. - Németh Á., Varga (Török 67.) , Szalai (Czeglédi 46.) , Bezdi Sz., Beke (Berta 88.) , BALIKÓ, Illés (Auer 67.) , Takács Á., Takács M., Németh M. (VISZKET 46.)

Edző: Simon Miklós

Rábapaty: Király - Balhási, Horváth K., Piros D., Dugovics (Horváth R. 79.) , Tóth, Csupor, Németh, Kovács, Piros P. (Nagy 88.) , Könczöl

Edző: Nagy Dániel

Gólszerzők: Viszket 49., Balikó 65., Bezdi Sz. 84., ill. Dugovics 26.

 

Jól kezdte utolsó idei mérkőzését a hazai alakulat, amely az 5. percben egy beívelést követően fejjel veszélyeztetett, majd nem sokkal később Bezdi Szabolcs próbálkozott, akinek lövése nem sokkal kerülte el a kaput. Ezt követően kiegyenlítetté vált a játék, majd a félidő közepén egy vépi labdavesztést kihasználva a Rábapaty szerezte meg a vezetést. A házigazda a bekapott gól után is támadásban maradt, ám nem sikerült egyenlíteni, így vendég előnnyel mentek pihenőre a felek. A szünet után viszont már gólnak örülhetett a Vép, egy átlövésből egyenlített a hazai együttes. Jó iramú mérkőzés kerekedett a találkozóból, mindkét oldalon adódtak lehetőségek, végül a tavalyi idény bronzérmesének sikerült ismét betalálnia, amely ezzel előnybe is került. A Rábapaty kitámadott, kinyílt, ezt pedig egy kontratámadás után ki is használta a Vép, beállítva ezzel a 3-1-es végeredményt. 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Orbán: Ukrajna megtámadása agresszió
A miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart három nappal a választások után.
legfrissebbek
Putyin megerősítette Nehammerenek, hogy Ausztria továbbra is kapni fogja az orosz gázt 
A moszkvai tájékoztatás szerint Putyin felhívta Nehammer figyelmét arra, hogy az ukrán hatóságok szabotálják az Oroszországgal folytatott tárgyalásokat.
Vasúti csapórudat tört le a pótkocsival a 86-os főúton
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség miatt 100.000 forint pénzbüntetésre ítélt egy büntetlen előéletű férfit, közölte az ügyészség.
Ukrajnai háború - Zelenszij: a nagyhatalmak "flörtölnek" Oroszországgal ahelyett, hogy megszorongatnák 
Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője egy interjúban kifejezte véleményét, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kész elhúzódó háborút folytatni Ukrajna ellen, legalább az év végéig, de talán még annál tovább is.
Visszaáll a normál látogatófogadás a hazai börtönökben
A látogatófogadásra ismét négy kapcsolattartó érkezhet a fogvatartottakhoz az ország valamennyi büntetés-végrehajtási intézetében és újra lehetőség nyílik a büntetés-végrehajtási intézeten kívüli kapcsolattartásra is.
A közgyűlést értékelték a frakciók: a SZOVA új vezérigazgatója mindenkinél téma volt
Közös megegyezéssel távozik a SZOVA éléről dr. Németh Gábor vezérigazgató, helyére Kovács Cecíliát, a Sportközpont és Sportiskola vezetőjét nevezte ki a közgyűlés. Június 1-től pedig Molnár Miklós lesz a Szombathelyi Távhőszolgáltató igazgatója. Tegnap zárt ülésen döntöttek személyi ügyekről a képviselők. A mai sajtótájékoztatókon erről, valamint a költségvetésről és a Fadrusz János utca felújításáról esett a legtöbb szó.