km/óra
  2022.06.28., kedd  •  Levente, Irén napja
Megyei I. osztály: mindkét vasárnapi mérkőzésen döntetlen született

Megyei I. osztály: mindkét vasárnapi mérkőzésen döntetlen született

A Vép pontvesztésével biztossá vált a Celldömölk harmadik helye, a Bük nehéz helyzetből mentett pontot a Táplán otthonában.

 

Két mérkőzés maradt vasárnapra a megyei I. osztály 29. fordulójából. A Vép számára a harmadik hely megszerzésére való esély életben tartása volt a tét a Király SE ellen, a másik találkozón a Táplán a Bük gárdáját fogadta.

 

Vép VSE - Király SE 2-2 (0-1)   Vép, vezette: Héra

Vép: Bezdi B. - Németh, Varga (Szijártó 76.) , Czeglédi, Bezdi Sz., Pogácsás (Berta 72.) , SZALAI, AUER, Varga, Takács (Illés 78.), BALIKÓ

Edző: Simon Miklós

Király SE: Király - Szalay, Auer, Takács, Subicz, Nyári (Marton 63.) , Reseterits, Németh G. (Kiss 81.) , Németh D. (Kudron 77.) , Vigh, Schimmer

Edző: Hegyi László

Gólszerzők: Szalai 49., Balikó 81., ill. Reseterits 20., Schimmer 93.

 

A mérkőzés első szakaszában inkább puhatolózó játékról lehetett beszélni, egyik csapat sem rohanta le a másikat. Az első komoly lehetőségre a 20. percig kellett várni, ebből viszont meg is szerezték a vezetést a vendégek. A Vép játéka az első játékrészben nem jelentett veszélyt a Király SE kapujára. A fordulást követően változott a játék képe, átvette az irányítást a házigazda, egy szépségdíjas góllal pedig az egyenlítés is összejött. Ezt követően is lendületben maradt a Vép, egy szabadrúgást követően pedig már náluk volt az előny. A vendégek a hátralévő időben nagy erőket mozgósítottak az egalizálás érdekében, ez pedig szintén egy szabadrúgásgóllal sikerült, így alakult ki a találkozó igazságos 2-2-es végeredménye.

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Büki TK 4-4 (3-1)  Táplánszentkereszt, vezette: Mónos

Táplán: Gyécsek - Varga, Vidák, Farkas, Németh, Gombos, Gyurcsányi, Manganelli, Huszár, Polgár, Markó

Edző: Borbás János

Bük: Kamondi - Czingráber (Tóth K. 77.) , Tóth B., Czirók, Wágner, Németh G., Csonka (Resch 59.) , Schimmer, Komálovics, Taródi (Mercs 71.) , Németh J.

Edző: Marton Róbert

Gólszerzők: Vidák 3 (3., 9., 53.), Németh 43., ill. Németh J. 2 (25., 73.), Németh G. 78., Mercs 81.

 

A Táplán már 4-1-re is vezetett, de ezután kiengedett és a Bük döntetlenre mentette a mérkőzést.

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Országos versenyt nyert Andor Sára
Megnyerte az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyt történelemből Andor Sára, az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 11. osztályos tanulója csaknem maximális pontszámmal. Az öt fordulóból álló maratoni vetélkedés komoly kihívást jelentett a diákoknak: pályamunkájukat történészekből álló bizottság előtt kellett megvédeniük.
Majomhimlő: az EMA megkezdte az Imvanex oltóanyag vizsgálatát
Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) megkezdte a dániai székhelyű Bavarian Nordic biotechnológiai vállalat Imvanex nevű, himlő elleni oltóanyagának folyamatos felülvizsgálatát annak érdekében, hogy a vakcina használatát kiterjessze az emberek majomhimlő betegséggel szembeni védelmére is - jelentette be az uniós ügynökség kedden.
DK: hetente 5-700 benzinkútról hiányozhat az üzemanyag
Hetente akár 5-700 benzinkútról is hiányozhat az üzemanyag, holott a piacon nincsenek jelentős ellátásbeli problémák - mondta a Népszavára hivatkozva a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke.
Meggondolta magát a Renault sofőrje, Opel furgont borított a manőverrel a 74-es főúton
A Vasvár felől Zalaegerszeg irányába tartó személyautó vezetője balra indexelt a győrvári elágazónál és be is hajtott a kanyarodósávba. Közben azonban meggondolta magát és gyorsan visszasorolt volna a főútra, de már mellette volt egy Opel furgon.
A szombathelyi börtönből verte át a sértettet, aki megadta neki a bankkártya adatait
A Körmendi Járásbíróság kisebb kárt okozó csalás vétsége miatt 6 hónap végrehajtandó börtönre ítélte a különös visszaeső vádlottat, kötelezte továbbá a magánfél részére kártérítés megfizetésére, áll a Szombathelyi Törvényszék közleményében.