km/óra
  2021.05.16., vasárnap  •  Mózes, Botond napja
Megyei I. osztály: pontot csent a Sárvártól a Szarvaskend

Megyei I. osztály: pontot csent a Sárvártól a Szarvaskend

A Rum gólzáporos mérkőzésen szenvedett vereséget a Répcelaktól, a Vép pedig a Körmend ellen aratott fontos sikert, így egy pontra megközelítette a tabella második helyén álló Király SE-t

 

A szombati öt találkozó után ezúttal három pályán pattogott a labda a megyei I. osztályban. A listavezető Sárvár Szarvaskendre látogatott, a Vép a Körmend együttesét fogadta, míg a nap harmadik összecsapásán a Rum a Répcelakkal nézett farkasszemet.

 

Vép VSE - Körmendi Football Club 2-1 (2-0)  Vép, vezette: Takács

Vép: Bezdi B. - Szilvás (Varga O. 56.) , Kovács, Szalai R., Bezdi Sz. (Szalai M. 84.) , Nagy (Illés 72.) , Varga B., Takács Á. (Beke 74.) , Balikó D,. Takács M., Balikó M. (Dala 64.)

Edző: Török Richárd

Körmend: Balogh - Takács (Simon 84.) , Buti, Péter, Köntés (Varga 79.) , Sály (Németh 67.) , Majtényi, Sipos (Bajnok 55.) , Tóth, Czeglédi, Tompa (Horváth 46.)

Edző: Kurucz Ádám

Gólszerzők: Szalai R. 23., Bezdi Sz. 42., ill. Bajnok 70.

 

Lendületesen, nagy elánnal kezdte az összecsapást a vépi csapat, sorra alakította ki a veszélyes lehetőségeket a vendég kapu előtt, ezek közül pedig kettőt értékesített is, így kétgólos előnyre tett szert az első félidőben. Kicsivel jobb helyzetkihasználással akár nagyobb különbség is kialakulhatott volna a szünetre. A térfélcsere után magasabb fokozatba kapcsolt a körmendi együttes, a 70. percben pedig a szépítő találatot is meg tudták szerezni. Mind a két kapu előtt adódtak lehetőségek, ám Fortunának, valamint a csapategységnek köszönhetően a Vép örülhetett a végén. A hazaiaktól mindenki dicséretet érdemel. 

 

Rum KSC - Répcelaki SE 3-4 (1-0)  Rum, vezette: Bíró

Rum: Busi - Csonka, Székely, Schimmer, Szabó, Szakos, Markó, Horváth, Pási, Gyurkó (Tar 59.) , Máthé (Molnár 63.)

Edző: Lepár Attila

Répcelak: Németh - Tóth Do. (De Paula 78.) , Vass, Tokaji, Tóth Dá., Ódor B., Prystupa, Ódor G. (Tamási 46.) , Rácz, Havasi, Verasztó

Asszisztensedző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Schimmer 27., Molnár 68., Horváth 84., ill. Tóth Do. 59., Vass 62., Tamási 70., De Paula 88.

 

Jól előkészített pályán, kiváló játékvezetés mellett megérdemelt vendég siker született a továbbra is vendégszerető, előzékeny Rum ellen.

 

Lorry GM Kft Szarvaskend - Sárvár FC 0-0 (0-0)  Szarvaskend, vezette: Szabó III.

Szarvaskend: ESZTERGÁLYOS - Tóth G., CSILLAG, Jóna, Németh, Nagy Ádám (Somogyi 64.) , NAGY ÁDÁM, Görcsi, KUNOVICS (Tóth A. 94.) , KOPFER, Wolf (Vaspöri 92.)

Edző: Tóth Gábor

Sárvár: Viganó - Szabó, Horváth, Nagy (Potyi 69.) , Fider, Pap (Tóth 64.) , Csákvári, Horváth, Szabó B., Kovács Be (Kovács Bá. 69.) ., Marsai

Edző: Haraszti Zsolt

 

A két ellentétes célokért küzdő csapat egy kifejezetten jó mérkőzést játszott egymással vasárnap délután. A továbbra is tartalékos Szarvaskend tisztességesen helytállt a bajnokesélyes Sárvárral szemben, és kifogástalan játékvezetés mellett az egy pontra mindenképpen rászolgált, ami többek között a védelem jó teljesítményének is volt köszönhető. A hajrában Achilles-ín sérülést szenvedő Kunovics Rolandnak a sárváriak is jobbulást, és mielőbbi visszatérést kívánnak. 

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

Savaria Fórum 30. évfolyam 18. szám - 2021.05.14.
Savaria Fórum 30. évfolyam 18. szám - 2021.05.14.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Ausztriában szombat éjféltől feloldják az éjszakai kijárási korlátozást
Szombat éjféltől Ausztria-szerte feloldják a koronavírus-járvány megfékezését célzó, november óta érvényben lévő éjszakai kijárási korlátozást - jelentette be Wolfgang Mückstein szociális és egészségügyi miniszter.
Ötszáz alatt a fertőzésszám növekedése
Vas megyében mindössze nyolc új koronavírusos beteget regisztráltak keddre.
Jön a digitális védettségi igazolvány
Sajtóhírek szerint napokon belül letölthető lesz az app.
Ezer alatt az új fertőzöttek száma
Vas megyében 23 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak hétfőre.
Müller Cecília: a tanórák alatt igazoltan lehet oltakozni
Egyik vakcina sem nyújt 100 százalékos védettséget a koronavírus ellen, illetve vannak olyanok is, akiknek az immunrendszere nem válaszol kellőképpen az oltóanyagra. Őket a nyájimmunitás fogja megvédeni – jelentette ki Müller Cecília az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján.
legfrissebbek
Nőtt a fiatalok megtakarítási hajlandósága
A K&H szerint a 19-29 évesek 60 százalékának van félretett pénze.
Zidane távozhat a Real Madridtól
Sajtóhírek szerint a a játékosaival már közölte, hogy a következő szezonban nem ő irányítja a gárdát.
99 kontra 1: Karácsony Gergely új politikai mozgalom indítását jelentette be
Szombaton Karácsony Gergely, Budapest főpolgármester-jelöltje bejelentette, hogy miniszterelnök-jelöltként elindul az ellenzéki előválasztáson, majd bejelentette, hogy elindítja a 99 Mozgalmat.  A kezdeményezés alapítói között van dr. Nemény András, Szombathely polgármestere is. 
Nagyot drágul a belföldi turizmus
Már az idei nyári szezon legelején kiderült, hogy a tavalyi szobaárak nem tarthatóak, írja a portfolio.hu: a lap számításai szerint idén a belföldi turizmus főszezonjában 15-20 százalékos áremelkedés jöhet. 
Vasárnapra ezer alatt a fertőzésszám növekedése
Vas megyében 27 új koronavírusos megbetegedést regisztráltak.