km/óra
  2021.06.25., péntek  •  Vilmos napja
Megyei I. osztály: Vasváron tudott nyerni az Egyházasrádóc

Megyei I. osztály: Vasváron tudott nyerni az Egyházasrádóc

A Rábapaty, valamint a Kőszeg viszont nem bírt egymással a másik vasárnapi találkozón.

 

Tegnap délután két mérkőzéssel zárult a megyei I. osztály 26. fordulója. A Kőszeg Rábapatyra látogatott, míg a Vasvár az Egyházasrádóc együttesét fogadta.

 

Rábapatyi KSK - Kőszegi Lóránt FC 1-1 (0-1)   Rábapaty, vezette: Mónos

Rábapaty: Király - Fehér E., Piros D. (Vadász 60.) , Gosztolya (Balhási 46.) , Csupor, Nardai (Piros P. 46.) , Kovács Ta. (Farkas 69.) , Kovács Ti. (Fehér K. 60.) , Németh, Könczöl

Edző: Enzsöl Gábor

Kőszeg: Bán - Rákhely, Lintner, Fehér A. (Őri 76.) , Gugcsó, Prán A., Réti (Csák 68.) , Rómer, Toldi (Prán D. 83.) , Fehér D., Szolyák

Edző: Fehér AndrásT

Gólszerzők: Németh 70., ill. Fehér D. 27.

 

A Rábapaty a hétközben edzőváltáson átesett Kőszeg együttesét fogadta. Őri Gábor helyét játékos-edzőként Fehér András vette át a vendégeknél, munkáját pedig Szolyák Tibor segíti majd a továbbiakban. A csapatokat rendkívül erős szél fogadta, így nem igazán alakulhatott ki folyamatos játék. Az első játékrész közepén a vendégek jutottak előnyhöz, méghozzá Fehér Dániel révén. A fordulás után a hazaiak cserékkel próbáltak frissíteni, ennek meg is lett az eredménye, ugyanis egy szép támadás után Németh Gábor találatával sikerült egyenlíteniük. A folytatásban a hazaiak nagy erőket mozgósítottak a győzelem megszerzéséért, újabb gól viszont már nem született, így 1-1-es végeredménnyel zárult a találkozó.

 

 

Csörnöc Gyöngye Vasvár - Egyházasrádóci SE  1-2 (1-2)  Vasvár, vezette: Szabó I.

Vasvár: Tóth - Bíró, Varga, Horváth, Berta, Vincze, Elekes (Pálla 46.) , Pásztor (Farkas 46.) , Réfi, Sinkó, Schermann

Edző: ifj. Sziffer István

Egyházasrádóc: Bali - Horváth V. (Horváth P. 65.) , Péter, László, Vilics, Németh K., Balogh (Németh M. 70.) , Kardos, Mészáros (Puhr 80.) , Kazinczki (Budai 65.) , Krajczár

Technikai vezető: Krajczár Zsolt Attila

Gólszerzők: Berta 12., ill. Péter 5., Balogh 28.

 

A házigazda védelmi hibáit könyörtelenül kihasználta a vendég csapat, ezen felül jobban is akarták a győzelmet, és megérdemelten nyerték meg a találkozót. Az egyházasrádóciakkal kapcsolatos hír, hogy a betegségből lábadozó Lukács Ede hosszú gyógyulási folyamat miatt nem tudja folytatni a munkát a klubnál, a csapat irányítását a régi-új vezetőedző, Simon Attila veszi át. 

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora ide kattintva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
Savaria Fórum 30. évfolyam 23. szám - 2021.06.18.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
16 éves lányt követett a szombathelyi vasútállomástól azért, hogy megerőszakolja
A Szombathelyi Járási Ügyészség szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat azzal az erőszakos többszörös visszaeső, letartóztatásban lévő férfival szemben, aki azért követte a kiskorú sértettet Szombathelyen, 2020 szeptemberének egyik estéjén, hogy erőszakkal szexuális cselekményt végezzen vele, közölte a Vas Megyei Főügyészség.
Nem kell maszk a belső terekben
A kormányinfón újabb járványszabályok lazítását jelentették be.
Időjárás: két zivatarcella is mozog a nyugati határszélen, Ausztriában többféle leszakadt az ég
Steiermark és Alsó-Ausztria keleti részén alakultak zivatarok hétfő délután, írják osztrák meteorológiai híroldalak. A felhők Magyarország felé tartanak, az még kérdéses, hoznak-e csapadékot.
Futsal: esélyt sem adott a Berettyóújfalunak, bajnok a Haladás
A szombathelyi alakulat története első bajnoki címét szerezte, emellett pedig első csapatként tudott bajnokságot nyerni a Haladás 102 éves fennállása óta.
11. alkalommal düböröghet az AlteRába
Idén – egy év kihagyás után – ismét megrendezik az ország legnagyobb kerti partiját, az AlteRába Fesztivált július 13-tól 17-ig Körmenden, a Rába Szabadidőközpontban. Hegedüs Lászlóval, Hegével a szervezés nehézségeiről, az érvényes jogszabályokról és a bizakodásról beszélgettünk.
legfrissebbek
Maradandó fogyatékossággal járó balesetet okozott Szentgotthárdon, felfüggesztett fogházat kapott
A Körmendi Járásbíróság maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozásának vétsége miatt 8 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett- fogházra, 300.000 forint pénzbüntetésre és 1 év 1 hónap közúti járművek vezetésétől eltiltásra ítélte a büntetlen előéletű vádlottat, közölte az ügyészség.
Patakmederben ragadt egy Jeep Balogunyomnál
Nem közlekedési baleset történt. A Jeep vezetője az offroad élmény kedvéért hajtott bele a Perint patakba, kihajtani azonban már nem tudott belőle.
Már Horvátországban is jelen van a fertőzőbb delta variáns
Szlovénia után Horvátország is bejelentette, hogy az országban jelen van az először Indiában azonosított, a korábbiaknál fertőzőbb delta variáns.
Oklevéllel köszönték meg a civil szervezetek munkáját
Oklevéllel köszönte meg a város azoknak a civil szervezeteknek a munkáját, akik elsőként csatlakoztak a „Fogadj örökbe egy parkot” programhoz. A Vigyázzunk együtt Szombathelyre! Akció keretében ez a szemléletformáló kezdeményezés egyre népszerűbb, hiszen már több mint 30 közösség jelezte részvételi szándékát. A város Civil Fórumának negyedévente esedékes ülését az online tér után most újra személyesen tarthatták.
Négy év fegyházra ítélték a körmendi tolvajt, aki azzal fenyegetőzött, hogy elvágja a sértettek nyakát
Többszörös visszaesőt ítélt el a Körmendi Járásbíróság, közölte az ügyészség. A vádlott egy körmendi pékségben nem akart fizetni, majd agresszívvé vált, megfenyegette az eladókat, hogy elmetszi a nyakukat. Másik esetben egy körmendi lakásba ment be, ott is megfenyegette a lakókat, hogy a nyakukat elvágja, zsebében kés lapult. A lopásban pedig társa is akadt. Az I. rendű vádlottat, mint többszörös visszaesőt halmazati büntetésül 4 év fegyházra, a II. rendű vádlottat halmazati büntetésül 7 hónap – végrehajtásában 1 év próbaidőre felfüggesztett – börtönre ítélte. Az I. rendű vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható.