km/óra
  2022.05.27., péntek  •  Hella napja
Megyei I. osztály: lukácsházi és vépi győzelem

Megyei I. osztály: lukácsházi és vépi győzelem

Mindkét csapat idegenben gyűjtötte be a három pontot. Előbbi a Rábapatyot, utóbbi az Egyházasrádócot győzte le.

 

Az utolsó októberi napra is maradt két mérkőzés a megyei élvonal 12. fordulójából. A Vép Egyházasrádócra látogatott, míg a Rábapaty a Lukácsházával nézett farkasszemet. 

 

Egyházasrádóci SE - Vép VSE 0-3 (0-2)   Egyházasrádóc, vezette: Bagoly

Egyházasrádóc: Vas - Vilics, Molnár L., Farkas, Németh (Molnár I. 46.) , Kenesei, Mészáros, Molnár G., Szendrődi, Krajczár, Halász (Budai 70.)

Edző: Simon Attila

Vép: Bezdi B. - Pogácsás (Dala 69.) , Németh Á., Varga, Szalai (Takács Á. 80.) , Török (Szijártó 64.) , Bezdi Sz., Beke (Németh M. 80.) , Illés, Auer (Balikó 46.) , Takács M.

Edző: Simon Miklós

Gólszerzők: Bezdi Sz. 21., Beke 35., Balikó 87.

 

A hazaiak a két csapat közti különbséget mezőnyben ugyan eltüntették, ám a Vép koncentráltabb volt a kapu előtt, így megérdemelten távozott három ponttal Egyházasrádócról.

 

Rábapatyi KSK - SCHOTT Lukácsháza SE 2-3 (2-1)  Rábapaty, vezette: Boda

Rábapaty: Király - Németh, Horváth K., Dugovics, Szabó, Csupor, Csonka, Nardai, Kovács (Balhási 46.) , Horváth R. (Piros 70.) , Könczöl

Edző: Nagy Dániel

Lukácsháza: Bán - Vörös, Gombás, Takács (Németh Cs. 70.) , Lengyel, Osztrosits, Gugcsó, Pungor (Bolfán 77.) , Németh N. (Keresztényi 46.) , Dr. László, Bősze (Dan 61.)

Edző: Sántha Szilárd

Gólszerzők: Horváth K. 13., Horváth R. 42., ill. Dr. László 30., Lengyel 2 (51., 71.)

Kiállítva: Gombás 82. (Lukácsháza)

 

A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban, ez pedig gólban is megmutatkozott, ugyanis Horváth Kevin révén a 14. percben vezetést szereztek. A 30. percben aztán egalizálni tudott a Lukácsháza, de egy szabadrúgásnak köszönhetően még a szünet előtt ismét lépéselőnybe került a Rábapaty. A fordulás után inkább az történt a pályán. amit a vendégek szerettek volna, hat perc elteltével ismét egyenlítettek, majd a 71. minutumban 2-3-nál már náluk volt az előny. A hátralévő időben hiába tett nagy erőfeszítéseket a házigazda, nem sikerült már újabb gólt szereznie, így a Lukácsháza mindhárom pontot elvitte Rábapatyról. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattitnva érhető el.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
Savaria Fórum 31. évfolyam 19.szám - 2022.05.20.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: magabiztosan nyert és bajnok lett a Sárvár
Hat találkozóból négyen gólképtelenek maradtak a hazai csapatok, a Sárváron kívül a Haladás-Zanat tudta otthon tartani mindhárom bajnoki pontot.
Csaknem 400 fiatal táncolt együtt a Fő téren (képgaléria)
Csaknem 400 fiatal táncolta el Johann Strauss Denevér című operettjéből a négytételes francia négyest ma a Fő téren. Két év kihagyás után ismét megrendezte az AGORA a Quadrille Európai Táncfesztivált, melynek kizárólagos hazai helyszíne Szombathely.
Ne hívj rendőrt, sokat ittam! – kérte a BMW sérült sofőrje, majd elmenekült a helyszínről
Nagy csattanásra ébredtek több háznál az acsádi Béke utcában és többen azonnal kiszaladtak az utcába megnézni, hogy mi történt. Addigra egy vérző fejű ember szállt ki a betonáteresznek ütközött roncsból.
A nagy halászléharc – Szegedi kontra bajai
A hal ősi ókeresztény szimbólum. Krisztus és a megtért ember jelképe, ünnepnapokon pedig Jézus csodatetteit és a belé vetett hitet jelenti. Szenteste számos országban kerül hal az asztalra a legkülönbözőbb formában, nálunk a halászlé vált hagyománnyá. Hogy a bajai vagy a szegedi a jobb, ízlés dolga, lényeg, hogy jól elkészítve mindkettő finom.
Orbán: Ukrajna megtámadása agresszió
A miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart három nappal a választások után.
legfrissebbek
Putyin megerősítette Nehammerenek, hogy Ausztria továbbra is kapni fogja az orosz gázt 
A moszkvai tájékoztatás szerint Putyin felhívta Nehammer figyelmét arra, hogy az ukrán hatóságok szabotálják az Oroszországgal folytatott tárgyalásokat.
Vasúti csapórudat tört le a pótkocsival a 86-os főúton
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen közlekedés biztonsága ellen elkövetett vétség miatt 100.000 forint pénzbüntetésre ítélt egy büntetlen előéletű férfit, közölte az ügyészség.
Ukrajnai háború - Zelenszij: a nagyhatalmak "flörtölnek" Oroszországgal ahelyett, hogy megszorongatnák 
Vadim Szkibickij, az ukrán katonai hírszerzés helyettes vezetője egy interjúban kifejezte véleményét, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök kész elhúzódó háborút folytatni Ukrajna ellen, legalább az év végéig, de talán még annál tovább is.
Visszaáll a normál látogatófogadás a hazai börtönökben
A látogatófogadásra ismét négy kapcsolattartó érkezhet a fogvatartottakhoz az ország valamennyi büntetés-végrehajtási intézetében és újra lehetőség nyílik a büntetés-végrehajtási intézeten kívüli kapcsolattartásra is.
A közgyűlést értékelték a frakciók: a SZOVA új vezérigazgatója mindenkinél téma volt
Közös megegyezéssel távozik a SZOVA éléről dr. Németh Gábor vezérigazgató, helyére Kovács Cecíliát, a Sportközpont és Sportiskola vezetőjét nevezte ki a közgyűlés. Június 1-től pedig Molnár Miklós lesz a Szombathelyi Távhőszolgáltató igazgatója. Tegnap zárt ülésen döntöttek személyi ügyekről a képviselők. A mai sajtótájékoztatókon erről, valamint a költségvetésről és a Fadrusz János utca felújításáról esett a legtöbb szó.